Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Tjek op på vores karriererådgivning – for din egen skyld!

Uanset om man er ung, nyuddannet maskinmester, garvet veteran eller noget midt imellem, kan man få brug for råd og vejledning, når det gælder den videre karriere.

Derfor tilbyder Maskinmestrenes Forening hjælp til jobsøgning, karriereplan, kompetenceprofil, forskellige former for tests, webinarer med videre.

Der er et væld af muligheder, som du kan gå ind og læse meget mere om på vores hjemmeside under 'Karriererådgivning'. I seneste nummer af 'Ledelse & Uddannelse' er det beskrevet, hvad tilbuddet i øvrigt indeholder i artiklen 'Maskinmestre får karriererådgivning'.

Ydermere – og ikke at forglemme – så har vi jo også vores helt egen jobportal maskinmesterjob.dk målrettet netop dig som maskinmester, hvor du måske kan finde dit næste job. Rigtig mange tilbyder i dag, at du kan få fat i en chat-robot 24/7, som kan give dig nogle på forhånd defineret svar til lejligheden. Hvis dit spørgsmål i øvrigt passer til robotten? Det gør vi ikke! Vi tilbyder i stedet personlig betjening og svar på dine helt egne spørgsmål. Tag endelig fat i os på telefon 3336 4920 eller send os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

fredag den 24. maj

Relaterede artikler

 • Arbejdsgiver kunne ikke trække medarbejder i løn mandag den 28. oktober

  Højesteret afgjorde i en nylig dom, at en kommunal arbejdsgiver ikke kunne trække en medarbejder i løn i forbindelse med, at arbejdsgiveren havde mistet sygedagpengerefusionen som følge af medarbejderens manglende medvirken til kommunens opfølgning efter sygedagpengeloven.

  Læs artiklen
 • Nordiske maskinmestre fejrer 100-års jubilæum tirsdag den 08. oktober

  7. oktober var repræsentanter for det maritime Norden samlet ved konference i København for at fejre 100-års jubilæet for NMF – Nordiska Maskinbefälsfederationen – som blev stiftet i 1919.

  Læs artiklen
 • Lyt til eksperterne i den grønne omstilling tirsdag den 01. oktober

  Maskinmestrenes Forening hilser ambitionen om en 70 procents reduktion af CO2-udledningen velkommen. Men politikerne bør inddrage maskinmestre og andre faggrupper med erfaring fra grøn omstilling i praksis.

  Læs artiklen
 • Hvornår er jeg som leder omfattet af Lederaftalen mandag den 30. september

  Som leder er du omfattet af Lederaftalen, når du er ansat i en virksomhed som er medlem af en organisation under Dansk Arbejdsgiverforening, og er leder ifølge Lederaftalen.

  Læs artiklen
 • Årets fodboldturnering for studerende søndag den 15. september

  Fredag den 13. september 2019 løb dettes års fodboldturnering for studerende af stablen i Fredericia.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.