Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Formandsvalg - ny afstemning

Ingen af de opstillede formandskandidater opnåede absolut flertal, og derfor starter anden valgrunde mandag den 03. juni 2019.

Af Maskinmestrenes Forenings vedtægter § 15 stk. d fremgår, at for at blive valgt som formand kræves absolut flertal, det vil sige over halvdelen af de afgivne stemmer. Såfremt ingen af formandskandidaterne opnår det fornødne antal stemmer, foretages ny afstemning, hvori de to kandidater, der fik flest stemmer, deltager. Den kandidat, der ved den nye afstemning får det største stemmetal, er valgt.

Da ingen af de seks formandskandidater har fået over halvdelen af de afgivne stemmer, skal der foretages ny afstemning. Den nye afstemning bliver mellem de to formandskandidater, der har opnået flest stemmer. Det vil sige Jan Rose Andresen og Lars Kristian Have Hansen.

Den nye afstemning kommer til at foregå fra mandag den 03. juni til torsdag den 20. juni 2019.

For at få adgang til at stemme skal du via forsiden på mmf.dk vælge boksen ’Formandsvalg 2019’. Du skal benytte dit NemID for at logge på.

Stemmesedlen skal besvares senest torsdag den 20. juni 2019 kl. 12.00.

fredag den 31. maj

Relaterede artikler

 • Ocean Plastic Forum fylder 1 år fredag den 06. december

  Den 05. december var Maskinmesterens Forening i spændende selskab med Ocean Plastic Forum i anledning af sidst nævntes 1 års fødselsdag. Maskinmestrenes Forening er medstifter af Ocean Plastic Forum, som også har til huse på Sankt Annæ Plads.

  Læs artiklen
 • Tilskadekomst under transport til midlertidigt arbejdssted tirsdag den 26. november

  Som udgangspunkt er en medarbejder, der er ude for en ulykke under transporten på vej på arbejde, ikke er omfattet af arbejdsskadesikringsloven, da transport til og fra arbejdspladsen anses for at være privat.

  Læs artiklen
 • Arbejdsgiver kunne ikke trække medarbejder i løn mandag den 28. oktober

  Højesteret afgjorde i en nylig dom, at en kommunal arbejdsgiver ikke kunne trække en medarbejder i løn i forbindelse med, at arbejdsgiveren havde mistet sygedagpengerefusionen som følge af medarbejderens manglende medvirken til kommunens opfølgning efter sygedagpengeloven.

  Læs artiklen
 • Nordiske maskinmestre fejrer 100-års jubilæum tirsdag den 08. oktober

  7. oktober var repræsentanter for det maritime Norden samlet ved konference i København for at fejre 100-års jubilæet for NMF – Nordiska Maskinbefälsfederationen – som blev stiftet i 1919.

  Læs artiklen
 • Lyt til eksperterne i den grønne omstilling tirsdag den 01. oktober

  Maskinmestrenes Forening hilser ambitionen om en 70 procents reduktion af CO2-udledningen velkommen. Men politikerne bør inddrage maskinmestre og andre faggrupper med erfaring fra grøn omstilling i praksis.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.