Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Formand Jan Rose Andresen fylder 50 år

I dag 18. oktober fylder formand for Maskinmestrenes Forening Jan Rose Andresen 50 år.

Jan Rose Andresen blev uddannet maskinmester fra den daværende Odense Maskinmesterskole i 1994, hvorefter han satte kursen til søs som sejlende maskinmester. Siden gik han i land og har varetaget jobs i både maritime og industrielle virksomheder. Han har arbejdet med anlæg til energiproduktion og senest i vindmøllebranchen.

Fra 2004 har han været medlem af bestyrelsen i Maskinmestrenes Forening. Fra 2014 bestred han posten som næstformand, indtil han i 2017 overtog formandsposten. Ved siden af formandsposten passer han sit job som Global Key Account Manager hos NorSea Wind, der tilbyder løsninger til on- og offshore-industrien.

Stort tillykke til Jan Rose Andresen!

Bonusinfo: Formand har valgt at fylde 50 år samme dag, som Studstrupværket også fylder 50. Man skulle næsten tro, det var planlagt.

Fødselsdagsreception for Jan Rose Andresen

Torsdag 1. november, kl. 14.00-17.00. 

Sted: Maskinmesterskolen København, Maersk Salen, Gyrithe Lemches Vej 20, 2800 Kongens Lyngby.

torsdag den 18. oktober 2018

Relaterede artikler

 • Fastholdelsesbonus mandag den 04. marts

  Virksomheder kan ønske at motivere sine medarbejdere til at forblive i deres stillinger ved at tilbyde disse en bonus for at være fortsat ansat indtil et nærmere angivet tidspunkt. Der er dog ikke fuldstændig aftalefrihed ved indgåelse af sådanne fastholdelsesbonusser.

  Læs artiklen
 • Årsberetning og formandsvalg tirsdag den 19. februar

  Læs mere om årsberetningen for 2018 samt det forestående formandsvalg.

  Læs artiklen
 • Tilkaldevagt i hjemmet – arbejdstid eller hviletid? fredag den 15. februar

  Private virksomheder og offentlige institutioner indgår aftaler om tilkaldevagter med deres medarbejdere, hvis de har behov for, at medarbejderen skal stå til rådighed for pludseligt opståede opgaver uden for den almindelige arbejdstid. Vagterne skal dog afvikles under iagttagelse af arbejdstidsreglernes overholdelse. Herunder reglerne om hvileperiode og den maksimale gennemsnitlige ugentlige arbejdstid.  

  Læs artiklen
 • Facebook som rekrutteringskanal mandag den 04. februar

  Det landsdækkende konsulenthus Ballisager har netop offentliggjort Rekrutteringsanalysen 2018. En analyse, der undersøger virksomhedernes rekrutteringsproces, holdninger og præferencer.

  Læs artiklen
 • Energikonferencen 2019 mandag den 21. januar

  Maskinmestrenes Forening og Dansk Fjernvarme afholder for sjette gang den nationale Energikonference 2019 i Esbjerg – dén årlige energikonference udenfor hovedstadsområdet, der tegner de energipolitiske tendenser og mål. 

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.