Skip to content

MØD EN VIRKSOMHED

FÅ EN CENTRAL ROLLE PÅ INNOVATIVT STÅLVALSEVÆRK

NLMK DanSteel A/S beskæftiger over 430 medarbejdere i Frederiksværk og er en del af NLMK Group i Rusland. I Europa beskæftiger NLMK Europe cirka 2.300 medarbejdere og NLMK Group beskæftiger i alt cirka 52.000 medarbejdere.

I Frederiksværk producerer NLMK DanSteel varmvalsede konstruktionsstålplader til bygge og anlæg, brobygning, vindindustrien, både on- og offshore, skibsbygning, kedler, offshore olie og gas samt transport. NLMK DanSteel giver maskinmestre mulighed for at komme til at arbejde i den helt store industrielle skala- på Danmarks eneste stålvalseværk. Vores medarbejderstab er på over 430 medarbejdere fordelt på faglærte smede og elektrikere samt ufaglærte stålteknikere, som arbejder med produktion, afsendelse og vedligehold- samt 130 funktionærer fordelt på salg, indkøb, teknik, kvalitet, forsendelse, administration og ledelse. Blandt funktionærerne har NLMK DanSteel cirka 20 maskinmestre ansat. 

»Maskinmestre er en uundværlig arbejdskraft for os, og vi har maskinmestre ansat i de fleste afdelinger lige fra vores vedligehold til vores tekniske og kvalitetsafdeling, ligesom der sidder maskinmestre i vores produktionsledelse ,« siger Torben W. Skaaning, der er HR-chef hos NLMK DanSteel.

I forhold til vedligehold så arbejder der maskinmestre med klassiske vedligehold af produktionsapparatet, men vores maskinmestre arbejder en stor del med forebyggende vedligehold, hvor de kigger på, hvor RCM-delen skal håndteres. 

Europas mest effektive stålvalseværk
NLMK DanSteel har i øjeblikket en produktionskapacitet på 500.000 tons om året, men man er i fuld gang med at udvikle kapaciteten til 750.000 tons. Samtidige arbejdes der målrettet på at gøre stålvalseværket til det mest effektive i Europa.

»NLMK DanSteeler faktisk en meget innovativ virksomhed, selvom vi befinder os i sværindustrien. Vores produktionsanlæg er topmoderne, og fremfor at købe op, så moderniserer vi vores nuværende anlæg for at gøre dem endnu mere effektive,« siger Torben W. Skaaning. 

NLMK DanSteel A/S

Ansatte
Globalt 52.000
Danmark 430
Maskinmestre –
Maskinmestre i Danmark 20

Fokus
NLMK DanSteel A/S er Danmarks eneste stålvalseværk og en mastodont inden for sværindustrien. Ved hjælp af moderne teknologi producerer vi kvalitetsstålplader til skibsbygning, bygge- og anlægsprojekter, olie- og gasprojekter, transportsektoren og vindmølleindustrien (on-/offshore). Størstedelen af produktionen eksporteres.

Ansvarsområder

 • Kvalitetskontrol
 • Vandbehandling
 • Vandforsyning
 • Ledelse
 • Hydraulik
 • Energiforsyning
 • Teknisk rådgivning
 • Køle- varmeteknologi
 • Produkt- og
  softwareudvikling
 • Salg

Information
NLMK DanSteel A/S
Havnevej 33
3300 Frederiksværk
Tlf. 4777 0333
www.dansteel.dk

Tilbud til studerende
Praktikophold, studiejob
og mulighed for at skrive
bachelor- eller afgangsprojekt

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.