Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Tjek op på vores karriererådgivning – for din egen skyld!

Uanset om man er ung, nyuddannet maskinmester, garvet veteran eller noget midt imellem, kan man få brug for råd og vejledning, når det gælder den videre karriere.

Derfor tilbyder Maskinmestrenes Forening hjælp til jobsøgning, karriereplan, kompetenceprofil, forskellige former for tests, webinarer med videre.

Der er et væld af muligheder, som du kan gå ind og læse meget mere om på vores hjemmeside under 'Karriererådgivning'. I seneste nummer af 'Ledelse & Uddannelse' er det beskrevet, hvad tilbuddet i øvrigt indeholder i artiklen 'Maskinmestre får karriererådgivning'.

Ydermere – og ikke at forglemme – så har vi jo også vores helt egen jobportal maskinmesterjob.dk målrettet netop dig som maskinmester, hvor du måske kan finde dit næste job. Rigtig mange tilbyder i dag, at du kan få fat i en chat-robot 24/7, som kan give dig nogle på forhånd defineret svar til lejligheden. Hvis dit spørgsmål i øvrigt passer til robotten? Det gør vi ikke! Vi tilbyder i stedet personlig betjening og svar på dine helt egne spørgsmål. Tag endelig fat i os på telefon 3336 4920 eller send os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

fredag den 24. maj

Relaterede artikler

 • Reception for Maskinmestrenes Forenings nye formand torsdag den 15. august

  Onsdag den 14. august blev der afholdt reception for Maskinmestrenes Forenings nye formand, Lars Have Hansen. Lars tiltrådte som formand den 01. juli 2019 og i den anledning var medlemmer, samarbejdspartnere og venner af huset inviteret til at komme forbi og hilse på.

  Læs artiklen
 • Maskinmester med en passion for motorsport onsdag den 07. august

  Når Jakob Teil Hansen ikke er på jobbet som driftsmester, så dyrker han sin hæsblæsende hobby. Jakob deltog i weekenden i Copenhagen Historic Grand Prix.

  Læs artiklen
 • Direkte fra uddannelse til projektledere tirsdag den 23. juli

  To unge, nyuddannede maskinmestre er gået direkte fra skole til job som projektledere hos automationsvirksomheden Sealing System, der leverer palleterings- og robotløsninger til industrien.

  Læs artiklen
 • Bedre betingelser for lønsikring onsdag den 03. juli

  Der er indgået aftale om nye og bedre vilkår for den lønsikring, du kan tegne via Maskinmestrenes Forening.

  Læs artiklen
 • Studerende hjælper den grønne omstilling på vej mandag den 24. juni

  To studerende vil med deres bachelorprojekt vise, hvordan man gør biogasanlæg til en central spiller i klimakampen. Løsningen ligger i borgerinddragelse, fakta og reducering af lugt.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.