Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Tjek op på vores karriererådgivning – for din egen skyld!

Uanset om man er ung, nyuddannet maskinmester, garvet veteran eller noget midt imellem, kan man få brug for råd og vejledning, når det gælder den videre karriere.

Derfor tilbyder Maskinmestrenes Forening hjælp til jobsøgning, karriereplan, kompetenceprofil, forskellige former for tests, webinarer med videre.

Der er et væld af muligheder, som du kan gå ind og læse meget mere om på vores hjemmeside under 'Karriererådgivning'. I seneste nummer af 'Ledelse & Uddannelse' er det beskrevet, hvad tilbuddet i øvrigt indeholder i artiklen 'Maskinmestre får karriererådgivning'.

Ydermere – og ikke at forglemme – så har vi jo også vores helt egen jobportal maskinmesterjob.dk målrettet netop dig som maskinmester, hvor du måske kan finde dit næste job. Rigtig mange tilbyder i dag, at du kan få fat i en chat-robot 24/7, som kan give dig nogle på forhånd defineret svar til lejligheden. Hvis dit spørgsmål i øvrigt passer til robotten? Det gør vi ikke! Vi tilbyder i stedet personlig betjening og svar på dine helt egne spørgsmål. Tag endelig fat i os på telefon 3336 4920 eller send os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

fredag den 24. maj

Relaterede artikler

 • Ny formand i Maskinmestrenes Forening Ca. 4 timer siden

  Afstemningen til formandsvalget 2019 er nu slut, og der er fundet en ny formand for Maskinmestrenes Forening i perioden 01.07.19 – 31.06.23.

  Læs artiklen
 • Plastik-netværk indsamler affald fra Københavns Havn onsdag den 12. juni

  Dagens fangst var 55 kg affald, da ni medlemmer af netværket for Ocean Plastic og Materialer stævnede ud i havkajakker for at rense Københavns Havn for uønsket plastaffald.

  Læs artiklen
 • Formandsvalg - ny afstemning fredag den 31. maj

  Ingen af de opstillede formandskandidater opnåede absolut flertal, og derfor starter anden valgrunde mandag den 03. juni 2019.

  Læs artiklen
 • Formandsvalg og urafstemning 2019 fredag den 31. maj

  Resultatet af forårets urafstemning er afsluttet med følgende resultater. 1.407 medlemmer har stemt, hvilket svarer til en stemmeprocent på 15,342 procent.

  Læs artiklen
 • Afvis lægelig behandling og behold retten til sygedagpenge mandag den 13. maj

  Siden 2014 har der været en forsøgsordning, hvor sygemeldte borgere har haft ret til at afvise lægelig behandling, uden at dette ville få indflydelse på deres ret til sygedagpenge eller jobcenterets vurdering af retten til fleksjob, førtidspension mv. Denne ordning gøres nu permanent per 1. juli 2019.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.