Skip to content

MØD EN VIRKSOMHED

MULIGHED FOR AT BRUGE ALLE FAGLIGE KOMPETENCER

Christoffer Felsgård Dahl arbejder til dagligt som teamleder på Amagerværket, hvor han får rig mulighed for at arbejde med den nyeste teknologi på det nye blok 4 anlæg, som spiller en central rolle i den grønne omstilling i København.

»Blok 4 er fyldt med al den nyeste teknologi inden for kraftværker, og for mig er det en drøm at arbejde med, da man som maskinmester får mulighed for at få fingrene i den nyeste teknologi,« siger Christoffer Felsgård Dahl. 

Amagerværket er en del af HOFOR, som beskæftiger cirka 100 maskinmestre, der blandt andet kan arbejde med at sikre klimavenlig el og fjernvarme til Københavns Kommune. På Amagerværket afbrænder man biomasse, hvilket er essentielt i målsætningen om, at København skal være verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

»HOFOR er en ambitiøs arbejdsplads, som investerer i den nyeste grønne teknologi, da der tænkes meget på miljøet ,« siger Christoffer Felsgård Dahl. 

Al teknologi på land 

HOFOR er Danmarks største forsyningsselskab med opgaver inden for kraftvarme, fjernvarme, drikkevand, spildvand, bygas, vind og fjernkøling. På Amagerværket forsyner man 600.000 københavnere med bæredygtig fjernvarme. 

»Hos HOFOR er der rig mulighed for at bruge alle sine faglige kompetencer, samt ikke mindst at udvikle sig. En maskinmester kan med sin brede viden, besidde stort set alle stillinger, hvilket for eksempel kan være specialist eller leder og hvis ikke man er bange for udfordringer, så kan man komme vidt omkring og prøve mange forskellige ting i HOFOR ,« siger Christoffer Felsgård Dahl. 

Rent arbejdsmæssigt er der ligeledes rig mulighed for at prøve kræfter med alle former for teknolog. Som maskinmester kan man f.eks. dykke ned i ventilation, termodynamik, køling, hydraulik og el-teknik.  

»Nogle maskinmestre tager ud at sejle, fordi man siger der er mulighed for at arbejde med alle former for teknologi, men det kan man altså også i HOFOR og på Amagerværket ,« siger Christoffer Felsgård Dahl. 

HOFOR A/S

Ansatte
Globalt –
Danmark 1.377
Maskinmestre –
Maskinmestre i Danmark 122

Fokus
HOFOR er Danmarks største multiforsyningsselskab. Vi skaber bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vand, spildevand, fjernvarme, bygas og fjernkøling.

Ansvarsområder

 • Kvalitetskontrol
 • Vandbehandling
 • Vandforsyning
 • Vandrensning
 • Ledelse
 • Hydraulik
 • Energiforsyning
 • Teknisk rådgivning
 • Køle- varmeteknologi
 • Produkt- og
  softwareudvikling
 • Energiproduktion

Information
HOFOR A/S
Ørestads Boulevard 35
2300 København S
Tlf. 3395 3395
www.hofor.dk

Tilbud til studerende
Værkstedspraktik, bachelorpraktik (annonceres via jobopslag på vores hjemmeside – opret en JobAgent)

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.