Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Masser af netværk, vidensdeling og inspiration

120 personer deltog i en spændende temadag for byggeri, anlæg og drift i Bella Center.

Formand for Maskinmestrenes Forening, Jan Rose Andresen åbnede temadagen, hvor deltagerne fik forskellige input og vinkler på mulighederne for at skabe større værdi med digitalisering i fremtidens byggeri og drift af den eksisterende bygningsmasse. Digitaliseringen og et større fokus på totaløkonomien i en bygnings levetid ændrer radikalt forudsætningerne for byggeriet fra start til slut.

 

Temadagen satte blandt andet fokus på, hvordan der kan tænkes smartere, og hvordan teknologien kan udnyttes bedre. Det gælder både i forhold til at optimere byggeprocessen, men også den efterfølgende drift. Et af budskaberne var, at det handler om at se opførelsen og driften som en helhed. Fra vugge til grav - fra første spadestik til nedrivning. Med teknologi og digitalisering er der mange processer og forhold, der kan optimeres og effektueres fra projekteringen til resten af bygningens levetid.

 

Her ud over var der fokus på commissioning i byggeriet som er en proaktiv dialog- og kvalitetsstyringsproces, der fokuserer på totaløkonomi og installationernes samspil. Commissioning-processen er med til at sikre det lavest mulige energiforbrug, et godt indeklima og velfungerende rammer for brugernes aktiviteter.

 

Temadagen blev afholdt i samarbejde med Bygherreforeningen som en del af Ejendomsmessen 2019.

fredag den 12. april

Relaterede artikler

 • Ny formand i Maskinmestrenes Forening Ca. 5 timer siden

  Afstemningen til formandsvalget 2019 er nu slut, og der er fundet en ny formand for Maskinmestrenes Forening i perioden 01.07.19 – 31.06.23.

  Læs artiklen
 • Plastik-netværk indsamler affald fra Københavns Havn onsdag den 12. juni

  Dagens fangst var 55 kg affald, da ni medlemmer af netværket for Ocean Plastic og Materialer stævnede ud i havkajakker for at rense Københavns Havn for uønsket plastaffald.

  Læs artiklen
 • Formandsvalg - ny afstemning fredag den 31. maj

  Ingen af de opstillede formandskandidater opnåede absolut flertal, og derfor starter anden valgrunde mandag den 03. juni 2019.

  Læs artiklen
 • Formandsvalg og urafstemning 2019 fredag den 31. maj

  Resultatet af forårets urafstemning er afsluttet med følgende resultater. 1.407 medlemmer har stemt, hvilket svarer til en stemmeprocent på 15,342 procent.

  Læs artiklen
 • Tjek op på vores karriererådgivning – for din egen skyld! fredag den 24. maj

  Uanset om man er ung, nyuddannet maskinmester, garvet veteran eller noget midt imellem, kan man få brug for råd og vejledning, når det gælder den videre karriere.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.