Skip to content

MØD EN VIRKSOMHED

GØR EN FORSKEL FOR MENNESKER I HELE VERDEN

Demant er en verdensomspændende virksomhed med datterselskaber i mere end 30 lande, produkterne sælges i mere end 130 lande på verdensplan. Produkterne gør en helt konkret forskel for mennesker verden over, som lider af forskellige former for høretab. 

»Helt overordnet arbejder vi med kommunikation igennem lyd, og hvis man gerne vil være med til at gøre en konkret forskel for mennesker verden over, så er Demant en medicoteknisk virksomhed, som tilbyder dette« siger Mikal Thorborg, der er Recruitment & Employer Branding Manager hos Demant, og uddyber hvad produktporteføljen blandt andet består af. 

»Vi udvikler og arbejder med state of the art teknologi inden for hørelse. Det er alt lige fra produkter, der anvendes i hele diagnosticeringsprocessen til alle typer af høreapparater og implantater. Derudover laver vi også headsets til virksomheder og private under den del af virksomheden, der hedder Epos, som tidligere hed Sennheiser. Så har vi også et britisk selskab, der arbejder med cancerdiagnostik. Vi er en kæmpe virksomhed med 17.500 ansatte og mange afdelinger under Demant Group,« siger han.

Pincet eller topnøglesæt 

Demant er kendetegnet ved en flad hierarkisk organisation, hvor man fra dag et kan få en masse ansvar, hvis man ønsker det, og har det rette mindset.  

»Udviklingsmulighederne er rigtig gode, og vi sætter ikke folk i bokse. Man kan præsentere sin egen case, og hvis den er god, får man mulighed for at arbejde videre med den, men man kan også holde sig inden for rammerne af sit job,« siger Mikal Thorborg, som typisk spørger de kommende maskinmestre, om de vil arbejde med pincet og mikroskop eller topnøglesæt.

»Hos os er der mulighed for begge dele. Vi har et kæmpe produktionsanlæg, hvor maskinerne skal vedligeholdes og optimeres. Men vi har også en udviklingsafdeling, hvor man kan arbejde med mikromekanik, med produktion af prototyper og forskellige støbeforme,« siger han.

Demant

Ansatte
Globalt 17.000
Danmark ca. 3.500
Maskinmestre 20
Maskinmestre i Danmark 20

Fokus
Demant er en af verdens førende virksomheder inden for hearing healthcare. Vi ejer en lang række internationale brands, herunder fx Oticon. Vi tilbyder en karriere, hvor du kan være med til at gøre en forskel for millioner af mennesker over hele verden.

Ansvarsområder

  • Kvalitetskontrol
  • Ledelse
  • Medico
  • Produkt- og softwareudvikling 

Information
Demant 
Kongebakken 9
2765 Smørum 
Tlf.: 7211 5555

demant.com

Tilbud til studerende
Praktikophold, studiejob, bacheloropgaver,
kandidatsamarbejde.

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.