Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Service som vækstmotor for virksomheder

Industriens Fond har bevilget 29 millioner kroner til Servitize.dk, som skal hjælpe danske virksomheder med at udvikle nye servicekoncepter og forretningsmodeller, der kan løfte både indtjening og konkurrenceevne.

At arbejde strategisk med nye typer af serviceydelser kan være en vej til vækst for mange virksomheder, som ikke tidligere har udviklet forretningskoncepter, der kobler produkter og services. Derfor har Industriens Fond valgt at støtte initiativet Servitize.dk med 29 millioner kroner i et 3-årigt projektforløb, som skal hjælpe op mod 130 virksomheder med at udvikle nye serviceydelser, der kan knyttes til den eksisterende produktportefølje.

På Ajour 2019 vil Thomas Hofman-Bang, administrerende direktør i Industriens Fond, fortælle om Servitize.dk og perspektiverne for danske virksomheder ved at arbejde mere strategisk med service.

»Industriens Fond er sat i verden for at fremme konkurrenceevnen i dansk erhvervsliv. Og ved at lave partnerskaber med forskellige samarbejdspartnere, så kan vi lave projekter, der flytter noget. Projekter der får ting til at ske. Det gælder for eksempel Servitize.dk-projektet, hvor fonden er gået sammen med universiteter og GTS-institutter. Det gør vi, fordi fonden ønsker at få prøvet forskningen i udvikling af servicekoncepter af i praksis hos en række virksomheder, og derefter dele erfaringerne ud til så mange virksomheder som muligt,« siger han som optakt til sit Ajour-indlæg.

Bevillingen fra Industriens Fond gør det blandt andet muligt at tilbyde op mod 130 virksomheder 80 konsulenttimer hver, som skal bruges til sparringsforløb og workshops, der skal være med til at igangsætte udviklingen af nye servicekoncepter hos virksomhederne.

Læs mere om indlægget i Ajourmagasinet 2019.

tirsdag den 15. oktober 2019

Relaterede artikler

 • "I er nødvendige for den teknologiske udvikling og Danmarks økonomiske vækst" fredag den 29. november 2019

  Administrerende direktør for Dansk Industri, Lars Sandahl Sørensen, kom med store roser og masser af opbakning til de danske maskinmestre, da han holdt åbningstalen på erhvervskonferencen Ajour.

  Læs artiklen
 • Stemningsreportage fra Ajour 2019 fredag den 29. november 2019

  Maskinmestrenes Forenings årlige erhvervskonference Ajour er igen i år mødestedet for maskinmestre fra hele landet og fra en lang række brancher.

  Læs artiklen
 • DI-direktør: Maskinmestrene er nødvendige i den grønne omstilling torsdag den 28. november 2019

  Danmark skal vise vejen for den globale grønne omstilling, sagde Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør for Dansk Industri, ved åbningen af maskinmestrenes erhvervskonference Ajour 2019.

  Læs artiklen
 • Ajour er skudt i gang torsdag den 28. november 2019

  2019-udgaven af Maskinmestrenes Forenings årlige erhvervskonference Ajour er skudt i gang. Som altid er der fokus på ledelse og teknologi… og i år særligt fokus på maskinmestrenes rolle i den grønne omstilling

  Læs artiklen
 • Maskinmestrene får nøglerolle i den grønne omstilling torsdag den 28. november 2019

  Danmark skal vise vejen for den globale grønne omstilling, sagde Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør for Dansk Industri, ved åbningen af maskinmestrenes erhvervskonference Ajour 2019.

  Læs artiklen