Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Maskinmester Cecilie Henriksen fik overrakt diplom og gave for sit bachelorprojekt, der blev kåret som årets næstbedste bachelorprojekt fra 2018 på generalforsamlingen i Maskinmestrenes Forening.
Maskinmester Cecilie Henriksen fik overrakt diplom og gave for sit bachelorprojekt, der blev kåret som årets næstbedste bachelorprojekt fra 2018 på generalforsamlingen i Maskinmestrenes Forening.

Halvering af CO2-udledning hos TORM i 2050

Nyuddannet maskinmester Cecilie Henriksens bachelorprojekt fra 2018 er kåret som det næstbedste blandt de indsendte forslag fra maskinmesterskolerne.

I samarbejde med rederiet TORM har nyuddannet maskinmester Cecilie Henriksen udarbejdet sit bachelorprojekt, der netop er kåret som årets næstbedste bachelorprojekt fra 2018.

Cecilie Henriksen er uddannet fra Maskinmesterskolen København og hendes bachelorprojekt handler om et højaktuelt emne, nemlig det globale miljø og påvirkningen fra skibsfartens emissioner. Projektet har fokus på metoder til reduktion af CO2 og mere specifikt en reduktion på 50 procent af CO2-udledningen i 2050 i forhold til 2008.

Opgaven er illustrativt opbygget med god vejledning til den enkelte metodes relevans for TORM. Udgangspunktet er nuværende, tilgængelige og veldokumenterede tekniske metoder såvel som fremtidige metoder, eksempelvis alternative brændstoffer, el- samt vindenergi. Opgaven indeholder ligeledes syn på drifts- samt omkostningsforhold som er vigtige elementer for at få perspektiv på opgavens realiserbarhed, lyder det fra bedømmelseskomiteen.

fredag den 15. marts

Relaterede artikler

 • Energikonference Esbjerg ser på Brexit og energipolitikken efter valget Ca. 4 timer siden

  Hvordan forsyner vi Danmark og Europa med grøn og vedvarende energi i årene, der kommer? Det forsøger Energikonference Esbjerg 2019 at svare på.

  Læs artiklen
 • Masser af netværk, vidensdeling og inspiration fredag den 12. april

  120 personer deltog i en spændende temadag for byggeri, anlæg og drift i Bella Center.

  Læs artiklen
 • Møde i Nordiska Maskinbefälsfederationen tirsdag den 09. april

  Den 08. - 09. april deltog formand Jan Rose Andresen, bestyrelsesmedlem Gustav Schmidt Hansen og sekretariatschef Kaare Lund Nielsen i Nordiska Maskinbefälsfederationens (NMF) møde i Thorshavn på Færøerne. På mødet overtog Danmark præsidentposten i NMF for de næste tre år.

  Læs artiklen
 • Den bortviste syge medarbejder fredag den 29. marts

  Den 28. juni 2018 afgjorde Vestre Landsret en tvist mellem en medarbejder og en virksomhed, hvor medarbejderen var blevet bortvist. Baggrunden var, at medarbejderen ikke var kommet til en mulighedssamtale, som skulle have været afholdt.

  Læs artiklen
 • Vinderprojekt om Machine Learning fredag den 15. marts

  Nyuddannet maskinmester Jan Hansen har vundet konkurrencen om årets bedste bachelorprojekt fra 2018 blandt de indsendte forslag fra maskinmesterskolerne.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.