Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Ny udgave af Karrierevejen

Igen i år har Maskinmestrenes Forening udgivet ’Karrierevejen – maskinmestrenes guide til erhvervslivet’. Publikationen er en erhvervsguide, som viser vejen til både erhvervslivet og verden for hele maskinmesterprofessionen.

Maskinmestrenes Forening er dit faglige netværk, der arbejder for din fremtid og fortsat høj beskæftigelse. Maskinmesterprofessionen står stærkt på fremtidens arbejdsmarked, og vi arbejder derfor konstant for at understøtte professionens brand som udviklingsorienterede, innovative og internationalt orienterede tekniske ledere.

Din guide til erhvervslivet Karrierevejen 2018-2019 gør overgangen fra studiet til arbejdsmarkedet lettere. Her kan du lade dig inspirere med viden i forbindelse med et karriereskifte, få information om forskellige brancher og finde gode råd om, hvordan du tydeliggør dine kompetencer over for en fremtidig arbejdsgiver.

Karrierevejen kan læses elektronisk eller hentes som PDF i sin fulde længde på mmf.dk under ’Publikationer’ HER. Desuden kan artiklerne tilgås efter brancheinddeling via maskinmesterjob.dk, hvor der i øvrigt er masser af inspiration at finde omkring jobsøgning, praktikpladser og karrieremuligheder.

Karrierevejen er endvidere uddelt på skolerne, men i et begrænset oplag og primært til afgangsklasserne. Hvis du ønsker dig et trykt eksemplar, kan du henvende dig til din lokale repræsentant fra Maskinmesterstuderendes Landsråd – kontaktinformationer finder du på mmf.dk HER.

tirsdag den 09. oktober

Relaterede artikler

 • Formand Jan Rose Andresen fylder 50 år torsdag den 18. oktober

  I dag 18. oktober fylder formand for Maskinmestrenes Forening Jan Rose Andresen 50 år.

  Læs artiklen
 • MINDS BEHIND MEAT torsdag den 27. september

  Ny rekrutteringskampagne skal skaffe maskinmestre til den danske kødindustri.

  Læs artiklen
 • Kick-start din karriere på Karrieremesse Esbjerg tirsdag den 25. september

  Er du interesseret i at vide mere om dine karrieremuligheder i Esbjerg efter endt uddannelse?

  Læs artiklen
 • Ny vejledningsindsats skal tiltrække de dygtige tvivlere søndag den 23. september

  Det er ofte dygtige, uddannelsesmotiverede unge, som er mest i tvivl om deres uddannelsesvalg. Over de kommende tre år skal en landsdækkende indsats friste netop denne ungegruppe til at vælge en erhvervsuddannelse. Nordea-fonden støtter med 5,1 mio. kr.

  Læs artiklen
 • Maskinmester med methanol i blodet mandag den 17. september

  Maskinmester Kristian Funch-Larsen er bidt af speedway og bruger næsten al sin fritid på sporten med motorcykler uden bremser. Tre af hans børn kører i tre forskellige klasser, og hans kone er næstformand i Brovst Speedway Club.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.