Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Maskinmester Cecilie Henriksen fik overrakt diplom og gave for sit bachelorprojekt, der blev kåret som årets næstbedste bachelorprojekt fra 2018 på generalforsamlingen i Maskinmestrenes Forening.
Maskinmester Cecilie Henriksen fik overrakt diplom og gave for sit bachelorprojekt, der blev kåret som årets næstbedste bachelorprojekt fra 2018 på generalforsamlingen i Maskinmestrenes Forening.

Halvering af CO2-udledning hos TORM i 2050

Nyuddannet maskinmester Cecilie Henriksens bachelorprojekt fra 2018 er kåret som det næstbedste blandt de indsendte forslag fra maskinmesterskolerne.

I samarbejde med rederiet TORM har nyuddannet maskinmester Cecilie Henriksen udarbejdet sit bachelorprojekt, der netop er kåret som årets næstbedste bachelorprojekt fra 2018.

Cecilie Henriksen er uddannet fra Maskinmesterskolen København og hendes bachelorprojekt handler om et højaktuelt emne, nemlig det globale miljø og påvirkningen fra skibsfartens emissioner. Projektet har fokus på metoder til reduktion af CO2 og mere specifikt en reduktion på 50 procent af CO2-udledningen i 2050 i forhold til 2008.

Opgaven er illustrativt opbygget med god vejledning til den enkelte metodes relevans for TORM. Udgangspunktet er nuværende, tilgængelige og veldokumenterede tekniske metoder såvel som fremtidige metoder, eksempelvis alternative brændstoffer, el- samt vindenergi. Opgaven indeholder ligeledes syn på drifts- samt omkostningsforhold som er vigtige elementer for at få perspektiv på opgavens realiserbarhed, lyder det fra bedømmelseskomiteen.

fredag den 15. marts

Relaterede artikler

 • Ny formand i Maskinmestrenes Forening Ca. 4 timer siden

  Afstemningen til formandsvalget 2019 er nu slut, og der er fundet en ny formand for Maskinmestrenes Forening i perioden 01.07.19 – 31.06.23.

  Læs artiklen
 • Plastik-netværk indsamler affald fra Københavns Havn onsdag den 12. juni

  Dagens fangst var 55 kg affald, da ni medlemmer af netværket for Ocean Plastic og Materialer stævnede ud i havkajakker for at rense Københavns Havn for uønsket plastaffald.

  Læs artiklen
 • Formandsvalg - ny afstemning fredag den 31. maj

  Ingen af de opstillede formandskandidater opnåede absolut flertal, og derfor starter anden valgrunde mandag den 03. juni 2019.

  Læs artiklen
 • Formandsvalg og urafstemning 2019 fredag den 31. maj

  Resultatet af forårets urafstemning er afsluttet med følgende resultater. 1.407 medlemmer har stemt, hvilket svarer til en stemmeprocent på 15,342 procent.

  Læs artiklen
 • Tjek op på vores karriererådgivning – for din egen skyld! fredag den 24. maj

  Uanset om man er ung, nyuddannet maskinmester, garvet veteran eller noget midt imellem, kan man få brug for råd og vejledning, når det gælder den videre karriere.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.