Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Medie

MINDS BEHIND MEAT

Ny rekrutteringskampagne skal skaffe maskinmestre til den danske kødindustri.

Den danske kødbranche mangler arbejdskraft. Yderligere viser analyser, at unge ikke kender branchen og dens karrieremuligheder. Med udsigten til rekordlav ledighed i de kommende år, tager kødbranchen nu kampen om de kvalificerede unge op med lanceringen af rekrutteringskampagnen MINDS BEHIND MEAT.

Målet med kampagnen er at tiltrække flere unge og nyuddannede til branchen, og især er der fokus på maskinmesterstuderende og andre unge, der er under maskinteknisk uddannelse.

»Fødevarebranchen er en af de mest dynamiske brancher, man kan være i. Og det er det, vi skal ud og vise. De færreste tænker, at der er fyldt med top notch udstyr, når de kører forbi et slagteri. Men det er der, og det skal vi vise«, siger Andreas Friis, HR direktør i Danish Crown.

Kampagnen vil være at finde på de sociale medier, hvor interesserede studerende kan søge mere viden om branchen, og skrive sig ind i kampagnens interessebank, for således at få tilsendt praktik- og jobopslag direkte. Desuden vil branchefællesskabet også invitere de unge til karriereevents og virksomhedsbesøg.

Bag initiativet står et branchefællesskab af virksomheder, der alle har kødrelaterede aktiviteter inden for slagteri, forædling, ingrediens, teknologi eller viden/udvikling. Landbrug & Fødevarer koordinerer initiativet.

Henvendelse til Fie Vesterled på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 3339 4095.

www.mindsbehindmeat.dk

Den danske kødindustri kan meget mere end de fleste tror og kender til. Det mest højteknologiske udstyr, komplekse datadrevne processer, fødevareteknologi, solidt håndværk og løbende forskning er afgørende for at sikre en bæredygtig produktion, som hele verden kan nyde godt af. Det skaber vækst. Det skaber muligheder. Og det skaber spændende karriereveje. Den danske kødindustri kan meget mere end de fleste tror og kender til. Det mest højteknologiske udstyr, komplekse datadrevne processer, fødevareteknologi, solidt håndværk og løbende forskning er afgørende for at sikre en bæredygtig produktion, som hele verden kan nyde godt af. Det skaber vækst. Det skaber muligheder. Og det skaber spændende karriereveje.
torsdag den 27. september 2018

Relaterede artikler

 • Fiskene er gået på land i Hanstholm onsdag den 17. april

  Thomas Sandal er teknisk chef for Sashimi Royal og Maximus, som har flyttet produktionen af Yellowtail Kingfish på land i nye recirkulationsanlæg, der skal sikre bæredygtigt fiskeopdræt.

  Læs artiklen
 • Facebook som rekrutteringskanal mandag den 04. februar

  Det landsdækkende konsulenthus Ballisager har netop offentliggjort Rekrutteringsanalysen 2018. En analyse, der undersøger virksomhedernes rekrutteringsproces, holdninger og præferencer.

  Læs artiklen
 • Søpraktik er den bedste forberedelse mandag den 12. november 2018

  Hvis man har en drøm om at arbejde som sejlende maskinmester, er den bedste forberedelse at være i praktik til søs. Det mener to studerende, der som nogle af de få har været heldige at komme i bachelorpraktik hos et rederi.

  Læs artiklen
 • Ny udgave af Karrierevejen tirsdag den 09. oktober 2018

  Igen i år har Maskinmestrenes Forening udgivet ’Karrierevejen – maskinmestrenes guide til erhvervslivet’. Publikationen er en erhvervsguide, som viser vejen til både erhvervslivet og verden for hele maskinmesterprofessionen.

  Læs artiklen
 • Maskinmester genbruger overskudsplastik fra madmarked mandag den 13. august 2018

  Maskinmester Lasse Helledi er en del af genbrugsprojektet Von Plast, der fremstiller brugs- og pyntegenstande af overskydende plast. Visionerne for projektet er store, men målet er først og fremmest at skabe fokus på overskydende plastik.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.