Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Ledere skal være modige

Mange ledere stikker hovedet i busken, når de støder på udfordringer. Men god ledelse handler om at være modig og gå forrest, når det gør allermest ondt.

»Når kriser opstår, og det gør de, så skal du som leder stå frem – ansigt til ansigt med udfordringerne – og sige ’følg mig’.« 

Sådan lyder det fra ledelsesekspert og ceremonimester i Kongehuset, Kim Kristensen, der blev kåret til årets leder af Ledernes Hovedorganisation i 2009. Han har gennem sin karriere oplevet mange ledere, der skubber medarbejderne foran sig, når de står overfor udfordringer. Men ledere skal gøre det stik modsatte.  »Du skal være en modig leder. Som leder skal du stå sammen med dine medarbejdere, der hvor udfordringerne er størst,« siger Kim Kristensen.

Ajour 2019 fortæller Kim Kristensen mere om sine erfaringer fra en lang karriere inden for ledelse.

torsdag den 24. oktober

Relaterede artikler

 • Lad mobilen ligge torsdag den 07. november

  Sunde digitale vaner spiller en væsentlig rolle i forebyggelsen af stress. Virksomhederne bør guide medarbejderne til at slippe mobiltelefonen.

  Læs artiklen
 • »Vi mangler basal omtanke« tirsdag den 05. november

  Med digitaliseringen og Industri 4.0 følger en masse risici og farer, som vi slet ikke er forberedte på. Der skal tages flere forholdsregler, siger Jacob Herbst fra Dansk Automationsselskab (DAU).

  Læs artiklen
 • Kursen er sat mod halvering af skibsfartens CO2-udledning mandag den 21. oktober

  I 2050 skal skibsfartens udledning af CO2 være halveret. Det stiller krav om både teknologisk udvikling, nye forretningsmodeller og politiske aftaler, som sikrer, at den maritime omstilling sker på lige vilkår.

  Læs artiklen
 • Service som vækstmotor for virksomheder tirsdag den 15. oktober

  Industriens Fond har bevilget 29 millioner kroner til Servitize.dk, som skal hjælpe danske virksomheder med at udvikle nye servicekoncepter og forretningsmodeller, der kan løfte både indtjening og konkurrenceevne.

  Læs artiklen
 • Balance i ledelse tirsdag den 27. november 2018

  Det er ledelsens opgave at sammensætte de medarbejdere, som skaber størst mulig udvikling og værdi på bundlinjen, og bringe deres kompetencer i spil.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.