Skip to content

MØD EN VIRKSOMHED

Spil en central rolle hos teknisk virksomhed

Cabinplant er en af verdens førende producenter af procesudstyr til fødevareindustrien. Cabinplants udstyr og teknologi bruges især til forabejdning samt pakning og vejning af komplekse råvarer. I automationsafdelingen arbejder maskinmester Lasse Løndahl Jørgensen, der har været ansat hos Cabinplant siden april 2019.

»Jeg arbejder primært med automatisering af vores maskiner i veje- og pakkeafdeling. Lige nu er det en maskine, som blandt andet bruges til pakning af kyllinger i fødevareindustrien, jeg arbejder med ,« siger Lasse Løndahl Jørgensen, der er ansat som automationsingeniør. Det er hans første job, efter han blev færdig som maskinmester, og det er et job, hvor han får lov til at arbejde med stort set alle de kompetencer, han har tilegnet sig på uddannelsen. Det er lige fra automation, hydraulik, pumpeteknik, komponentovervejelser, el-dimensionering og pneumatik. 

»Jeg vil sige det sådan, at hvis man kan lide at nørkle med ting og få det til at spille sammen, så er det Cabinplant det helt rette sted. Jeg var selv meget glad for el-delen, men arbejder også med mange andre ting,« siger Lasse Løndahl Jørgensen og uddyber, hvordan en opgave typsik løses, når der skal udvikles eller produceres en ny maskine. 

»Typisk vil det være et projekt, hvor jeg samarbejder med en projektleder. Projektlederen forklarer, hvad maskinen skal kunne, og så laver jeg el-dokumentation over, hvordan de forskellige komponenter skal sættes sammen. Bagefter laver jeg programmeringen og får det gele til at spille sammen. Når el-skab og maskine er bygget, så skal det hele testes i produktionen, før maskinen kan sendes afsted til kunden,« siger Lasse Løndahl Jørgensen. Kunden kan være lokaliseret over hele verden, og Cabinplant har underafdelinger i Polen og USA. Derfor sker det også ofte, at man som maskinmester hos Cabinplant kan blive sendt til en kunde i Afrika, Asien, Australien eller Europa. 

Capinplant A/S

Ansatte
Globalt  300
Danmark  230
Maskinmestre  5
Maskinmestre i Danmark  5

Fokus

Cabinplant A/S er en
af verdens førende
producenter af udstyr
til fødevareindustrien.
Vi udvikler, designer
og bygger selv vores
anlæg i Haarby, som
leveres og idriftsættes
i hele verden. Vi er
eksperter i at lave procesudstyr, der håndterer svære fødevarer, og som blandt andet
kan afveje præcise
portioner.

Ansvarsområder

  • Kvalitetskontrol
  • Ledelse 
  • Teknisk rådgivning 
  • Køle-, varme-teknologi
  • Produkt- og softwareudvikling
  • Salg

Information
Cabinplant A/S
Rosebjergvej 9
5683 Haarby
Tlf. 6373 2020
Cabinplant.com 

Tilbud til studerende
Praktikophold med
mulighed for at
skrive bachelor- eller
afgangsprojekt.

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.