Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Maskinmester Jan Hansen har vundet konkurrencen om årets bedste bachelorprojekt fra 2018. Han fik overrakt diplom og gave på generalforsamlingen i Maskinmestrenes Forening 13. marts 2019.
Maskinmester Jan Hansen har vundet konkurrencen om årets bedste bachelorprojekt fra 2018. Han fik overrakt diplom og gave på generalforsamlingen i Maskinmestrenes Forening 13. marts 2019.

Vinderprojekt om Machine Learning

Nyuddannet maskinmester Jan Hansen har vundet konkurrencen om årets bedste bachelorprojekt fra 2018 blandt de indsendte forslag fra maskinmesterskolerne.

Årets bedste bachelorprojekt er udført i samarbejde mellem Qubica A/S, Rockwool og maskinmesterstuderende Jan Hansen.

Vinderprojektet ”Dataanalyse af produktionsstatistik” handler om analyse af store mængder data med særlig fokus på driftsdata fra to identiske produktionsmaskiner. Det vindende projekt er særdeles struktureret opbygget, og på trods af veldefinerede afgrænsninger spreder forfatteren sig over en bred vifte af kompetenceområder såsom dataanalyse, neurale netværk, Machine Learning, Industri 4.0 osv.

Projektet anvender avancerede metoder, men læseren bliver flot guidet igennem opgaven og mister aldrig overblikket. Opgaven er teknisk set på et højt niveau, relevant for sit fagområde og særdeles veludført, lyder det fra bedømmelseskomiteen. Jan Hansen er uddannet fra Aarhus Maskinmesterskole.

Ca. 0 timer siden

Relaterede artikler

 • Udgivelse af bogen 'Mindetavlen' fredag den 30. august

  I indgangen hos Maskinmestrenes Forening hænger en mindetavle over 195 danske maskinofficerer, der mistede livet på havet under Anden Verdenskrig. De står listet én efter én med navn - men uden historien om, hvordan de på tragisk vis mistede livet til søs.

  Læs artiklen
 • Reception for Maskinmestrenes Forenings nye formand Ca. 3 timer siden

  Onsdag den 14. august blev der afholdt reception for Maskinmestrenes Forenings nye formand, Lars Have Hansen. Lars tiltrådte som formand den 01. juli 2019 og i den anledning var medlemmer, samarbejdspartnere og venner af huset inviteret til at komme forbi og hilse på.

  Læs artiklen
 • Maskinmester med en passion for motorsport onsdag den 07. august

  Når Jakob Teil Hansen ikke er på jobbet som driftsmester, så dyrker han sin hæsblæsende hobby. Jakob deltog i weekenden i Copenhagen Historic Grand Prix.

  Læs artiklen
 • Bedre betingelser for lønsikring onsdag den 03. juli

  Der er indgået aftale om nye og bedre vilkår for den lønsikring, du kan tegne via Maskinmestrenes Forening.

  Læs artiklen
 • Ny formand i Maskinmestrenes Forening torsdag den 20. juni

  Afstemningen til formandsvalget 2019 er nu slut, og der er fundet en ny formand for Maskinmestrenes Forening i perioden 01.07.19 – 30.06.23.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.