Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Service som vækstmotor for virksomheder

Industriens Fond har bevilget 29 millioner kroner til Servitize.dk, som skal hjælpe danske virksomheder med at udvikle nye servicekoncepter og forretningsmodeller, der kan løfte både indtjening og konkurrenceevne.

At arbejde strategisk med nye typer af serviceydelser kan være en vej til vækst for mange virksomheder, som ikke tidligere har udviklet forretningskoncepter, der kobler produkter og services. Derfor har Industriens Fond valgt at støtte initiativet Servitize.dk med 29 millioner kroner i et 3-årigt projektforløb, som skal hjælpe op mod 130 virksomheder med at udvikle nye serviceydelser, der kan knyttes til den eksisterende produktportefølje.

På Ajour 2019 vil Thomas Hofman-Bang, administrerende direktør i Industriens Fond, fortælle om Servitize.dk og perspektiverne for danske virksomheder ved at arbejde mere strategisk med service.

»Industriens Fond er sat i verden for at fremme konkurrenceevnen i dansk erhvervsliv. Og ved at lave partnerskaber med forskellige samarbejdspartnere, så kan vi lave projekter, der flytter noget. Projekter der får ting til at ske. Det gælder for eksempel Servitize.dk-projektet, hvor fonden er gået sammen med universiteter og GTS-institutter. Det gør vi, fordi fonden ønsker at få prøvet forskningen i udvikling af servicekoncepter af i praksis hos en række virksomheder, og derefter dele erfaringerne ud til så mange virksomheder som muligt,« siger han som optakt til sit Ajour-indlæg.

Bevillingen fra Industriens Fond gør det blandt andet muligt at tilbyde op mod 130 virksomheder 80 konsulenttimer hver, som skal bruges til sparringsforløb og workshops, der skal være med til at igangsætte udviklingen af nye servicekoncepter hos virksomhederne.

Læs mere om indlægget i Ajourmagasinet 2019.

tirsdag den 15. oktober

Relaterede artikler

 • Lad mobilen ligge torsdag den 07. november

  Sunde digitale vaner spiller en væsentlig rolle i forebyggelsen af stress. Virksomhederne bør guide medarbejderne til at slippe mobiltelefonen.

  Læs artiklen
 • »Vi mangler basal omtanke« tirsdag den 05. november

  Med digitaliseringen og Industri 4.0 følger en masse risici og farer, som vi slet ikke er forberedte på. Der skal tages flere forholdsregler, siger Jacob Herbst fra Dansk Automationsselskab (DAU).

  Læs artiklen
 • Ledere skal være modige torsdag den 24. oktober

  Mange ledere stikker hovedet i busken, når de støder på udfordringer. Men god ledelse handler om at være modig og gå forrest, når det gør allermest ondt.

  Læs artiklen
 • Kursen er sat mod halvering af skibsfartens CO2-udledning mandag den 21. oktober

  I 2050 skal skibsfartens udledning af CO2 være halveret. Det stiller krav om både teknologisk udvikling, nye forretningsmodeller og politiske aftaler, som sikrer, at den maritime omstilling sker på lige vilkår.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.