Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Lad mobilen ligge

Sunde digitale vaner spiller en væsentlig rolle i forebyggelsen af stress. Virksomhederne bør guide medarbejderne til at slippe mobiltelefonen.

Danskerne bruger op til tre timer dagligt på mobiltelefonen. Tiden går med at være på sociale medier, tjekke nyheder eller surfe rundt efter gode tilbud. Mobilen bliver hevet frem på alle tidspunkter, hvor vi har en pause eller et øjeblik alene.

»Vi keder os ikke længere. Ligeså snart vi har et øjeblik for os selv, hiver vi mobiltelefonen frem, og så er hjernen aktiveret. Vi restituerer ikke imens. Mobilen stjæler vores tid til restitution og nærvær,« siger Rikke Haaber, der er chef for strategisk sundhed i forsikringsselskabet PFA.

PFA har lavet et samarbejde med speciallægen Imran Rashid, der er forfatter til bestsellerbogen ’SLUK – kunsten at overleve i en digital verden’.

På Ajour 2019 holder makkerparret oplæg om digital sundhed.

Læs mere om Ajour og tilmeld dig via ajour2019.dk.

torsdag den 07. november 2019

Relaterede artikler

 • "I er nødvendige for den teknologiske udvikling og Danmarks økonomiske vækst" fredag den 29. november 2019

  Administrerende direktør for Dansk Industri, Lars Sandahl Sørensen, kom med store roser og masser af opbakning til de danske maskinmestre, da han holdt åbningstalen på erhvervskonferencen Ajour.

  Læs artiklen
 • Stemningsreportage fra Ajour 2019 fredag den 29. november 2019

  Maskinmestrenes Forenings årlige erhvervskonference Ajour er igen i år mødestedet for maskinmestre fra hele landet og fra en lang række brancher.

  Læs artiklen
 • DI-direktør: Maskinmestrene er nødvendige i den grønne omstilling torsdag den 28. november 2019

  Danmark skal vise vejen for den globale grønne omstilling, sagde Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør for Dansk Industri, ved åbningen af maskinmestrenes erhvervskonference Ajour 2019.

  Læs artiklen
 • Ajour er skudt i gang torsdag den 28. november 2019

  2019-udgaven af Maskinmestrenes Forenings årlige erhvervskonference Ajour er skudt i gang. Som altid er der fokus på ledelse og teknologi… og i år særligt fokus på maskinmestrenes rolle i den grønne omstilling

  Læs artiklen
 • Maskinmestrene får nøglerolle i den grønne omstilling torsdag den 28. november 2019

  Danmark skal vise vejen for den globale grønne omstilling, sagde Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør for Dansk Industri, ved åbningen af maskinmestrenes erhvervskonference Ajour 2019.

  Læs artiklen