Udskriv denne side

Ekstra penge på pensionen

Medlemmer af Maskinmestrenes Forening får ekstra penge på pensionen.

Er du omfattet af Maskinmestrenes Forenings pensionsordninger i PFA Pension, så er der god grund til at være i godt humør. Medlemmer, der har pension med KundeKapital, får nemlig nu ekstra penge på pensionsopsparingen.

Koncerndirektør og COO i PFA Pension Jon Johnsen forklarer:

- PFA er sat i verden for at skabe værdi til kunderne, og derfor er jeg godt tilfreds med, at vi igen kan sende ekstra penge videre via KundeKapital. Der er samlet tale om 1,8 mia. kr. i KundeKapital-forrentning, hvoraf første halvdel allerede er blevet fordelt til kunderne løbende i 2018, mens anden halvdel fordeles via en engangstilskrivning her i foråret.

- Har du KundeKapital går fem procent af indbetalingen dertil. Hvor meget du har fået fra KundeKapital, afhænger af hvor meget KundeKapital du har. Ifølge PFA’s beregninger har en gennemsnitskunde i PFA samlet fået 2.824 kr. fra KundeKapital for 2018.

Tjek hvad du selv har fået
Vil du vide, hvor meget du selv har fået, så hold øje med www.mitpfa.dk og din e-boks, hvor PFA Pension i den nærmeste tid giver besked til alle, der har KundeKapital.

 

mandag den 06. maj

Relaterede artikler

 • Udgivelse af bogen 'Mindetavlen' fredag den 30. august

  I indgangen hos Maskinmestrenes Forening hænger en mindetavle over 195 danske maskinofficerer, der mistede livet på havet under Anden Verdenskrig. De står listet én efter én med navn - men uden historien om, hvordan de på tragisk vis mistede livet til søs.

  Læs artiklen
 • Reception for Maskinmestrenes Forenings nye formand Ca. 5 timer siden

  Onsdag den 14. august blev der afholdt reception for Maskinmestrenes Forenings nye formand, Lars Have Hansen. Lars tiltrådte som formand den 01. juli 2019 og i den anledning var medlemmer, samarbejdspartnere og venner af huset inviteret til at komme forbi og hilse på.

  Læs artiklen
 • Maskinmester med en passion for motorsport onsdag den 07. august

  Når Jakob Teil Hansen ikke er på jobbet som driftsmester, så dyrker han sin hæsblæsende hobby. Jakob deltog i weekenden i Copenhagen Historic Grand Prix.

  Læs artiklen
 • Bedre betingelser for lønsikring onsdag den 03. juli

  Der er indgået aftale om nye og bedre vilkår for den lønsikring, du kan tegne via Maskinmestrenes Forening.

  Læs artiklen
 • Ny formand i Maskinmestrenes Forening torsdag den 20. juni

  Afstemningen til formandsvalget 2019 er nu slut, og der er fundet en ny formand for Maskinmestrenes Forening i perioden 01.07.19 – 30.06.23.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.