Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Formand Jan Rose Andresen fylder 50 år

I dag 18. oktober fylder formand for Maskinmestrenes Forening Jan Rose Andresen 50 år.

Jan Rose Andresen blev uddannet maskinmester fra den daværende Odense Maskinmesterskole i 1994, hvorefter han satte kursen til søs som sejlende maskinmester. Siden gik han i land og har varetaget jobs i både maritime og industrielle virksomheder. Han har arbejdet med anlæg til energiproduktion og senest i vindmøllebranchen.

Fra 2004 har han været medlem af bestyrelsen i Maskinmestrenes Forening. Fra 2014 bestred han posten som næstformand, indtil han i 2017 overtog formandsposten. Ved siden af formandsposten passer han sit job som Global Key Account Manager hos NorSea Wind, der tilbyder løsninger til on- og offshore-industrien.

Stort tillykke til Jan Rose Andresen!

Bonusinfo: Formand har valgt at fylde 50 år samme dag, som Studstrupværket også fylder 50. Man skulle næsten tro, det var planlagt.

Fødselsdagsreception for Jan Rose Andresen

Torsdag 1. november, kl. 14.00-17.00. 

Sted: Maskinmesterskolen København, Maersk Salen, Gyrithe Lemches Vej 20, 2800 Kongens Lyngby.

torsdag den 18. oktober 2018

Relaterede artikler

 • Energikonferencen 2019 mandag den 21. januar

  Maskinmestrenes Forening og Dansk Fjernvarme afholder for sjette gang den nationale Energikonference 2019 i Esbjerg – dén årlige energikonference udenfor hovedstadsområdet, der tegner de energipolitiske tendenser og mål. 

  Læs artiklen
 • Formandsvalg 2019 torsdag den 17. januar

  Tirsdag den 15. januar 2019 var der deadline for indkomne forslag til generalforsamlingens dagsorden, og derved var det også sidste chance for at melde sit kandidatur i forbindelse med Maskinmestrenes Forenings forestående formandsvalg.

  Læs artiklen
 • Begivenheder på den juridiske scene i 2019 tirsdag den 08. januar

  2018 har været et interessant år set med de juridiske briller. Blandt de mest nævneværdige begivenheder på den juridiske scene i året der gik, er den nye persondataforordning (GDPR). 2018 blev også året, hvor den længe ventede nye ferielov blev vedtaget. Fælles for de to regelsæt er, at vi i høj grad kommer til at mærke konsekvenserne af disse 2019.

  Læs artiklen
 • Pæne lønstigninger til maskinmestrene i 2018 mandag den 07. januar

  Maskinmestre kan se tilbage på et år med lønstigninger. Det viser lønstatistikken for 2018, der omfatter privat- og offentligt ansatte maskinmestre i land samt privatansatte maskinmestre til søs.

  Læs artiklen
 • Nu begynder overgangen til den nye ferielov fredag den 21. december 2018

  Den nye ferielov er på vej. I forlængelse af den nye lov, vil man i takt med, at man optjener ferie kunne afholde denne løbende.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.