Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Moderne ledelse er livsfarlig

For at bremse de senere års stressepidemi skal virksomhederne skifte fokus fra kortsigtede løsninger til bæredygtige ledelsesformer.

Før i tiden var det værste, du kunne komme ud for på en arbejdsplads, en tyrannisk chef. I dag er det værste, du kan komme ud for, en chef, der er helt stille.

»Når ledelsen er utydelig om, hvad der kræves, bliver det uklart for medarbejderne, hvornår noget er godt nok. Man er  aldrig færdig med sine opgaver. Mentalt er man konstant på arbejde, og i stedet for at brokke sig føler mange, at det er deres egen fejl,« siger Christian Ørsted, ledelsesrådgiver og forfatter til bestselleren ’Livsfarlig ledelse’.

Ajour 2019 holder Christian Ørsted oplæg om sin ledelsesfilosofi. Forfatteren ønsker et opgør med moderne ledelse, som den praktiseres i danske virksomheder.

Læs hele Ajour-magasinet 2019 her.

mandag den 18. november 2019

Relaterede artikler

 • "I er nødvendige for den teknologiske udvikling og Danmarks økonomiske vækst" fredag den 29. november 2019

  Administrerende direktør for Dansk Industri, Lars Sandahl Sørensen, kom med store roser og masser af opbakning til de danske maskinmestre, da han holdt åbningstalen på erhvervskonferencen Ajour.

  Læs artiklen
 • Stemningsreportage fra Ajour 2019 fredag den 29. november 2019

  Maskinmestrenes Forenings årlige erhvervskonference Ajour er igen i år mødestedet for maskinmestre fra hele landet og fra en lang række brancher.

  Læs artiklen
 • DI-direktør: Maskinmestrene er nødvendige i den grønne omstilling torsdag den 28. november 2019

  Danmark skal vise vejen for den globale grønne omstilling, sagde Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør for Dansk Industri, ved åbningen af maskinmestrenes erhvervskonference Ajour 2019.

  Læs artiklen
 • Ajour er skudt i gang torsdag den 28. november 2019

  2019-udgaven af Maskinmestrenes Forenings årlige erhvervskonference Ajour er skudt i gang. Som altid er der fokus på ledelse og teknologi… og i år særligt fokus på maskinmestrenes rolle i den grønne omstilling

  Læs artiklen
 • Maskinmestrene får nøglerolle i den grønne omstilling torsdag den 28. november 2019

  Danmark skal vise vejen for den globale grønne omstilling, sagde Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør for Dansk Industri, ved åbningen af maskinmestrenes erhvervskonference Ajour 2019.

  Læs artiklen