Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Formandsvalg - ny afstemning

Ingen af de opstillede formandskandidater opnåede absolut flertal, og derfor starter anden valgrunde mandag den 03. juni 2019.

Af Maskinmestrenes Forenings vedtægter § 15 stk. d fremgår, at for at blive valgt som formand kræves absolut flertal, det vil sige over halvdelen af de afgivne stemmer. Såfremt ingen af formandskandidaterne opnår det fornødne antal stemmer, foretages ny afstemning, hvori de to kandidater, der fik flest stemmer, deltager. Den kandidat, der ved den nye afstemning får det største stemmetal, er valgt.

Da ingen af de seks formandskandidater har fået over halvdelen af de afgivne stemmer, skal der foretages ny afstemning. Den nye afstemning bliver mellem de to formandskandidater, der har opnået flest stemmer. Det vil sige Jan Rose Andresen og Lars Kristian Have Hansen.

Den nye afstemning kommer til at foregå fra mandag den 03. juni til torsdag den 20. juni 2019.

For at få adgang til at stemme skal du via forsiden på mmf.dk vælge boksen ’Formandsvalg 2019’. Du skal benytte dit NemID for at logge på.

Stemmesedlen skal besvares senest torsdag den 20. juni 2019 kl. 12.00.

fredag den 31. maj

Relaterede artikler

 • Reception for Maskinmestrenes Forenings nye formand torsdag den 15. august

  Onsdag den 14. august blev der afholdt reception for Maskinmestrenes Forenings nye formand, Lars Have Hansen. Lars tiltrådte som formand den 01. juli 2019 og i den anledning var medlemmer, samarbejdspartnere og venner af huset inviteret til at komme forbi og hilse på.

  Læs artiklen
 • Maskinmester med en passion for motorsport onsdag den 07. august

  Når Jakob Teil Hansen ikke er på jobbet som driftsmester, så dyrker han sin hæsblæsende hobby. Jakob deltog i weekenden i Copenhagen Historic Grand Prix.

  Læs artiklen
 • Bedre betingelser for lønsikring onsdag den 03. juli

  Der er indgået aftale om nye og bedre vilkår for den lønsikring, du kan tegne via Maskinmestrenes Forening.

  Læs artiklen
 • Ny formand i Maskinmestrenes Forening torsdag den 20. juni

  Afstemningen til formandsvalget 2019 er nu slut, og der er fundet en ny formand for Maskinmestrenes Forening i perioden 01.07.19 – 30.06.23.

  Læs artiklen
 • Plastik-netværk indsamler affald fra Københavns Havn onsdag den 12. juni

  Dagens fangst var 55 kg affald, da ni medlemmer af netværket for Ocean Plastic og Materialer stævnede ud i havkajakker for at rense Københavns Havn for uønsket plastaffald.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.