Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Maskinmester Jan Hansen har vundet konkurrencen om årets bedste bachelorprojekt fra 2018. Han fik overrakt diplom og gave på generalforsamlingen i Maskinmestrenes Forening 13. marts 2019.
Maskinmester Jan Hansen har vundet konkurrencen om årets bedste bachelorprojekt fra 2018. Han fik overrakt diplom og gave på generalforsamlingen i Maskinmestrenes Forening 13. marts 2019.

Vinderprojekt om Machine Learning

Nyuddannet maskinmester Jan Hansen har vundet konkurrencen om årets bedste bachelorprojekt fra 2018 blandt de indsendte forslag fra maskinmesterskolerne.

Årets bedste bachelorprojekt er udført i samarbejde mellem Qubica A/S, Rockwool og maskinmesterstuderende Jan Hansen.

Vinderprojektet ”Dataanalyse af produktionsstatistik” handler om analyse af store mængder data med særlig fokus på driftsdata fra to identiske produktionsmaskiner. Det vindende projekt er særdeles struktureret opbygget, og på trods af veldefinerede afgrænsninger spreder forfatteren sig over en bred vifte af kompetenceområder såsom dataanalyse, neurale netværk, Machine Learning, Industri 4.0 osv.

Projektet anvender avancerede metoder, men læseren bliver flot guidet igennem opgaven og mister aldrig overblikket. Opgaven er teknisk set på et højt niveau, relevant for sit fagområde og særdeles veludført, lyder det fra bedømmelseskomiteen. Jan Hansen er uddannet fra Aarhus Maskinmesterskole.

fredag den 15. marts

Relaterede artikler

 • Ny formand i Maskinmestrenes Forening Ca. 4 timer siden

  Afstemningen til formandsvalget 2019 er nu slut, og der er fundet en ny formand for Maskinmestrenes Forening i perioden 01.07.19 – 31.06.23.

  Læs artiklen
 • Plastik-netværk indsamler affald fra Københavns Havn onsdag den 12. juni

  Dagens fangst var 55 kg affald, da ni medlemmer af netværket for Ocean Plastic og Materialer stævnede ud i havkajakker for at rense Københavns Havn for uønsket plastaffald.

  Læs artiklen
 • Formandsvalg - ny afstemning fredag den 31. maj

  Ingen af de opstillede formandskandidater opnåede absolut flertal, og derfor starter anden valgrunde mandag den 03. juni 2019.

  Læs artiklen
 • Formandsvalg og urafstemning 2019 fredag den 31. maj

  Resultatet af forårets urafstemning er afsluttet med følgende resultater. 1.407 medlemmer har stemt, hvilket svarer til en stemmeprocent på 15,342 procent.

  Læs artiklen
 • Tjek op på vores karriererådgivning – for din egen skyld! fredag den 24. maj

  Uanset om man er ung, nyuddannet maskinmester, garvet veteran eller noget midt imellem, kan man få brug for råd og vejledning, når det gælder den videre karriere.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.