Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Bedre betingelser for lønsikring

Der er indgået aftale om nye og bedre vilkår for den lønsikring, du kan tegne via Maskinmestrenes Forening.

Der er gode nyheder på lønsikringsområdet. Lønsikringen bliver ændret, så den nu først udløber den måned, hvor du fylder 63 år. Tidligere udløb den ved 62 år.

- Vi er glade for ændringen, da den kan være med til at kompensere en smule for den hævede pensionsalder, udtaler formand Lars Hansen.

Du kan nu også vente, til du er 58 med at etablere din lønsikring. Tidligere var det 57 år.

For medlemmer af Maskinmestrenes Forening og Ingeniørforeningen trådte de ændrede vilkår, hvad angår alder, i kraft den 1. marts 2019.

Lønsikring og opholdskravet
Derudover er din forsikring blevet ændret i forhold til opholdskravet. Reglerne i opholdskravet indebærer, at man skal have opholdt sig i Danmark/EU i 5-7 ud af de seneste 12 år for at være berettiget til dagpenge.

Forsikringsbetingelserne er ændret, så du nu vil kunne modtage dækning fra lønsikringen, selvom du ikke er berettiget til dagpenge på grund af opholdskravet, hvis du har tegnet – eller tegner – lønsikring hos Topdanmark gennem Maskinmestrenes Forening.

Du kan læse mere om opholdskravet HER.

Har du spørgsmål til din forsikring, kan du kontakte Topdanmark.

onsdag den 03. juli 2019

Relaterede artikler

 • Forbedret muligheder for erhvervsrejser tirsdag den 26. maj

  Udenrigsministeriet er netop kommet med råd om, hvordan 'nødvendige erhvervsrejser' kan gennemføres. Samtidig kan erhvervsrejsende blive testet for coronavirus før rejse og dermed dokumentere, at de ikke er smittet.

  Læs artiklen
 • Du har fået ekstra ind på din opsparing fredag den 29. maj

  Medlemmer med KundeKapital i PFA Pension kan du glæde sig over, at de i disse dage får ekstra ind på pensionsopsparingen.

  Læs artiklen
 • Nye medlemmer udpeget til Rådet for El- og Gasteknisk Sikkerhed onsdag den 27. maj

  Jytte Skytte fra Dansk Gasteknisk Center er blevet udpeget som medlem af Rådet for El- og Gasteknisk Sikkerhed. Udvælgelsen af Jytte Skytte er sket på baggrund af en indstilling fra Maskinmestrenes Forening.

  Læs artiklen
 • Varsling af ferie? tirsdag den 26. maj

  Ferieloven giver dig som medarbejder ret til 5 ugers ferie om året. De 5 uger bliver opdelt i 3 ugers hovedferie og 2 ugers restferie. 

  Læs artiklen
 • Webinar - Hvordan genstarter vi Danmark? fredag den 15. maj

  Kom til webinar den 19. maj og hør Group CEO i PFA Allan Polack og direktør i tænketanken Axcelfuture Joachim Sperling give deres bud på Danmarks fremtid.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.