Skip to content

MØD EN VIRKSOMHED

KOMPLEKSE INGENIØRYDELSER TIL MEDICINALINIDUSTRIEN

NNE er en international, rådgivende ingeniørvirksomhed specialiseret i den farmaceutiske industri. Gennem focused pharma engineering gør vi vores kunder i stand til at imødekomme skiftende produktionskrav, og det giver en lang række muligheder for maskinmestre.

Anders Kaa er uddannet maskinmester og har arbejdet i NNE siden 2018. Han er en del af automation og IT-afdelingen i NNE, som er en af landets største automationsafdelinger. Her er han med til at etablere/optimere automationsstyringen til kundernes produktionsanlæg, samt idriftsætte produktionsanlæg i fabrikkerne.

»Hos NNE er der mulighed for, at man kan arbejde med nærmest hele paletten af, hvad vi har lært på uddannelsen. Vi har rigtig mange maskinmestre, som arbejder i forskellige afdelinger af virksomheden, blandt andet med projektledelse. Det er også muligt at arbejde med mekanisk design, instrumentering, procesteknik, sikkerhed og så automation, som jeg arbejder med,« siger Anders Kaa, der arbejder som Process Automation Engineer i NNE.

NNE er en projektvirksomhed, hvilket betyder, at der hele tiden er mulighed for at lære nyt og udvikle sig gennem de komplekse projekter, vi udfører for vores kunder.

»Jeg kan bruge meget af den teori, jeg lærte på skolen, men der er også mange nye processer og viden i farma- og biotekindustrien, jeg har skullet lære. Her sker hele tiden så meget nyt, og der er så mange spændende projekter med gode udviklingsmuligheder,« siger Anders Kaa.

Som medarbejder hos NNE bliver du en del af en kultur, hvor udvikling er i fokus. Du kan nå nye højder i et professionelt miljø med et hav af eksperter i ryggen, der er klar til at understøtte netop din udvikling. NNE tilbyder samtidig en række specialiseringskurser, så du har mulighed for at udfolde dit fulde potentiale.

Hvis du, ligesom Anders, ønsker at bruge dine færdigheder til at gøre en forskel, så læs mere om hvordan du bliver en del af NNE her: NNE / Careers

#jointhepassion #unleashyourpotential

NNE A/S

Ansatte
Globalt 1.100
Danmark 700
Maskinmestre 20
Maskinmestre i Danmark 20

Fokus
NNE er en international,
rådgivende ingeniørvirksomhed
specialiseret i den farmaceutiske industri.

Ansvarsområder

  • Teknisk rådgivning
  • Medico

Information
NNE A/S
Bredevej 2
2830 Virum
Tlf. 4444 7777
www.nne.com

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.