Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Lektor, ph.d. Pernille Rydén holder oplægget ”Digitalisering – fra investering til output”.
Lektor, ph.d. Pernille Rydén holder oplægget ”Digitalisering – fra investering til output”.

Disrupt mig vel – og skab det rette mindset

Virksomheder skal lære at arbejde strategisk med disruption – det er forudsætningen for at få det bedste output.

Organisationer fokuserer i stigende grad på, hvordan de kan bruge nye teknologier som Big Data strategisk. De investerer milliarder af kroner, men værdien og afkastet viser sig ofte at være begrænset. Så hvad hvis vi ikke er så nytænkende, som vi går og tror? Og hvordan bliver vi det, så vi kan gribe de muligheder, der ligger i den teknologiske disruption?

Det kan du høre mere om på Ajour 2018, hvor Pernille Rydén holder oplægget ”Digitalisering – fra investering til output”. Til daglig er hun lektor og Ph.d. på DTU. 

Fremtidens marked

Kun hver tiende danske virksomhed er rustet til at møde fremtidens marked, og det på trods af, at Danmark er det mest digitaliserede land i EU. En bedre håndtering af de nye digitale udfordringer starter med vores mindset, der begrænser, hvordan organisationer bruger ny teknologi til at styrke samspillet med kunder og andre interessenter. Første skridt på rejsen mod at skabe innovation og digital transformation er at turde udfordre sit mindset. Men først skal vi forstå, hvad et mindset er, og hvordan det påvirker os.

Pernille Rydéns Ajour-oplæg giver et bud på, hvordan du kan blive mere strategisk i din måde at tænke på og derved forbedre forudsætningerne for at skabe værdi med nye teknologier som Big Data. 

Læs mere i Ajourmagasinet.

tirsdag den 27. november 2018

Relaterede artikler

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.