Skip to content

MØD EN VIRKSOMHED

KOMPLEKS TEKNOLOGI TIL MEDICIN

NNE A/S er en rådgivende ingeniørvirksomhed med global rækkevidde.
Virksomheden, der er en del af Novo Nordisk, arbejder udelukkende med kunder fra den farmaceutiske verden, og det giver en lang række muligheder for maskinmestre.

»Inden for det farmaceutiske er der rigtig mange teknologier, man kan arbejde med. Det er så komplekst, at der hele tiden er nye ting, man kan specialisere sig i. NNE har en finger med i alle teknologier inden for den farmaceutiske industri i Danmark,« siger Martin Rosenørn Christensen, der er maskinmester og afdelingsleder i Automation og IT i NNE.

Afdelingen har ansvaret for at overvåge og optimere kundernes produktion og forhindre nedetid, hvilket er afgørende i fremstillingen af medicin.

»Det er superspændende og nervepirrende, at det er så vigtigt for kunderne at undgå produktionstab. Vi optimerer hele tiden på processerne og systemerne, så vi undgår produktionstab,« siger maskinmesteren.

Maskinmestre i NNE arbejder også med blandt andet installation af systemer, der håndterer styring af bygninger (BMS) samt valg og opstilling af nye maskiner. Maskinerne byder på gode udfordringer, fordi den farmaceutiske industri stiller så store krav til renlighed i produktionen.

»Vi har nogle rengøringstanke og store ‘vaskemaskiner’, der vasker alt det farmaceutiske udstyr. Maskinerne skal vaskes og steriliseres grundigt, for der må ikke være så meget som en enkelt bakterie tilbage,« siger Martin Rosenørn Christensen.

NNE er også et godt sted, hvis man har lederambitioner.

»Der er gode ledermuligheder i virksomheden. Jeg brænder for ledelse og vidste fra begyndelsen, at jeg ville i den retning. NNE er en af de fedeste virksomheder at være leder i, fordi der sker så meget. Der kommer hele tiden nye projekter og nye kunder at tage sig af. Og så er folk meget åbne og gode til at dele viden og hjælpe hinanden,« siger Martin Rosenørn Christensen, der blev maskinmester i 2013 og har været i NNE i to år. Før det var han fire år i Novo Nordisk.

NNE A/S

Ansatte
Globalt 900
Danmark 700
Maskinmestre 20
Maskinmestre i Danmark 20

Fokus
NNE er en international,
rådgivende ingeniørvirksomhed
specialiseret i den farmaceutiske industri.

Ansvarsområder

  • Teknisk rådgivning
  • Medico

Information
NNE A/S
Bredevej 2
2830 Virum
Tlf. 4444 7777
www.nne.com

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.