Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

På Ajour holder Stine Bosse oplæg om at finde balance i ledelse i forhold til blandt andet stakeholders, medarbejdere og kunder.
På Ajour holder Stine Bosse oplæg om at finde balance i ledelse i forhold til blandt andet stakeholders, medarbejdere og kunder.

Balance i ledelse

Det er ledelsens opgave at sammensætte de medarbejdere, som skaber størst mulig udvikling og værdi på bundlinjen, og bringe deres kompetencer i spil.

Stine Bosse peger på balance i ledelse som afgørende for både indtjening, relationen til kunderne, trivslen på arbejdspladsen og forholdet til det omgivende samfund.

»Når jeg taler om balance i ledelse, tænker jeg stakeholders, altså både kunder, medarbejdere og aktionærer. Det er vigtigt, at man tør tale om, hvad der er i hver af de kasser. Man kan ikke lave god værdi til sine ejere, hvis man har megautilfredse kunder, for nu at give et eksempel, som alle intuitivt godt kan forstå. Man skal turde lukke kasserne op, og så går det op for de fleste, at tingene hænger sammen. Det er forbundne kar,« siger Stine Bosse.

Det er ikke nok at kigge på bundlinjen og kun analysere, for nogle ledelsesbeslutninger skal mærkes. Virksomheden skaber den største værdi med balance i ledelse og ved at flytte både menneskelige og økonomiske ressourcer i den rigtige retning. Tilfredse medarbejdere hænger derfor også sammen med bæredygtige økonomiske resultater. 

Læs mere i Ajourmagasinet og oplev Stine Bosse live på Ajour 2018.

tirsdag den 27. november 2018

Relaterede artikler

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.