Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Maskinmestrenes Forenings årsberetning 2019

I 2019 fik Maskinmestrenes Forening en ny strategi, som skal øge kendskabet til maskinmestrenes værdi for virksomhederne. Trods den aktuelle succes på arbejdsmarkedet skal professionen fremtidssikres.

Der er brug for maskinmestrene!
Tallene er ikke til at tage fejl af. Maskinmestrene har lav ledighed og høj beskæftigelse. De nyuddannede maskinmestre kommer hurtigt i job, og vores forening vokser stadig. Medlemstallet stiger støt og roligt. Men vi hviler ikke på succesen. Vi kigger fremad og arbejder hele tiden på at fremtidssikre vores fælles profession. Derfor har bestyrelsen i 2019 vedtaget at fokusere strategien på tre indsatsområder: Politisk indflydelse – Identitet – Job og karriere. Det nye fokus skal være med til at sikre vores fremtidige relevans på arbejdsmarkedet og samtidig udvide kendskabet til vores profession, så maskinmestre opnår beskæftigelse hos endnu flere virksomheder end i dag. På den måde øger vi også muligheden for at bevare en høj beskæftigelse, når konjunkturerne vender.

I den netop offentliggjorte årsberetning kan du læse mere om den nye strategi og om alle de andre aktiviteter, som Maskinmestrenes Forening har beskæftiget sig med i 2019.

mandag den 10. februar

Relaterede artikler

 • Energikonferencen Esbjerg 2020 fredag den 21. februar

  Hvordan ser fremtidens energi ud? Energikonferencen Esbjerg 2020 giver dig svaret!

  Læs artiklen
 • Refusion til virksomheder ved medarbejderes barselsorlov fredag den 14. februar

  Lønmodtagere har ret til at holde barselsorlov, men ikke nødvendigvis ret til løn under orloven. Funktionærloven sikrer kvinder halv løn i dele af orlovsperioden, men derudover er der intet krav om, at virksomheder skal betale løn under barselsorloven. I stedet får mange lønmodtagere barselsdagpenge fra staten.

  Læs artiklen
 • Ny aftager- og dimittendundersøgelse Ca. 2 timer siden

  Behovet for maskinmestre afspejler sig i Maskinmestrenes Forenings seneste aftager- og dimittendundersøgelse. 

  Læs artiklen
 • Ocean Plastic Forum fylder 1 år fredag den 06. december 2019

  Den 05. december var Maskinmesterens Forening i spændende selskab med Ocean Plastic Forum i anledning af sidst nævntes 1 års fødselsdag. Maskinmestrenes Forening er medstifter af Ocean Plastic Forum, som også har til huse på Sankt Annæ Plads.

  Læs artiklen
 • Tilskadekomst under transport til midlertidigt arbejdssted tirsdag den 26. november 2019

  Som udgangspunkt er en medarbejder, der er ude for en ulykke under transporten på vej på arbejde, ikke er omfattet af arbejdsskadesikringsloven, da transport til og fra arbejdspladsen anses for at være privat.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.