Skip to content

FAGLIGE NETVÆRK

El-teknik

Netværket henvender sig til maskinmestre med interesse for el og teknik.

Deltagernes arbejdsfunktioner omfatter typisk el-autoriserede, driftsledere samt drift- og vedligeholdelsesansvarlige i industrivirksomheder eller den offentlige sektor.

Netværket beskæftiger sig følgende hovedområder:

-Spændingsniveauer større end 1000 V AC og 1500 V DC
-Spændingsniveauer mindre end 1000 V AC og 1500 V DC
-El-lovgivningen ved udførelse af el-tekniske opgaver indenfor det autorisationskrævende område.
-El-lovgivningen ved udførelse af el-tekniske opgaver indenfor maskinområdet.

Derudover beskæftiger vi os med lovgivningen omkring udførelse af el-tekniske arbejdsopgaver, det kan både være ved spændingsområder over og under 1000 V AC, lovgivningen i forbindelse med bygning af el-tavler med forsyningsspændinger mindre end 1000 V AC samt ikke mindst de driftstekniske udfordringer, som den grønne omstilling har medført for forsyningssikkerheden hos den enkelte virksomhed.

Møderne er tilrettelagt som virksomhedsbesøg eller foredrag, og erfaringsudveksling mellem deltagerne er altid i fokus.

Hvis du er interesseret i at høre mere, eller hvis du ønsker at tilmelde dig netværket, kan du kontakte netværkskoordinator Poul Høgh på tlf.: 4122 7133 eller e-mail: el-teknik.netvaerk@mmf.dk.

Tilmelding til netværket kan ligeledes ske via Maskinmestrenes Forening på mail mf@mmf.dk.

KURSER OG EFTERUDDANNELSE

Det kan være afgørende for din karriere og et våben imod arbejdsløshed, at du holder dig ajour med udviklingen inden for maskinmesterprofessionen og dit arbejdsområde.

LÆS OM AUTORISATIONER
OG CERTIFIKATER

Autorisationer og certifikater er et vigtigt skridt videre i din karriere. Klik ind og du kan finde gældende regler for de mest almindelige autorisationer og certifikater.

BLIV TILKNYTTET VORES MENTORORDNING

Formålet er, at menteen kan trække på mentoren i faglig og karrieremæssig sammenhæng og få kompetent sparring, råd og vejledning.