Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Ekstra penge på pensionen

Medlemmer af Maskinmestrenes Forening får ekstra penge på pensionen.

Er du omfattet af Maskinmestrenes Forenings pensionsordninger i PFA Pension, så er der god grund til at være i godt humør. Medlemmer, der har pension med KundeKapital, får nemlig nu ekstra penge på pensionsopsparingen.

Koncerndirektør og COO i PFA Pension Jon Johnsen forklarer:

- PFA er sat i verden for at skabe værdi til kunderne, og derfor er jeg godt tilfreds med, at vi igen kan sende ekstra penge videre via KundeKapital. Der er samlet tale om 1,8 mia. kr. i KundeKapital-forrentning, hvoraf første halvdel allerede er blevet fordelt til kunderne løbende i 2018, mens anden halvdel fordeles via en engangstilskrivning her i foråret.

- Har du KundeKapital går fem procent af indbetalingen dertil. Hvor meget du har fået fra KundeKapital, afhænger af hvor meget KundeKapital du har. Ifølge PFA’s beregninger har en gennemsnitskunde i PFA samlet fået 2.824 kr. fra KundeKapital for 2018.

Tjek hvad du selv har fået
Vil du vide, hvor meget du selv har fået, så hold øje med www.mitpfa.dk og din e-boks, hvor PFA Pension i den nærmeste tid giver besked til alle, der har KundeKapital.

 

mandag den 06. maj

Relaterede artikler

 • Afvis lægelig behandling og behold retten til sygedagpenge mandag den 13. maj

  Siden 2014 har der været en forsøgsordning, hvor sygemeldte borgere har haft ret til at afvise lægelig behandling, uden at dette ville få indflydelse på deres ret til sygedagpenge eller jobcenterets vurdering af retten til fleksjob, førtidspension mv. Denne ordning gøres nu permanent per 1. juli 2019.

  Læs artiklen
 • Besøg hos CERN torsdag den 09. maj

  Medlemmer af Maskinmestrenes Forening på studietur til CERN.

  Læs artiklen
 • Minister: Lad os hæve ambitionerne mandag den 29. april

  Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt slog på Energikonference Esbjerg 2019 til lyd for, at de politisk vedtagne ambitioner for grøn energi i fjernvarmen i Danmark skal øges.

  Læs artiklen
 • Energikonference Esbjerg ser på Brexit og energipolitikken efter valget torsdag den 25. april

  Hvordan forsyner vi Danmark og Europa med grøn og vedvarende energi i årene, der kommer? Det forsøger Energikonference Esbjerg 2019 at svare på.

  Læs artiklen
 • Masser af netværk, vidensdeling og inspiration fredag den 12. april

  120 personer deltog i en spændende temadag for byggeri, anlæg og drift i Bella Center.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.