Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Reception for Maskinmestrenes Forenings nye formand

Onsdag den 14. august blev der afholdt reception for Maskinmestrenes Forenings nye formand, Lars Have Hansen. Lars tiltrådte som formand den 01. juli 2019 og i den anledning var medlemmer, samarbejdspartnere og venner af huset inviteret til at komme forbi og hilse på.

Den nytiltrådte formand bød alle gæster velkomne og sagde et par ord om, hvilke ambitioner der grundlæggende kommer til at drive hans formandskab.

»Jeg ser frem til opgaven med at sikre, at maskinmestrene også i fremtiden er en central spiller i driften af vores samfund. For at lykkes med det skal vi sikre attraktive løn- og arbejdsforhold, at der er kvalitet og relevans i uddannelsen og at kendskabet til maskinmestrene udbredes.«

Lars Have Hansen havde i stedet for gaver ønsket sig bidrag til Børns Vilkår. I den forbindelse blev der doneret kr. 6.500,-.

Tak til alle, som lagde vejen forbi MAN Diesel & Turbo PrimeServe Academy.

torsdag den 15. august

Relaterede artikler

 • Nordiske maskinmestre fejrer 100-års jubilæum tirsdag den 08. oktober

  7. oktober var repræsentanter for det maritime Norden samlet ved konference i København for at fejre 100-års jubilæet for NMF – Nordiska Maskinbefälsfederationen – som blev stiftet i 1919.

  Læs artiklen
 • Lyt til eksperterne i den grønne omstilling tirsdag den 01. oktober

  Maskinmestrenes Forening hilser ambitionen om en 70 procents reduktion af CO2-udledningen velkommen. Men politikerne bør inddrage maskinmestre og andre faggrupper med erfaring fra grøn omstilling i praksis.

  Læs artiklen
 • Hvornår er jeg som leder omfattet af Lederaftalen mandag den 30. september

  Som leder er du omfattet af Lederaftalen, når du er ansat i en virksomhed som er medlem af en organisation under Dansk Arbejdsgiverforening, og er leder ifølge Lederaftalen.

  Læs artiklen
 • Årets fodboldturnering for studerende søndag den 15. september

  Fredag den 13. september 2019 løb dettes års fodboldturnering for studerende af stablen i Fredericia.

  Læs artiklen
 • Udgivelse af bogen 'Mindetavlen' fredag den 30. august

  I indgangen hos Maskinmestrenes Forening hænger en mindetavle over 195 danske maskinofficerer, der mistede livet på havet under Anden Verdenskrig. De står listet én efter én med navn - men uden historien om, hvordan de på tragisk vis mistede livet til søs.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.