Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Bedre betingelser for lønsikring

Der er indgået aftale om nye og bedre vilkår for den lønsikring, du kan tegne via Maskinmestrenes Forening.

Der er gode nyheder på lønsikringsområdet. Lønsikringen bliver ændret, så den nu først udløber den måned, hvor du fylder 63 år. Tidligere udløb den ved 62 år.

- Vi er glade for ændringen, da den kan være med til at kompensere en smule for den hævede pensionsalder, udtaler formand Lars Hansen.

Du kan nu også vente, til du er 58 med at etablere din lønsikring. Tidligere var det 57 år.

For medlemmer af Maskinmestrenes Forening og Ingeniørforeningen trådte de ændrede vilkår, hvad angår alder, i kraft den 1. marts 2019.

Lønsikring og opholdskravet
Derudover er din forsikring blevet ændret i forhold til opholdskravet. Reglerne i opholdskravet indebærer, at man skal have opholdt sig i Danmark/EU i 5-7 ud af de seneste 12 år for at være berettiget til dagpenge.

Forsikringsbetingelserne er ændret, så du nu vil kunne modtage dækning fra lønsikringen, selvom du ikke er berettiget til dagpenge på grund af opholdskravet, hvis du har tegnet – eller tegner – lønsikring hos Topdanmark gennem Maskinmestrenes Forening.

Du kan læse mere om opholdskravet HER.

Har du spørgsmål til din forsikring, kan du kontakte Topdanmark.

onsdag den 03. juli

Relaterede artikler

 • Ny formand i Maskinmestrenes Forening torsdag den 20. juni

  Afstemningen til formandsvalget 2019 er nu slut, og der er fundet en ny formand for Maskinmestrenes Forening i perioden 01.07.19 – 30.06.23.

  Læs artiklen
 • Plastik-netværk indsamler affald fra Københavns Havn onsdag den 12. juni

  Dagens fangst var 55 kg affald, da ni medlemmer af netværket for Ocean Plastic og Materialer stævnede ud i havkajakker for at rense Københavns Havn for uønsket plastaffald.

  Læs artiklen
 • Formandsvalg - ny afstemning fredag den 31. maj

  Ingen af de opstillede formandskandidater opnåede absolut flertal, og derfor starter anden valgrunde mandag den 03. juni 2019.

  Læs artiklen
 • Formandsvalg og urafstemning 2019 fredag den 31. maj

  Resultatet af forårets urafstemning er afsluttet med følgende resultater. 1.407 medlemmer har stemt, hvilket svarer til en stemmeprocent på 15,342 procent.

  Læs artiklen
 • Tjek op på vores karriererådgivning – for din egen skyld! fredag den 24. maj

  Uanset om man er ung, nyuddannet maskinmester, garvet veteran eller noget midt imellem, kan man få brug for råd og vejledning, når det gælder den videre karriere.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.