Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Ekstra penge på pensionen

Medlemmer af Maskinmestrenes Forening får ekstra penge på pensionen.

Er du omfattet af Maskinmestrenes Forenings pensionsordninger i PFA Pension, så er der god grund til at være i godt humør. Medlemmer, der har pension med KundeKapital, får nemlig nu ekstra penge på pensionsopsparingen.

Koncerndirektør og COO i PFA Pension Jon Johnsen forklarer:

- PFA er sat i verden for at skabe værdi til kunderne, og derfor er jeg godt tilfreds med, at vi igen kan sende ekstra penge videre via KundeKapital. Der er samlet tale om 1,8 mia. kr. i KundeKapital-forrentning, hvoraf første halvdel allerede er blevet fordelt til kunderne løbende i 2018, mens anden halvdel fordeles via en engangstilskrivning her i foråret.

- Har du KundeKapital går fem procent af indbetalingen dertil. Hvor meget du har fået fra KundeKapital, afhænger af hvor meget KundeKapital du har. Ifølge PFA’s beregninger har en gennemsnitskunde i PFA samlet fået 2.824 kr. fra KundeKapital for 2018.

Tjek hvad du selv har fået
Vil du vide, hvor meget du selv har fået, så hold øje med www.mitpfa.dk og din e-boks, hvor PFA Pension i den nærmeste tid giver besked til alle, der har KundeKapital.

 

mandag den 06. maj 2019

Relaterede artikler

 • Forbedret muligheder for erhvervsrejser tirsdag den 26. maj

  Udenrigsministeriet er netop kommet med råd om, hvordan 'nødvendige erhvervsrejser' kan gennemføres. Samtidig kan erhvervsrejsende blive testet for coronavirus før rejse og dermed dokumentere, at de ikke er smittet.

  Læs artiklen
 • Du har fået ekstra ind på din opsparing fredag den 29. maj

  Medlemmer med KundeKapital i PFA Pension kan du glæde sig over, at de i disse dage får ekstra ind på pensionsopsparingen.

  Læs artiklen
 • Nye medlemmer udpeget til Rådet for El- og Gasteknisk Sikkerhed onsdag den 27. maj

  Jytte Skytte fra Dansk Gasteknisk Center er blevet udpeget som medlem af Rådet for El- og Gasteknisk Sikkerhed. Udvælgelsen af Jytte Skytte er sket på baggrund af en indstilling fra Maskinmestrenes Forening.

  Læs artiklen
 • Varsling af ferie? tirsdag den 26. maj

  Ferieloven giver dig som medarbejder ret til 5 ugers ferie om året. De 5 uger bliver opdelt i 3 ugers hovedferie og 2 ugers restferie. 

  Læs artiklen
 • Webinar - Hvordan genstarter vi Danmark? fredag den 15. maj

  Kom til webinar den 19. maj og hør Group CEO i PFA Allan Polack og direktør i tænketanken Axcelfuture Joachim Sperling give deres bud på Danmarks fremtid.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.