Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

René Oehlenschlæger åbner op for de positive emotioner på Ajour 2018 og giver redskaber til, hvordan vi ved hjælp af et grundlæggende godt humør øger trivslen på arbejdspladsen.
René Oehlenschlæger åbner op for de positive emotioner på Ajour 2018 og giver redskaber til, hvordan vi ved hjælp af et grundlæggende godt humør øger trivslen på arbejdspladsen.

Kom i godt humør på arbejdet – med vilje

Trivsel, overskud og arbejdsglæde er essentielt for moderne, effektive medarbejdere.

20 til 30 procent af din arbejdsplads’ succes er bestemt af dit og dine kollegers humør. Derfor har det stor betydning, at der er fokus på arbejdsglæde, og at man aktivt arbejder for at være ’grundglad’.

Det mener foredragsholder og forfatter René Oehlenschlæger, der er den første i Danmark, der er uddannet i positiv psykologi i USA ved Tal Ben-Shahar. På Ajour 2018 giver René Oehlenschlæger nyttige og humoristiske værktøjer til at opnå øget arbejdsglæde og mere overskud i hverdagen.

»Når man er grundglad, kan man gå aktivt og konstruktivt til sine arbejdsopgaver, og det fremmer effektiviteten på arbejdspladsen,« siger René Oehlenschlæger. 

Humørbrøken

Virksomheder kan gøre meget for at skabe gode rammer for medarbejderne, men det er medarbejderne selv, som kan gøre mest for at booste deres humør, fortæller René Oehlenschlæger.

»Jeg anbefaler at have mest fokus på det, der virker i vores hverdag, og derfra beslutte hvilket humør du gerne vil være i. Altså mest fokus på det, der virker, da netop dette giver mere engagement, forandringsparathed og bedre relationer samt resultater. Herfra kan man tage stilling til, hvad der er et godt humør for dig og dine kolleger, og hvordan stemningen skal være på arbejdspladsen,« siger René Oehlenschlæger, der giver konkrete tips til, hvordan man skruer ned for de negative emotioner og op for de positive.

»Redskaberne er nemme og enkelte at anvende i hverdagen – for det er dét, der virker bedst. Jeg vil blandt andet fortælle om ’humørbrøken’, som hjælper med at synliggøre, hvad det er, der gør os glade og negative, så vi kan skrue op for det, der virker og gør os glade, og ned for det negative,« siger René Oehlenschlæger. 

Læs mere i Ajourmagasinet og har du ikke allerede sikret dig din billet, kan du nå det endnu på ajour2018.dk.

lørdag den 24. november 2018

Relaterede artikler