Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Møde i Nordiska Maskinbefälsfederationen

Den 08. - 09. april deltog formand Jan Rose Andresen, bestyrelsesmedlem Gustav Schmidt Hansen og sekretariatschef Kaare Lund Nielsen i Nordiska Maskinbefälsfederationens (NMF) møde i Thorshavn på Færøerne. På mødet overtog Danmark præsidentposten i NMF for de næste tre år.

NMF repræsenterer ca. 30.000 maskinmestre og skibsofficerer i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island og Færøerne.

NMF drøftede emner med fælles udfordringer og udvikling i de nordiske lande. Især indenfor områderne digitalisering, automatisering, energi- og miljøteknologi og ledelse står maskinmestrene overfor spændende udfordringer for også i fremtiden at være de tekniske ledere i samfundet, der bidrager til, at de nordiske lande forbliver blandt de førende lande i verden inden for management and technology. 

I programmet for NMF mødet var der indlagt et besøg hos det færøske energiselskab SEV, som har en vision om hundrede procent vedvarende elektricitet i 2030. På Færøerne har SEV gennem de seneste år satset massivt på vindkraft kombineret med eksisterende vandkraft.

tirsdag den 09. april

Relaterede artikler

 • Energikonference Esbjerg ser på Brexit og energipolitikken efter valget Ca. 4 timer siden

  Hvordan forsyner vi Danmark og Europa med grøn og vedvarende energi i årene, der kommer? Det forsøger Energikonference Esbjerg 2019 at svare på.

  Læs artiklen
 • Masser af netværk, vidensdeling og inspiration fredag den 12. april

  120 personer deltog i en spændende temadag for byggeri, anlæg og drift i Bella Center.

  Læs artiklen
 • Den bortviste syge medarbejder fredag den 29. marts

  Den 28. juni 2018 afgjorde Vestre Landsret en tvist mellem en medarbejder og en virksomhed, hvor medarbejderen var blevet bortvist. Baggrunden var, at medarbejderen ikke var kommet til en mulighedssamtale, som skulle have været afholdt.

  Læs artiklen
 • Halvering af CO2-udledning hos TORM i 2050 fredag den 15. marts

  Nyuddannet maskinmester Cecilie Henriksens bachelorprojekt fra 2018 er kåret som det næstbedste blandt de indsendte forslag fra maskinmesterskolerne.

  Læs artiklen
 • Vinderprojekt om Machine Learning fredag den 15. marts

  Nyuddannet maskinmester Jan Hansen har vundet konkurrencen om årets bedste bachelorprojekt fra 2018 blandt de indsendte forslag fra maskinmesterskolerne.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.