Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Lad mobilen ligge

Sunde digitale vaner spiller en væsentlig rolle i forebyggelsen af stress. Virksomhederne bør guide medarbejderne til at slippe mobiltelefonen.

Danskerne bruger op til tre timer dagligt på mobiltelefonen. Tiden går med at være på sociale medier, tjekke nyheder eller surfe rundt efter gode tilbud. Mobilen bliver hevet frem på alle tidspunkter, hvor vi har en pause eller et øjeblik alene.

»Vi keder os ikke længere. Ligeså snart vi har et øjeblik for os selv, hiver vi mobiltelefonen frem, og så er hjernen aktiveret. Vi restituerer ikke imens. Mobilen stjæler vores tid til restitution og nærvær,« siger Rikke Haaber, der er chef for strategisk sundhed i forsikringsselskabet PFA.

PFA har lavet et samarbejde med speciallægen Imran Rashid, der er forfatter til bestsellerbogen ’SLUK – kunsten at overleve i en digital verden’.

På Ajour 2019 holder makkerparret oplæg om digital sundhed.

Læs mere om Ajour og tilmeld dig via ajour2019.dk.

torsdag den 07. november

Relaterede artikler

 • »Vi mangler basal omtanke« tirsdag den 05. november

  Med digitaliseringen og Industri 4.0 følger en masse risici og farer, som vi slet ikke er forberedte på. Der skal tages flere forholdsregler, siger Jacob Herbst fra Dansk Automationsselskab (DAU).

  Læs artiklen
 • Ledere skal være modige torsdag den 24. oktober

  Mange ledere stikker hovedet i busken, når de støder på udfordringer. Men god ledelse handler om at være modig og gå forrest, når det gør allermest ondt.

  Læs artiklen
 • Kursen er sat mod halvering af skibsfartens CO2-udledning mandag den 21. oktober

  I 2050 skal skibsfartens udledning af CO2 være halveret. Det stiller krav om både teknologisk udvikling, nye forretningsmodeller og politiske aftaler, som sikrer, at den maritime omstilling sker på lige vilkår.

  Læs artiklen
 • Service som vækstmotor for virksomheder tirsdag den 15. oktober

  Industriens Fond har bevilget 29 millioner kroner til Servitize.dk, som skal hjælpe danske virksomheder med at udvikle nye servicekoncepter og forretningsmodeller, der kan løfte både indtjening og konkurrenceevne.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.