Skip to content

FAGLIGE NETVÆRK

Salg & Marketing

Har du interesse for salg og marketing? Så tilmeld dig netværket og bliv inspireret gennem virksomhedsbesøg og foredrag. Netværket henvender sig til alle maskinmestre med interesse for eller relation til området salg og marketing.

Netværket beskæftiger sig med:

  • Personanalyse
  • Værdiskabende salg
  • Eksportsalg med erfaringer omkring adfærd, kultur og regler
  • Key account management
  • Kundeprioritering
  • Salgsledelse

Netværksmøderne er tilrettelagt som virksomhedsbesøg eller foredrag med det overordnede formål at udveksle erfaringer med udgangspunkt i for eksempel problemløsning, succeshistorier og de mindre succesfulde historier. Deltagerne fungerer som hinandens eksperter og rådgivere og benytter sig blandt andet af ’den varme stol’, hvor en deltager kan vælge at få diskuteret et aktuelt emne og at få evalueret en strategi, inden den tages i brug eller præsenteres for ledelsen.

Hvis du er interesseret i at høre mere eller ønsker at tilmelde dig netværket, kan du kontakte netværkskoordinator Michael Wølk Gandø på tlf.: 2752 5622 eller e-mail: salg.marketing.netvaerk@mmf.dk.

Tilmelding til netværket kan desuden ske via Maskinmestrenes Forening på mail mf@mmf.dk.

Vil du vide mere om netværket? Så se med her, og hør, hvad netværkskoordinator Michael Wølk Gandø har at sige om Netværk for Salg og Marketing.

KURSER OG EFTERUDDANNELSE

Det kan være afgørende for din karriere og et våben imod arbejdsløshed, at du holder dig ajour med udviklingen inden for maskinmesterprofessionen og dit arbejdsområde.

LÆS OM AUTORISATIONER
OG CERTIFIKATER

Autorisationer og certifikater er et vigtigt skridt videre i din karriere. Klik ind og du kan finde gældende regler for de mest almindelige autorisationer og certifikater.

BLIV TILKNYTTET VORES MENTORORDNING

Formålet er, at menteen kan trække på mentoren i faglig og karrieremæssig sammenhæng og få kompetent sparring, råd og vejledning.