Skip to content

FAGLIGE NETVÆRK

Ocean Plastic & Materialer

Netværket Ocean Plastic & Materialer henvender sig til maskinmestre, der har interesse for materialer, herunder opsamling, sortering, behandling og anvendelse af indsamlet ocean plastic eller andre materialer. Deltagelsen kan eksempelvis udspringe af et ønske om at knytte kontakter eller skabe forbindelse til en bestemt slags løsninger. Netværket fungerer ligeledes som bindeled til foreningen Ocean Plastic Forum, som Maskinmestrenes Forening er primus motor på og som henvender sig til virksomheder, vidensinstitutioner, brancheorganisationer og NGO´er indenfor ocean plastic. Netværket kan også have andre materialer end plastik som tema.

Netværket er under etablering og beskæftiger sig under opstarten med:

  • Erfaringsudveksling
  • Netværksdannelse
  • Implementering af løsninger, herunder opsamling – floder, havne, strande, marint, sortering, behandling, pyrolyse, genanvendelse, affaldsenergi etc.
  • Materialer
  • Udvikling af kompetencer

Temaerne bestemmes af deltagerne selv, og det overordnede formål er, at få inspiration og udveksle erfaringer inden for alle emner med relation til ocean plastic og materialer. Netværket er drevet af personlige relationer, som også dyrkes mellem møderne til glæde for både deltagerne og de virksomheder, de er ansat i.

Hvis du er interesseret i at høre mere eller ønsker at tilmelde dig netværket, kan du kontakte midlertidig netværkskoordinator Peter Blach på tlf. 2342 4679 eller e-mail oceanplastic.netvaerk@mmf.dk.

Tilmelding til netværket kan desuden ske via Maskinmestrenes Forening på mail: mf@mmf.dk

Vil du vide mere om netværket? Så se med her, og hør, hvad netværkskoordinator Peter Blach har at sige om Netværk for Ocean Plastic & Materialer.

KURSER OG EFTERUDDANNELSE

Det kan være afgørende for din karriere og et våben imod arbejdsløshed, at du holder dig ajour med udviklingen inden for maskinmesterprofessionen og dit arbejdsområde.

LÆS OM AUTORISATIONER
OG CERTIFIKATER

Autorisationer og certifikater er et vigtigt skridt videre i din karriere. Klik ind og du kan finde gældende regler for de mest almindelige autorisationer og certifikater.

BLIV TILKNYTTET VORES MENTORORDNING

Formålet er, at menteen kan trække på mentoren i faglig og karrieremæssig sammenhæng og få kompetent sparring, råd og vejledning.

SE DINE MEDLEMSFORDELE HER

Som medlem af Maskinmestrenes Forening har du sikkerhed i ansættelsen gennem overenskomster med arbejdsgiverforeningerne. Derudover kan du få hjælp, rådgivning og juridisk bistand ved løn- og kontraktforhandlinger og meget mere. Klik ind, og læs mere om dine medlemsfordele.

HOLD DIG OPDATERET TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig og få: relevant viden om dit fag og gode medlemstilbud.

DU KAN ALTID
KONTAKTE OS DIREKTE
OG FÅ PERSONLIG
RÅDGIVNING

TLF.: +45 3336 4920
MAIL: MF@MMF.DK

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.