Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Danmark står sammen i krisen

Maskinmestrenes Forening arbejder med de øvrige af arbejdsmarkedets parter sammen for at sikre både virksomheder og arbejdstagere bedst muligt mod konsekvenserne af de nødvendige men vidtrækkende begrænsninger, som regering og folketing i øjeblikket gennemfører med henblik på at reducere smittefaren.

Maskinmestrenes Forening støtter op om de indgåede trepartsaftaler og samarbejder løbende med såvel lønmodtager- som arbejdsgiverorganisationer på at sikre, at Danmark efter den aktuelle - men forhåbentlig også midlertidige - krise kan komme på fode igen.

Maskinmestre er ansat i mange forskellige typer af virksomheder og stillinger. Der er en stor overvægt af privatansatte, men vi har også mange kollegaer i den offentlige infrastruktur og en stor del i internationale job. Vores mangesidede beskæftigelsessituation gør, at der ikke kan gennemføres en løsning efter ”one size fits all”, men at der er behov for mange forskellige løsninger. Dette arbejdes der løbende på at imødekomme og netop i dag er der kommet endnu en større pakke af tiltag, som søger at dække så mange som muligt i den givne situation.

Maskinmestrenes Forening er klar over, at der opstår huller, når man forsøger at dække udfordringerne på arbejdsmarkedet så bredt og hurtigt, som det for øjeblikket er tilfældet, men vi arbejder hele tiden på at sikre, at de huller, der opstår, snarest dækkes ind.

Har du spørgsmål til os i forbindelse med dette, er du meget velkommen til at kontakte os. Sekretariatet arbejder hjemmefra, men driften af foreningen fortsætter. Vi kan kontaktes på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. alle ugens dage i tidsrummet kl. 09.00 – 16.00. Husk at notere dit telefonnummer, hvis du ønsker at blive ringet op.

Kaare Lund Nielsen
Sekretariatschef

Lars Have Hansen
Formand

torsdag den 19. marts

Relaterede artikler

 • Forbedret muligheder for erhvervsrejser tirsdag den 26. maj

  Udenrigsministeriet er netop kommet med råd om, hvordan 'nødvendige erhvervsrejser' kan gennemføres. Samtidig kan erhvervsrejsende blive testet for coronavirus før rejse og dermed dokumentere, at de ikke er smittet.

  Læs artiklen
 • Du har fået ekstra ind på din opsparing fredag den 29. maj

  Medlemmer med KundeKapital i PFA Pension kan du glæde sig over, at de i disse dage får ekstra ind på pensionsopsparingen.

  Læs artiklen
 • Nye medlemmer udpeget til Rådet for El- og Gasteknisk Sikkerhed onsdag den 27. maj

  Jytte Skytte fra Dansk Gasteknisk Center er blevet udpeget som medlem af Rådet for El- og Gasteknisk Sikkerhed. Udvælgelsen af Jytte Skytte er sket på baggrund af en indstilling fra Maskinmestrenes Forening.

  Læs artiklen
 • Varsling af ferie? tirsdag den 26. maj

  Ferieloven giver dig som medarbejder ret til 5 ugers ferie om året. De 5 uger bliver opdelt i 3 ugers hovedferie og 2 ugers restferie. 

  Læs artiklen
 • Webinar - Hvordan genstarter vi Danmark? fredag den 15. maj

  Kom til webinar den 19. maj og hør Group CEO i PFA Allan Polack og direktør i tænketanken Axcelfuture Joachim Sperling give deres bud på Danmarks fremtid.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.