Skip to content

MØD EN VIRKSOMHED

FÅ LOV AT BRUGE DIN TEKNISKE VIDEN

SEW-EURODRIVE er en globalt anerkendt leverandør af gear, motorer, transmissionsudstyr, frekvensomformere og automationsløsninger.

Virksomheden er oprindelig etableret i Tyskland, men er i dag en international koncern med 18.000  medarbejdere og aktiviteter i over 50 lande. I Danmark er der 55 medarbejdere, som står for salg, support og design af kunde – specifikke løsninger. De danske aktiviteter omfatter også montage af gear, motorer og frekvensomformere.

En af medarbejderne er maskinmester Jeppe Steiner, som i 2019 gik direkte fra uddannelsen til et job hos SEW med salg, udarbejdelse af tilbud og kundesupport.

»Jeg arbejder som ekstern sælger med masser af kundekontakt. Min hverdag indeholder mange virksomhedsbesøg, hvor jeg hjælper kunderne med at løse deres tekniske udfordringer. Herefter skal jeg hjem og lave beregninger og udarbejde tilbud til kunderne. Det har været utrolig spændende at komme direkte fra uddannelsen og prøve mine maskinmesterkompetencer af i praksis. Heldigvis har uddannelsen klædt mig godt på til at forstå mange af de teknologiske processer hos kunderne, men der er selvfølgelig også meget læring, når man kommer ud i sit første job,« siger Jeppe Steiner.

God sparring med kollegaer
SEW-EURODRIVE er en virksomhed i stabil udvikling.

»Flere og flere kunder vælger vores løsninger, men vi sælger ikke bare for at sælge. Den faglige udfordring er at kunne hjælpe kunderne til altid at få den rigtige løsning i forskellige brancher. Selv om vi er en del af en stor koncern, får vi lov at gøre tingene på vores egen danske måde. Der er god sparring med de mere erfarne kollegaer, som hjælper med råd og vejledning, og vi har en positiv virksomhedskultur med god holdånd, som også omfatter kollegaer i vores nabolande. Selv om jeg er relativ nyuddannet, bliver der også lyttet til mine ideer. SEW vil gerne have nyuddannede maskinmestre, som kan være med til at udvikle virksomheden,« siger Jeppe Steiner.

SEW-EURODRIVE A/S

Ansatte
Globalt 18.000
Danmark 60
Maskinmestre –
Maskinmestre i Danmark 3

Ansvarsområder

  • Service Supply
  • Ledelse
  • Salg

Information
SEW-EURODRIVE A/S
Geminivej 28-30
2670 Greve
Tlf. 4395 8500
www.sew-eurodrive.dk

Tilbud til studerende
Mulighed for at skrive
bachelor- eller afgangsprojekt

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.