Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Pernille Kræmmergaard, direktør i Digitaliseringsinstituttet holder oplæg om digital transformation og ledelse.
Pernille Kræmmergaard, direktør i Digitaliseringsinstituttet holder oplæg om digital transformation og ledelse.

Digital transformation udfordrer ledere

Virksomheder skal i dag kunne agere i nye digitale økosystemer, som gør op med de gamle værdikæder. Digitale visioner handler om meget mere end at benytte det nyeste it-udstyr.

Digitalisering er meget mere end teknologi. Digitalisering ændrer grundlæggende ved forretningsmodeller, kunderelationer, samarbejdsformer, organisationer og ledelse.

»Digitalisering har en transformativ effekt. Tænk på de virksomheder, som ikke reagerede i tide. Mange af dem eksisterer ikke længere eller er blevet reduceret til nærmest ingenting. Hvor mange leksikoner bliver der solgt i dag? Hvor mange videobutikker er der tilbage? Fortsæt selv listen. Alle virksomheder og organisationer bliver i dag nødt til at agere i det digitale landskab, og vi hjælper dem med at afklare, hvordan de kan udvikle sig for at blive en del af de nye forretningsmæssige økosystemer, som den digitale transformation skaber,« siger Pernille Kræmmergaard, som er direktør i sin egen virksomhed Digitaliseringsinstituttet, der hjælper kunder med digital transformation.

På Ajour 2018 holder hun oplægget ”Hvad er digitale ledelseskompetencer?”.

»Digital transformation kræver nye kompetencer, nye samarbejdsrelationer og ny kundeforståelse, og det er mere omfattende og krævende end at optimere lidt på den kendte forretning. Det er den transformative proces, Digitaliseringsinstituttet gerne vil hjælpe virksomhederne med,« siger Pernille Kræmmergaard.

Læs mere i Ajourmagasinet og tilmeld dig Ajour 2018 - du kan nå det endnu!

mandag den 26. november 2018

Relaterede artikler

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.