Udskriv denne side

Ledere skal være modige

Mange ledere stikker hovedet i busken, når de støder på udfordringer. Men god ledelse handler om at være modig og gå forrest, når det gør allermest ondt.

»Når kriser opstår, og det gør de, så skal du som leder stå frem – ansigt til ansigt med udfordringerne – og sige ’følg mig’.« 

Sådan lyder det fra ledelsesekspert og ceremonimester i Kongehuset, Kim Kristensen, der blev kåret til årets leder af Ledernes Hovedorganisation i 2009. Han har gennem sin karriere oplevet mange ledere, der skubber medarbejderne foran sig, når de står overfor udfordringer. Men ledere skal gøre det stik modsatte.  »Du skal være en modig leder. Som leder skal du stå sammen med dine medarbejdere, der hvor udfordringerne er størst,« siger Kim Kristensen.

Ajour 2019 fortæller Kim Kristensen mere om sine erfaringer fra en lang karriere inden for ledelse.

torsdag den 24. oktober 2019

Relaterede artikler

 • Solgte sin virksomhed og fik mere ansvar onsdag den 23. september

  Maskinmester Ulrich Basse fik større ansvar som leder og flere udfordringer, da han solgte sin virksomhed og blev ansat som chef samme sted. Han er Business Manager hos kølegrossistvirksomheden Aircon Teknik.

  Læs artiklen
 • "I er nødvendige for den teknologiske udvikling og Danmarks økonomiske vækst" fredag den 29. november 2019

  Administrerende direktør for Dansk Industri, Lars Sandahl Sørensen, kom med store roser og masser af opbakning til de danske maskinmestre, da han holdt åbningstalen på erhvervskonferencen Ajour.

  Læs artiklen
 • Stemningsreportage fra Ajour 2019 fredag den 29. november 2019

  Maskinmestrenes Forenings årlige erhvervskonference Ajour er igen i år mødestedet for maskinmestre fra hele landet og fra en lang række brancher.

  Læs artiklen
 • DI-direktør: Maskinmestrene er nødvendige i den grønne omstilling torsdag den 28. november 2019

  Danmark skal vise vejen for den globale grønne omstilling, sagde Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør for Dansk Industri, ved åbningen af maskinmestrenes erhvervskonference Ajour 2019.

  Læs artiklen
 • Ajour er skudt i gang torsdag den 28. november 2019

  2019-udgaven af Maskinmestrenes Forenings årlige erhvervskonference Ajour er skudt i gang. Som altid er der fokus på ledelse og teknologi… og i år særligt fokus på maskinmestrenes rolle i den grønne omstilling

  Læs artiklen