Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Temadag for industrien

Digitaliseringen ændrer radikalt forudsætningerne for industrien. Hvordan får vi mest muligt ud af de digitale muligheder?

Kom til temadag for industrien og få inspiration fra blandt andre MADE, Siemens, DAu samt SDU og hør spændende debatter om temaet mellem repræsentanter fra Novo Nordisk, Aarhus Maskinmesterskole og Den Danske Vedligeholdsforening.

Konferencen er målrettet både små og store industrivirksomheder, og du kan læse mere og tilmelde dig HER.

Kom og vær med til en spændende dag, hvor du bliver inspireret samt bliver klogere på, hvilke muligheder og gevinster digitaliseringen kan give din virksomhed.

tirsdag den 16. oktober 2018

Relaterede artikler

 • Pressemeddelelse onsdag den 13. februar 2019

  Servitization kan skabe ny milliardomsætning hos danske fremstillingsvirksomheder

  Servitization er en af de vigtigste byggesten i transformationen af industrien i Danmark. Med det nye initiativ Servitize.DK, skal flere danske virksomheder hjælpes til at udvide forretningen med produktrelaterede serviceydelser. Industriens Fond har bevilliget 29 mio. kroner til projektet, som udføres i et samarbejde mellem FORCE Technology, Copenhagen Business School, Aarhus Universitet, Teknologisk Institut og Alexandra Instituttet.

  Læs artiklen
 • Connie Hedegaard: Maskinmestrene skal vise vejen fredag den 30. november 2018

  Viden giver ansvar. 

  Læs artiklen
 • Temadag i anledning af Industriens Uge onsdag den 31. oktober 2018

  I anledning af Industriens Uge blev der den 31. oktober afholdt temadag med fokus på automatisering, digitalisering og fremtidens kompetencer.

  Læs artiklen
 • Forsker holder oplæg om digitaliseringens fordele og ulemper torsdag den 25. oktober 2018

  Som et led i Industriens Uge afholdes der på Fredericia Maskinmesterskole en temadag med automatisering, digitalisering og fremtidens muligheder på dagsordenen. Her holder Post. Doc. ved Syddansk Universitet, Jakob Schlichter, et oplæg.

  Læs artiklen
 • Komponenter nedbrydes i unikke testfaciliteter mandag den 01. oktober 2018

  FORCE Technology tilbyder nu industrien test af komponenter i FACT Lab, som er det eneste kommercielle af sin art i Norden, hvor komponenter kan blive levetidsprøvet i de allerskrappeste og aggressive miljøer.

  Læs artiklen