Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Tjek op på vores karriererådgivning – for din egen skyld!

Uanset om man er ung, nyuddannet maskinmester, garvet veteran eller noget midt imellem, kan man få brug for råd og vejledning, når det gælder den videre karriere.

Derfor tilbyder Maskinmestrenes Forening hjælp til jobsøgning, karriereplan, kompetenceprofil, forskellige former for tests, webinarer med videre.

Der er et væld af muligheder, som du kan gå ind og læse meget mere om på vores hjemmeside under 'Karriererådgivning'. I seneste nummer af 'Ledelse & Uddannelse' er det beskrevet, hvad tilbuddet i øvrigt indeholder i artiklen 'Maskinmestre får karriererådgivning'.

Ydermere – og ikke at forglemme – så har vi jo også vores helt egen jobportal maskinmesterjob.dk målrettet netop dig som maskinmester, hvor du måske kan finde dit næste job. Rigtig mange tilbyder i dag, at du kan få fat i en chat-robot 24/7, som kan give dig nogle på forhånd defineret svar til lejligheden. Hvis dit spørgsmål i øvrigt passer til robotten? Det gør vi ikke! Vi tilbyder i stedet personlig betjening og svar på dine helt egne spørgsmål. Tag endelig fat i os på telefon 3336 4920 eller send os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

fredag den 24. maj 2019

Relaterede artikler

 • Forbedret muligheder for erhvervsrejser tirsdag den 26. maj

  Udenrigsministeriet er netop kommet med råd om, hvordan 'nødvendige erhvervsrejser' kan gennemføres. Samtidig kan erhvervsrejsende blive testet for coronavirus før rejse og dermed dokumentere, at de ikke er smittet.

  Læs artiklen
 • Du har fået ekstra ind på din opsparing fredag den 29. maj

  Medlemmer med KundeKapital i PFA Pension kan du glæde sig over, at de i disse dage får ekstra ind på pensionsopsparingen.

  Læs artiklen
 • Nye medlemmer udpeget til Rådet for El- og Gasteknisk Sikkerhed onsdag den 27. maj

  Jytte Skytte fra Dansk Gasteknisk Center er blevet udpeget som medlem af Rådet for El- og Gasteknisk Sikkerhed. Udvælgelsen af Jytte Skytte er sket på baggrund af en indstilling fra Maskinmestrenes Forening.

  Læs artiklen
 • Varsling af ferie? tirsdag den 26. maj

  Ferieloven giver dig som medarbejder ret til 5 ugers ferie om året. De 5 uger bliver opdelt i 3 ugers hovedferie og 2 ugers restferie. 

  Læs artiklen
 • Et maskinmesterjob med masser af kød på mandag den 18. maj

  Jan Nygaard er teknisk chef på Danish Crowns fabrik i Kina, som forædler dansk svinekød til det kinesiske marked. Fabrikken har fuld sporbarhed for alle produkter helt tilbage til de danske svineavlere.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.