Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Maskinmester Cecilie Henriksen fik overrakt diplom og gave for sit bachelorprojekt, der blev kåret som årets næstbedste bachelorprojekt fra 2018 på generalforsamlingen i Maskinmestrenes Forening.
Maskinmester Cecilie Henriksen fik overrakt diplom og gave for sit bachelorprojekt, der blev kåret som årets næstbedste bachelorprojekt fra 2018 på generalforsamlingen i Maskinmestrenes Forening.

Halvering af CO2-udledning hos TORM i 2050

Nyuddannet maskinmester Cecilie Henriksens bachelorprojekt fra 2018 er kåret som det næstbedste blandt de indsendte forslag fra maskinmesterskolerne.

I samarbejde med rederiet TORM har nyuddannet maskinmester Cecilie Henriksen udarbejdet sit bachelorprojekt, der netop er kåret som årets næstbedste bachelorprojekt fra 2018.

Cecilie Henriksen er uddannet fra Maskinmesterskolen København og hendes bachelorprojekt handler om et højaktuelt emne, nemlig det globale miljø og påvirkningen fra skibsfartens emissioner. Projektet har fokus på metoder til reduktion af CO2 og mere specifikt en reduktion på 50 procent af CO2-udledningen i 2050 i forhold til 2008.

Opgaven er illustrativt opbygget med god vejledning til den enkelte metodes relevans for TORM. Udgangspunktet er nuværende, tilgængelige og veldokumenterede tekniske metoder såvel som fremtidige metoder, eksempelvis alternative brændstoffer, el- samt vindenergi. Opgaven indeholder ligeledes syn på drifts- samt omkostningsforhold som er vigtige elementer for at få perspektiv på opgavens realiserbarhed, lyder det fra bedømmelseskomiteen.

Ca. 0 timer siden

Relaterede artikler

 • Udgivelse af bogen 'Mindetavlen' fredag den 30. august

  I indgangen hos Maskinmestrenes Forening hænger en mindetavle over 195 danske maskinofficerer, der mistede livet på havet under Anden Verdenskrig. De står listet én efter én med navn - men uden historien om, hvordan de på tragisk vis mistede livet til søs.

  Læs artiklen
 • Reception for Maskinmestrenes Forenings nye formand Ca. 3 timer siden

  Onsdag den 14. august blev der afholdt reception for Maskinmestrenes Forenings nye formand, Lars Have Hansen. Lars tiltrådte som formand den 01. juli 2019 og i den anledning var medlemmer, samarbejdspartnere og venner af huset inviteret til at komme forbi og hilse på.

  Læs artiklen
 • Maskinmester med en passion for motorsport onsdag den 07. august

  Når Jakob Teil Hansen ikke er på jobbet som driftsmester, så dyrker han sin hæsblæsende hobby. Jakob deltog i weekenden i Copenhagen Historic Grand Prix.

  Læs artiklen
 • Bedre betingelser for lønsikring onsdag den 03. juli

  Der er indgået aftale om nye og bedre vilkår for den lønsikring, du kan tegne via Maskinmestrenes Forening.

  Læs artiklen
 • Ny formand i Maskinmestrenes Forening torsdag den 20. juni

  Afstemningen til formandsvalget 2019 er nu slut, og der er fundet en ny formand for Maskinmestrenes Forening i perioden 01.07.19 – 30.06.23.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.