Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Maskinmestrenes Forenings årsberetning 2019

I 2019 fik Maskinmestrenes Forening en ny strategi, som skal øge kendskabet til maskinmestrenes værdi for virksomhederne. Trods den aktuelle succes på arbejdsmarkedet skal professionen fremtidssikres.

Der er brug for maskinmestrene!
Tallene er ikke til at tage fejl af. Maskinmestrene har lav ledighed og høj beskæftigelse. De nyuddannede maskinmestre kommer hurtigt i job, og vores forening vokser stadig. Medlemstallet stiger støt og roligt. Men vi hviler ikke på succesen. Vi kigger fremad og arbejder hele tiden på at fremtidssikre vores fælles profession. Derfor har bestyrelsen i 2019 vedtaget at fokusere strategien på tre indsatsområder: Politisk indflydelse – Identitet – Job og karriere. Det nye fokus skal være med til at sikre vores fremtidige relevans på arbejdsmarkedet og samtidig udvide kendskabet til vores profession, så maskinmestre opnår beskæftigelse hos endnu flere virksomheder end i dag. På den måde øger vi også muligheden for at bevare en høj beskæftigelse, når konjunkturerne vender.

I den netop offentliggjorte årsberetning kan du læse mere om den nye strategi og om alle de andre aktiviteter, som Maskinmestrenes Forening har beskæftiget sig med i 2019.

mandag den 10. februar

Relaterede artikler

 • Lækage på pakdåse sikrer andenplads Ca. 1 timer siden

  Et bachelorprojekt om konsekvenserne af en lækage på en stævnrørspakdåse sikrer nyuddannede maskinmester Marcus Nielsen en andenplads i konkurrencen om årets bachelorprojekt i 2019.

  Læs artiklen
 • Danmark står sammen i krisen torsdag den 19. marts

  Maskinmestrenes Forening arbejder med de øvrige af arbejdsmarkedets parter sammen for at sikre både virksomheder og arbejdstagere bedst muligt mod konsekvenserne af de nødvendige men vidtrækkende begrænsninger, som regering og folketing i øjeblikket gennemfører med henblik på at reducere smittefaren.

  Læs artiklen
 • Dialog med Rederier ifm. Coronavirus tirsdag den 17. marts

  Søndag den 15. marts 2020 orienterede regeringen om indgået trepartsaftale om midlertidig lønkompensation (hjælpepakke) gældende fra 9. marts til 9. juni 2020.

  Læs artiklen
 • Vinderprojekt sætter fokus på udnyttelse af overskudsenergi mandag den 16. marts

  De to nyuddannede maskinmestre, Emil Damsbo Sander og Joachim Carlsen, har vundet konkurrencen om årets bedste bachelorprojekt for 2019.

  Læs artiklen
 • Coronavirus fredag den 13. marts

  Situationen omkring Coronavirus udvikler sig løbende, hvorfor Maskinmestrenes Forening har følgende anbefalinger.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.