Skip to content

MØD EN VIRKSOMHED

BRUG AL DIN TEKNISKE VIDEN, OG BEVÆG VERDEN

SEW-Eurodrive er en globalt anerkendt leverandør af gear, motorer, transmissionsudstyr, frekvensomformere og automationsløsninger. Virksomheden er oprindelig etableret i Tyskland, men er i dag en international koncern med over 19.000 medarbejdere og aktiviteter i over 50 lande. I Danmark er der 55 medarbejdere, som står for salg, support, design af kundespecifikke løsninger og service, remanufacturing og retrofitprojekter. De danske aktiviteter omfatter også montage af gear, motorer og frekvensomformere. En masse transportbånd, bryggerier, grusgrave, forlystelserne i Tivoli og meget mere ville stå stille, hvis ikke det var for produkterne fra SEW-Eurodrive, der er med til at bevæge verden. En af medarbejderne hos SEW-Eurodrive er maskinmester Daniel Sønnichsen, der arbejder som Account Manager, men mulighederne er mange for maskinmestre hos SEW-Eurodrive.

»Jeg arbejder med salg, men som maskinmester vil man også typisk skulle arbejde med kunderådgivning omkring energioptimering og problemløsning – herunder også projektledelse. Service og retrofit er også to områder, som man typisk vil kunne arbejde med,« siger han.

SEW-Eurodrive er en virksomhed i konstant udvikling, som arbejder internationalt. Udviklingsmulighederne er gode, og der er rig mulighed for hele tiden at blive klogere på de mange ”State of the Art”-produkter, som udvikles og produceres.

»SEW er en arbejdsplads, hvor der er plads til udvikling. Der er gode muligheder for interne og eksterne kurser, og SEW ses som et premium brand. Hos SEW er kunden det vigtigste, men det er uden at gå på kompromis med medarbejderen. I Tyskland har vi vores eget udviklingscenter, hvor man lærer om alle vores produkter, og der er masser af mennesker ansat på tværs af landegrænser, som altid er villige til at hjælpe og lære fra sig. Her er et virkelig godt arbejdsmiljø,« siger Daniel Sønnichsen.

SEW-EURODRIVE A/S

SEW-EURODRIVE har i løbet af de sidste 90 år udviklet sig til en førende producent inden for transmissionsteknik. SEW-EURODRIVE kan tilbyde individuelle løsninger fra sit opfattende sortiment af gearmotorer og frekvensomformere, servomotorsystemer, decentrale transmissionskomponenter og industrielle gearsystemer. Virksomheden har fokus på miljø og bæredygtighed gennem vedligehold af eksisterende løsninger. 

Ansatte
Globalt 19.000
Danmark 58
Maskinmestre ?
Maskinmestre i Danmark 3

Ansvarsområder

  • Ledelse
  • Service supply 
  • Salg
  • Transmission 

Information
SEW-EURODRIVE A/S
Geminivej 28-30
2670 Greve
Tlf. 4395 8500
www.sew-eurodrive.dk

Tilbud til studerende
PA-relateret projekt på udvalgt opgave for fx en maskinmesterstuderende. Alm. praktikforløb og studiejobs. 

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.