Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Formandsvalg - ny afstemning

Ingen af de opstillede formandskandidater opnåede absolut flertal, og derfor starter anden valgrunde mandag den 03. juni 2019.

Af Maskinmestrenes Forenings vedtægter § 15 stk. d fremgår, at for at blive valgt som formand kræves absolut flertal, det vil sige over halvdelen af de afgivne stemmer. Såfremt ingen af formandskandidaterne opnår det fornødne antal stemmer, foretages ny afstemning, hvori de to kandidater, der fik flest stemmer, deltager. Den kandidat, der ved den nye afstemning får det største stemmetal, er valgt.

Da ingen af de seks formandskandidater har fået over halvdelen af de afgivne stemmer, skal der foretages ny afstemning. Den nye afstemning bliver mellem de to formandskandidater, der har opnået flest stemmer. Det vil sige Jan Rose Andresen og Lars Kristian Have Hansen.

Den nye afstemning kommer til at foregå fra mandag den 03. juni til torsdag den 20. juni 2019.

For at få adgang til at stemme skal du via forsiden på mmf.dk vælge boksen ’Formandsvalg 2019’. Du skal benytte dit NemID for at logge på.

Stemmesedlen skal besvares senest torsdag den 20. juni 2019 kl. 12.00.

fredag den 31. maj

Relaterede artikler

 • Ny formand i Maskinmestrenes Forening torsdag den 20. juni

  Afstemningen til formandsvalget 2019 er nu slut, og der er fundet en ny formand for Maskinmestrenes Forening i perioden 01.07.19 – 31.06.23.

  Læs artiklen
 • Plastik-netværk indsamler affald fra Københavns Havn onsdag den 12. juni

  Dagens fangst var 55 kg affald, da ni medlemmer af netværket for Ocean Plastic og Materialer stævnede ud i havkajakker for at rense Københavns Havn for uønsket plastaffald.

  Læs artiklen
 • Formandsvalg og urafstemning 2019 fredag den 31. maj

  Resultatet af forårets urafstemning er afsluttet med følgende resultater. 1.407 medlemmer har stemt, hvilket svarer til en stemmeprocent på 15,342 procent.

  Læs artiklen
 • Tjek op på vores karriererådgivning – for din egen skyld! fredag den 24. maj

  Uanset om man er ung, nyuddannet maskinmester, garvet veteran eller noget midt imellem, kan man få brug for råd og vejledning, når det gælder den videre karriere.

  Læs artiklen
 • Afvis lægelig behandling og behold retten til sygedagpenge mandag den 13. maj

  Siden 2014 har der været en forsøgsordning, hvor sygemeldte borgere har haft ret til at afvise lægelig behandling, uden at dette ville få indflydelse på deres ret til sygedagpenge eller jobcenterets vurdering af retten til fleksjob, førtidspension mv. Denne ordning gøres nu permanent per 1. juli 2019.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.