Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Medie

MINDS BEHIND MEAT

Ny rekrutteringskampagne skal skaffe maskinmestre til den danske kødindustri.

Den danske kødbranche mangler arbejdskraft. Yderligere viser analyser, at unge ikke kender branchen og dens karrieremuligheder. Med udsigten til rekordlav ledighed i de kommende år, tager kødbranchen nu kampen om de kvalificerede unge op med lanceringen af rekrutteringskampagnen MINDS BEHIND MEAT.

Målet med kampagnen er at tiltrække flere unge og nyuddannede til branchen, og især er der fokus på maskinmesterstuderende og andre unge, der er under maskinteknisk uddannelse.

»Fødevarebranchen er en af de mest dynamiske brancher, man kan være i. Og det er det, vi skal ud og vise. De færreste tænker, at der er fyldt med top notch udstyr, når de kører forbi et slagteri. Men det er der, og det skal vi vise«, siger Andreas Friis, HR direktør i Danish Crown.

Kampagnen vil være at finde på de sociale medier, hvor interesserede studerende kan søge mere viden om branchen, og skrive sig ind i kampagnens interessebank, for således at få tilsendt praktik- og jobopslag direkte. Desuden vil branchefællesskabet også invitere de unge til karriereevents og virksomhedsbesøg.

Bag initiativet står et branchefællesskab af virksomheder, der alle har kødrelaterede aktiviteter inden for slagteri, forædling, ingrediens, teknologi eller viden/udvikling. Landbrug & Fødevarer koordinerer initiativet.

Henvendelse til Fie Vesterled på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 3339 4095.

www.mindsbehindmeat.dk

Den danske kødindustri kan meget mere end de fleste tror og kender til. Det mest højteknologiske udstyr, komplekse datadrevne processer, fødevareteknologi, solidt håndværk og løbende forskning er afgørende for at sikre en bæredygtig produktion, som hele verden kan nyde godt af. Det skaber vækst. Det skaber muligheder. Og det skaber spændende karriereveje. Den danske kødindustri kan meget mere end de fleste tror og kender til. Det mest højteknologiske udstyr, komplekse datadrevne processer, fødevareteknologi, solidt håndværk og løbende forskning er afgørende for at sikre en bæredygtig produktion, som hele verden kan nyde godt af. Det skaber vækst. Det skaber muligheder. Og det skaber spændende karriereveje.
torsdag den 27. september 2018

Relaterede artikler

 • Et maskinmesterjob med masser af kød på mandag den 18. maj

  Jan Nygaard er teknisk chef på Danish Crowns fabrik i Kina, som forædler dansk svinekød til det kinesiske marked. Fabrikken har fuld sporbarhed for alle produkter helt tilbage til de danske svineavlere.

  Læs artiklen
 • Direkte fra uddannelse til projektledere tirsdag den 23. juli 2019

  To unge, nyuddannede maskinmestre er gået direkte fra skole til job som projektledere hos automationsvirksomheden Sealing System, der leverer palleterings- og robotløsninger til industrien.

  Læs artiklen
 • Studerende hjælper den grønne omstilling på vej mandag den 24. juni 2019

  To studerende vil med deres bachelorprojekt vise, hvordan man gør biogasanlæg til en central spiller i klimakampen. Løsningen ligger i borgerinddragelse, fakta og reducering af lugt.

  Læs artiklen
 • Tjek op på vores karriererådgivning – for din egen skyld! fredag den 24. maj 2019

  Uanset om man er ung, nyuddannet maskinmester, garvet veteran eller noget midt imellem, kan man få brug for råd og vejledning, når det gælder den videre karriere.

  Læs artiklen
 • Fiskene er gået på land i Hanstholm onsdag den 17. april 2019

  Thomas Sandal er teknisk chef for Sashimi Royal og Maximus, som har flyttet produktionen af Yellowtail Kingfish på land i nye recirkulationsanlæg, der skal sikre bæredygtigt fiskeopdræt.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.