Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Maskinmestrenes Forenings årsberetning 2019

I 2019 fik Maskinmestrenes Forening en ny strategi, som skal øge kendskabet til maskinmestrenes værdi for virksomhederne. Trods den aktuelle succes på arbejdsmarkedet skal professionen fremtidssikres.

Der er brug for maskinmestrene!
Tallene er ikke til at tage fejl af. Maskinmestrene har lav ledighed og høj beskæftigelse. De nyuddannede maskinmestre kommer hurtigt i job, og vores forening vokser stadig. Medlemstallet stiger støt og roligt. Men vi hviler ikke på succesen. Vi kigger fremad og arbejder hele tiden på at fremtidssikre vores fælles profession. Derfor har bestyrelsen i 2019 vedtaget at fokusere strategien på tre indsatsområder: Politisk indflydelse – Identitet – Job og karriere. Det nye fokus skal være med til at sikre vores fremtidige relevans på arbejdsmarkedet og samtidig udvide kendskabet til vores profession, så maskinmestre opnår beskæftigelse hos endnu flere virksomheder end i dag. På den måde øger vi også muligheden for at bevare en høj beskæftigelse, når konjunkturerne vender.

I den netop offentliggjorte årsberetning kan du læse mere om den nye strategi og om alle de andre aktiviteter, som Maskinmestrenes Forening har beskæftiget sig med i 2019.

mandag den 10. februar

Relaterede artikler

 • Forbedret muligheder for erhvervsrejser tirsdag den 26. maj

  Udenrigsministeriet er netop kommet med råd om, hvordan 'nødvendige erhvervsrejser' kan gennemføres. Samtidig kan erhvervsrejsende blive testet for coronavirus før rejse og dermed dokumentere, at de ikke er smittet.

  Læs artiklen
 • Du har fået ekstra ind på din opsparing fredag den 29. maj

  Medlemmer med KundeKapital i PFA Pension kan du glæde sig over, at de i disse dage får ekstra ind på pensionsopsparingen.

  Læs artiklen
 • Nye medlemmer udpeget til Rådet for El- og Gasteknisk Sikkerhed onsdag den 27. maj

  Jytte Skytte fra Dansk Gasteknisk Center er blevet udpeget som medlem af Rådet for El- og Gasteknisk Sikkerhed. Udvælgelsen af Jytte Skytte er sket på baggrund af en indstilling fra Maskinmestrenes Forening.

  Læs artiklen
 • Varsling af ferie? tirsdag den 26. maj

  Ferieloven giver dig som medarbejder ret til 5 ugers ferie om året. De 5 uger bliver opdelt i 3 ugers hovedferie og 2 ugers restferie. 

  Læs artiklen
 • Webinar - Hvordan genstarter vi Danmark? fredag den 15. maj

  Kom til webinar den 19. maj og hør Group CEO i PFA Allan Polack og direktør i tænketanken Axcelfuture Joachim Sperling give deres bud på Danmarks fremtid.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.