Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Bedre betingelser for lønsikring

Der er indgået aftale om nye og bedre vilkår for den lønsikring, du kan tegne via Maskinmestrenes Forening.

Der er gode nyheder på lønsikringsområdet. Lønsikringen bliver ændret, så den nu først udløber den måned, hvor du fylder 63 år. Tidligere udløb den ved 62 år.

- Vi er glade for ændringen, da den kan være med til at kompensere en smule for den hævede pensionsalder, udtaler formand Lars Hansen.

Du kan nu også vente, til du er 58 med at etablere din lønsikring. Tidligere var det 57 år.

For medlemmer af Maskinmestrenes Forening og Ingeniørforeningen trådte de ændrede vilkår, hvad angår alder, i kraft den 1. marts 2019.

Lønsikring og opholdskravet
Derudover er din forsikring blevet ændret i forhold til opholdskravet. Reglerne i opholdskravet indebærer, at man skal have opholdt sig i Danmark/EU i 5-7 ud af de seneste 12 år for at være berettiget til dagpenge.

Forsikringsbetingelserne er ændret, så du nu vil kunne modtage dækning fra lønsikringen, selvom du ikke er berettiget til dagpenge på grund af opholdskravet, hvis du har tegnet – eller tegner – lønsikring hos Topdanmark gennem Maskinmestrenes Forening.

Du kan læse mere om opholdskravet HER.

Har du spørgsmål til din forsikring, kan du kontakte Topdanmark.

onsdag den 03. juli

Relaterede artikler

 • Udgivelse af bogen 'Mindetavlen' fredag den 30. august

  I indgangen hos Maskinmestrenes Forening hænger en mindetavle over 195 danske maskinofficerer, der mistede livet på havet under Anden Verdenskrig. De står listet én efter én med navn - men uden historien om, hvordan de på tragisk vis mistede livet til søs.

  Læs artiklen
 • Reception for Maskinmestrenes Forenings nye formand Ca. 4 timer siden

  Onsdag den 14. august blev der afholdt reception for Maskinmestrenes Forenings nye formand, Lars Have Hansen. Lars tiltrådte som formand den 01. juli 2019 og i den anledning var medlemmer, samarbejdspartnere og venner af huset inviteret til at komme forbi og hilse på.

  Læs artiklen
 • Maskinmester med en passion for motorsport onsdag den 07. august

  Når Jakob Teil Hansen ikke er på jobbet som driftsmester, så dyrker han sin hæsblæsende hobby. Jakob deltog i weekenden i Copenhagen Historic Grand Prix.

  Læs artiklen
 • Ny formand i Maskinmestrenes Forening torsdag den 20. juni

  Afstemningen til formandsvalget 2019 er nu slut, og der er fundet en ny formand for Maskinmestrenes Forening i perioden 01.07.19 – 30.06.23.

  Læs artiklen
 • Plastik-netværk indsamler affald fra Københavns Havn onsdag den 12. juni

  Dagens fangst var 55 kg affald, da ni medlemmer af netværket for Ocean Plastic og Materialer stævnede ud i havkajakker for at rense Københavns Havn for uønsket plastaffald.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.