Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Formandsvalg - ny afstemning

Ingen af de opstillede formandskandidater opnåede absolut flertal, og derfor starter anden valgrunde mandag den 03. juni 2019.

Af Maskinmestrenes Forenings vedtægter § 15 stk. d fremgår, at for at blive valgt som formand kræves absolut flertal, det vil sige over halvdelen af de afgivne stemmer. Såfremt ingen af formandskandidaterne opnår det fornødne antal stemmer, foretages ny afstemning, hvori de to kandidater, der fik flest stemmer, deltager. Den kandidat, der ved den nye afstemning får det største stemmetal, er valgt.

Da ingen af de seks formandskandidater har fået over halvdelen af de afgivne stemmer, skal der foretages ny afstemning. Den nye afstemning bliver mellem de to formandskandidater, der har opnået flest stemmer. Det vil sige Jan Rose Andresen og Lars Kristian Have Hansen.

Den nye afstemning kommer til at foregå fra mandag den 03. juni til torsdag den 20. juni 2019.

For at få adgang til at stemme skal du via forsiden på mmf.dk vælge boksen ’Formandsvalg 2019’. Du skal benytte dit NemID for at logge på.

Stemmesedlen skal besvares senest torsdag den 20. juni 2019 kl. 12.00.

fredag den 31. maj 2019

Relaterede artikler

 • Weekender og fridage skal stadig tælles med i de 120 sygedage mandag den 25. januar

  Østre Landsret har ved en dom i 2020 taget stilling til, hvordan sygedage efter 120-dages reglen skal optælles for fuldtidssygemeldte medarbejdere – nemlig ved samme optællingsmetode som er anvendt de sidste 70 år, hvor weekender og øvrige fridage tælles med.

  Læs artiklen
 • Maritime overenskomst forhandlinger for maskinmestre er startet torsdag den 21. januar

  Overenskomstforhandlinger med Danske Rederier for maskinmestre går i gang første uge i februar efter en udsættelse på et år som følge af Corona-krisen.

  Læs artiklen
 • Sejlende maskinmestre bør undtages for karantæne tirsdag den 19. januar

  Søfarende der rejser til eller gennem Danmark bør undtages et eventuelt krav om karantæne ved indrejse. Det mener Maskinmestrenes Forening, Dansk Metal og Danske Rederier, som sammen har henvendt sig til justitsministeren.

  Læs artiklen
 • Godkendelse som fagligt ansvarlig mandag den 11. januar

  Efter dialog med Sikkerhedsstyrelsen skal vi her præcisere reglerne for godkendelsen som fagligt ansvarlig på el-området under Sikkerhedsstyrelsen.

  Læs artiklen
 • Ordningen om arbejdsfordeling forlænges tirsdag den 08. december 2020

  Regeringen og arbejdsmarkedets parter er blevet enige om at forlænge trepartsaftalen om den midlertidige arbejdsfordelingsordning på det private arbejdsmarked frem til udgangen af 2021.

  Læs artiklen