Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Ekstra penge på pensionen

Medlemmer af Maskinmestrenes Forening får ekstra penge på pensionen.

Er du omfattet af Maskinmestrenes Forenings pensionsordninger i PFA Pension, så er der god grund til at være i godt humør. Medlemmer, der har pension med KundeKapital, får nemlig nu ekstra penge på pensionsopsparingen.

Koncerndirektør og COO i PFA Pension Jon Johnsen forklarer:

- PFA er sat i verden for at skabe værdi til kunderne, og derfor er jeg godt tilfreds med, at vi igen kan sende ekstra penge videre via KundeKapital. Der er samlet tale om 1,8 mia. kr. i KundeKapital-forrentning, hvoraf første halvdel allerede er blevet fordelt til kunderne løbende i 2018, mens anden halvdel fordeles via en engangstilskrivning her i foråret.

- Har du KundeKapital går fem procent af indbetalingen dertil. Hvor meget du har fået fra KundeKapital, afhænger af hvor meget KundeKapital du har. Ifølge PFA’s beregninger har en gennemsnitskunde i PFA samlet fået 2.824 kr. fra KundeKapital for 2018.

Tjek hvad du selv har fået
Vil du vide, hvor meget du selv har fået, så hold øje med www.mitpfa.dk og din e-boks, hvor PFA Pension i den nærmeste tid giver besked til alle, der har KundeKapital.

 

mandag den 06. maj

Relaterede artikler

 • Bedre betingelser for lønsikring onsdag den 03. juli

  Der er indgået aftale om nye og bedre vilkår for den lønsikring, du kan tegne via Maskinmestrenes Forening.

  Læs artiklen
 • Ny formand i Maskinmestrenes Forening torsdag den 20. juni

  Afstemningen til formandsvalget 2019 er nu slut, og der er fundet en ny formand for Maskinmestrenes Forening i perioden 01.07.19 – 30.06.23.

  Læs artiklen
 • Plastik-netværk indsamler affald fra Københavns Havn onsdag den 12. juni

  Dagens fangst var 55 kg affald, da ni medlemmer af netværket for Ocean Plastic og Materialer stævnede ud i havkajakker for at rense Københavns Havn for uønsket plastaffald.

  Læs artiklen
 • Formandsvalg - ny afstemning fredag den 31. maj

  Ingen af de opstillede formandskandidater opnåede absolut flertal, og derfor starter anden valgrunde mandag den 03. juni 2019.

  Læs artiklen
 • Formandsvalg og urafstemning 2019 fredag den 31. maj

  Resultatet af forårets urafstemning er afsluttet med følgende resultater. 1.407 medlemmer har stemt, hvilket svarer til en stemmeprocent på 15,342 procent.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.