Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Sæt kryds i kalenderen, fordi...

Maskinmestrenes Forening har i samarbejde med PFA arrangeret en række medlemsmøder, hvor vi kort fortalt ønsker at inspirere dig omkring sundhed, økonomi og pension.

På møderne kommer vi blandt andet ind på vores forbedrede pensionsordning i PFA, og du får gode råd til, hvordan du kan tilpasse din egen pensionsordning, så den passer til dit liv og dine behov.

PFA vil endvidere fortælle om de nye frivillige medlemstilbud, som også er en del af den forbedrede pensionsordning, som trådte i kraft den 01. november 2018.

Vi håber, at du har lyst og mulighed for at deltage!

København den 21. januar 2019 kl. 16.30 - 19.00 - Scandic Sydhavnen, Sydhavns Plads 15, 2450 København SV.

Svendborg den 23. januar 2019 kl. 16.30 - 19.00 - Hotel Svendborg, Centrumpladsen 1, 5700 Svendborg

Aarhus den 04. februar 2019 kl. 16.30 - 19.00 - Scandic Aarhus City, Østergade 10, 8000 Aarhus C.

Vi slutter af med lidt at spise og drikke.

Du tilmelder dig hos PFA via DETTE LINK. Har du spørgsmål til medlemsmøderne eller problemer med at tilmelde dig, er du velkommen til PFA, Rikke Bennedsgaard, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vil du vide mere, men er forhindret i at deltage

Er du forhindret i at deltage, kan du i stedet logge på mitpfa.dk og se, hvordan du er dækket i din egen pensionsordning. Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere om det frivillige medlemstilbud, er du velkommen til at kontakte PFA på 3917 4898.

tirsdag den 11. december 2018

Relaterede artikler

 • Fastholdelsesbonus mandag den 04. marts

  Virksomheder kan ønske at motivere sine medarbejdere til at forblive i deres stillinger ved at tilbyde disse en bonus for at være fortsat ansat indtil et nærmere angivet tidspunkt. Der er dog ikke fuldstændig aftalefrihed ved indgåelse af sådanne fastholdelsesbonusser.

  Læs artiklen
 • Årsberetning og formandsvalg tirsdag den 19. februar

  Læs mere om årsberetningen for 2018 samt det forestående formandsvalg.

  Læs artiklen
 • Tilkaldevagt i hjemmet – arbejdstid eller hviletid? fredag den 15. februar

  Private virksomheder og offentlige institutioner indgår aftaler om tilkaldevagter med deres medarbejdere, hvis de har behov for, at medarbejderen skal stå til rådighed for pludseligt opståede opgaver uden for den almindelige arbejdstid. Vagterne skal dog afvikles under iagttagelse af arbejdstidsreglernes overholdelse. Herunder reglerne om hvileperiode og den maksimale gennemsnitlige ugentlige arbejdstid.  

  Læs artiklen
 • Facebook som rekrutteringskanal mandag den 04. februar

  Det landsdækkende konsulenthus Ballisager har netop offentliggjort Rekrutteringsanalysen 2018. En analyse, der undersøger virksomhedernes rekrutteringsproces, holdninger og præferencer.

  Læs artiklen
 • Energikonferencen 2019 mandag den 21. januar

  Maskinmestrenes Forening og Dansk Fjernvarme afholder for sjette gang den nationale Energikonference 2019 i Esbjerg – dén årlige energikonference udenfor hovedstadsområdet, der tegner de energipolitiske tendenser og mål. 

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.