Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Masser af netværk, vidensdeling og inspiration

120 personer deltog i en spændende temadag for byggeri, anlæg og drift i Bella Center.

Formand for Maskinmestrenes Forening, Jan Rose Andresen åbnede temadagen, hvor deltagerne fik forskellige input og vinkler på mulighederne for at skabe større værdi med digitalisering i fremtidens byggeri og drift af den eksisterende bygningsmasse. Digitaliseringen og et større fokus på totaløkonomien i en bygnings levetid ændrer radikalt forudsætningerne for byggeriet fra start til slut.

 

Temadagen satte blandt andet fokus på, hvordan der kan tænkes smartere, og hvordan teknologien kan udnyttes bedre. Det gælder både i forhold til at optimere byggeprocessen, men også den efterfølgende drift. Et af budskaberne var, at det handler om at se opførelsen og driften som en helhed. Fra vugge til grav - fra første spadestik til nedrivning. Med teknologi og digitalisering er der mange processer og forhold, der kan optimeres og effektueres fra projekteringen til resten af bygningens levetid.

 

Her ud over var der fokus på commissioning i byggeriet som er en proaktiv dialog- og kvalitetsstyringsproces, der fokuserer på totaløkonomi og installationernes samspil. Commissioning-processen er med til at sikre det lavest mulige energiforbrug, et godt indeklima og velfungerende rammer for brugernes aktiviteter.

 

Temadagen blev afholdt i samarbejde med Bygherreforeningen som en del af Ejendomsmessen 2019.

fredag den 12. april

Relaterede artikler

 • Udgivelse af bogen 'Mindetavlen' fredag den 30. august

  I indgangen hos Maskinmestrenes Forening hænger en mindetavle over 195 danske maskinofficerer, der mistede livet på havet under Anden Verdenskrig. De står listet én efter én med navn - men uden historien om, hvordan de på tragisk vis mistede livet til søs.

  Læs artiklen
 • Reception for Maskinmestrenes Forenings nye formand Ca. 4 timer siden

  Onsdag den 14. august blev der afholdt reception for Maskinmestrenes Forenings nye formand, Lars Have Hansen. Lars tiltrådte som formand den 01. juli 2019 og i den anledning var medlemmer, samarbejdspartnere og venner af huset inviteret til at komme forbi og hilse på.

  Læs artiklen
 • Maskinmester med en passion for motorsport onsdag den 07. august

  Når Jakob Teil Hansen ikke er på jobbet som driftsmester, så dyrker han sin hæsblæsende hobby. Jakob deltog i weekenden i Copenhagen Historic Grand Prix.

  Læs artiklen
 • Bedre betingelser for lønsikring onsdag den 03. juli

  Der er indgået aftale om nye og bedre vilkår for den lønsikring, du kan tegne via Maskinmestrenes Forening.

  Læs artiklen
 • Ny formand i Maskinmestrenes Forening torsdag den 20. juni

  Afstemningen til formandsvalget 2019 er nu slut, og der er fundet en ny formand for Maskinmestrenes Forening i perioden 01.07.19 – 30.06.23.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.