Skip to content

FAGLIGE NETVÆRK

Karriereudvikling

Overvejer du næste skridt i din karriere? Så er dette netværk relevant for dig. Her får du inspiration til at rykke videre i din karriere, gode tips til din jobsøgning og forslag om nye veje, opkvalificering og værdiskabende uddannelse.

Maskinmestre er stærkt eftertragtede medarbejdere. Derfor har vi i dette netværk fokus på karriereudvikling, og hvordan du bedst bringer dig videre til dit næste job.

I Netværk for Karriereudvikling afholdes der årligt 3-5 netværksmøder – som regel i samarbejde med virksomheder, som har relevans for maskinmestre. 

Hvis du er interesseret i at høre mere eller ønsker at tilmelde dig netværket, kan du kontakte netværkskoordinator hos Maskinmestrenes Forening på mail karriereudvikling.netvaerk@mmf.dk.

Lars Vase, karrierekonsulent, 2562 3938

Vil du vide mere om netværket? Så se med her, og hør, hvad netværkskoordinator Lars Vase har at sige om Netværk for Karriereudvikling.

KURSER OG EFTERUDDANNELSE

Det kan være afgørende for din karriere og et våben imod arbejdsløshed, at du holder dig ajour med udviklingen inden for maskinmesterprofessionen og dit arbejdsområde.

LÆS OM AUTORISATIONER
OG CERTIFIKATER

Autorisationer og certifikater er et vigtigt skridt videre i din karriere. Klik ind og du kan finde gældende regler for de mest almindelige autorisationer og certifikater.

BLIV TILKNYTTET VORES MENTORORDNING

Formålet er, at menteen kan trække på mentoren i faglig og karrieremæssig sammenhæng og få kompetent sparring, råd og vejledning.

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.