Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

KNX viser vej til nationale energibesparelser

En mere intelligent bygningsdrift kan være medvirkende til, at Danmark når sine overordnede målsætninger for et reduceret energiforbrug i 2020, 2025 – og årene derefter.

På Ajour 2018 holder KNX National Group Denmark et oplæg om KNX, som er et af verdens mest udbredte systemer til intelligent bygningsstyring, herunder belysning, varme, køling, ventilation og solafskærmning.

Stadig stigende krav til nye bygningers energirammer kræver intelligente løsninger som KNX, der gør det muligt at overvåge og styre energiforbruget i alle bygningens installationer. KNX sikrer på den måde den mest optimale energiudnyttelse. Med KNX bruges kun energi, når det er nødvendigt, og dermed kan KNX yde et vigtigt bidrag til de overordnede energimålsætninger. KNX vil også kunne integreres med fremtidens Smart Grid, som skal sikre den grønne omstilling i Danmark og andre lande.

Anvendelsen af KNX i Danmark er stigende. I dag er der over 400 leverandører og over 1.000 danske KNX-partnere, heriblandt installatører og systemintegratorer. Der undervises i KNX på syv tekniske skoler. 

Læs mere i Ajourmagasinet side 58.

onsdag den 28. november 2018

Relaterede artikler

 • Energikonference Esbjerg ser på Brexit og energipolitikken efter valget Ca. 7 timer siden

  Hvordan forsyner vi Danmark og Europa med grøn og vedvarende energi i årene, der kommer? Det forsøger Energikonference Esbjerg 2019 at svare på.

  Læs artiklen
 • Energirenovering er nødvendig for den grønne omstilling fredag den 08. marts

  En ny analyse fra Dansk Byggeri peger på, at energirenovering af den danske bygningsmasse kan yde et betydeligt bidrag til målet om et CO2-neutralt samfund i 2050. Bindende mål skal sikre byggeriets bidrag.

  Læs artiklen
 • Energikonferencen 2019 mandag den 21. januar

  Maskinmestrenes Forening og Dansk Fjernvarme afholder for sjette gang den nationale Energikonference 2019 i Esbjerg – dén årlige energikonference udenfor hovedstadsområdet, der tegner de energipolitiske tendenser og mål. 

  Læs artiklen
 • Fortsat førerposition kræver øget indsats fredag den 04. januar

  Danmark er en grøn vindernation, men at nå målet om en CO2-neutral energiforsyning i 2050 kræver, at CO2-reduktionerne øges med 2-3 gange. Så indsatsen skal øges, sagde Connie Hedegaard på Ajour 2018.

  Læs artiklen
 • Vi ses igen på Ajour 2019 fredag den 30. november 2018

  Endnu en gang har landets maskinmestre været samlet til erhvervskonferencen Ajour i Odense.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.