Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Danmark står sammen i krisen

Maskinmestrenes Forening arbejder med de øvrige af arbejdsmarkedets parter sammen for at sikre både virksomheder og arbejdstagere bedst muligt mod konsekvenserne af de nødvendige men vidtrækkende begrænsninger, som regering og folketing i øjeblikket gennemfører med henblik på at reducere smittefaren.

Maskinmestrenes Forening støtter op om de indgåede trepartsaftaler og samarbejder løbende med såvel lønmodtager- som arbejdsgiverorganisationer på at sikre, at Danmark efter den aktuelle - men forhåbentlig også midlertidige - krise kan komme på fode igen.

Maskinmestre er ansat i mange forskellige typer af virksomheder og stillinger. Der er en stor overvægt af privatansatte, men vi har også mange kollegaer i den offentlige infrastruktur og en stor del i internationale job. Vores mangesidede beskæftigelsessituation gør, at der ikke kan gennemføres en løsning efter ”one size fits all”, men at der er behov for mange forskellige løsninger. Dette arbejdes der løbende på at imødekomme og netop i dag er der kommet endnu en større pakke af tiltag, som søger at dække så mange som muligt i den givne situation.

Maskinmestrenes Forening er klar over, at der opstår huller, når man forsøger at dække udfordringerne på arbejdsmarkedet så bredt og hurtigt, som det for øjeblikket er tilfældet, men vi arbejder hele tiden på at sikre, at de huller, der opstår, snarest dækkes ind.

Har du spørgsmål til os i forbindelse med dette, er du meget velkommen til at kontakte os. Sekretariatet arbejder hjemmefra, men driften af foreningen fortsætter. Vi kan kontaktes på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. alle ugens dage i tidsrummet kl. 09.00 – 16.00. Husk at notere dit telefonnummer, hvis du ønsker at blive ringet op.

Kaare Lund Nielsen
Sekretariatschef

Lars Have Hansen
Formand

torsdag den 19. marts

Relaterede artikler

 • Danmark viser vejen for løsning af besætningsskift mandag den 20. juli

  Regeringen lancerer nu i samarbejde med søfartserhvervet en smidig løsning, så af- og påmønstring bliver muligt i Danmark og andre lande i Europa. Samtidig presser regeringen på internationalt for at få flere lande til at gå samme vej.

  Læs artiklen
 • Ny bestyrelse i Maskinmestrenes Forening onsdag den 01. juli

  I dag – onsdag den 01. juli 2020 – starter det nye foreningsår og samtidig tiltræder bestyrelsen, som medlemmerne ved urafstemningen i foråret bestemte den sammensat.

  Læs artiklen
 • Energikonferencen 2020 – ses vi 24. august? onsdag den 24. juni

  Den nationale Energikonference 2020 afholdes for syvende gang i Esbjerg som dén årlige energikonference udenfor hovedstadsområdet, der tegner de energipolitiske tendenser og mål.

  Læs artiklen
 • Må medarbejdere trodse Udenrigsministeriets rejsevejledning? tirsdag den 23. juni

  Sommerferien står for døren, men muligheden for at komme væk og opleve andre kulturer og et andet klima er begrænset i forhold til, hvad vi er vant til. Nogle fristes måske til at tage en tur op i det svenske eller se, om der går en flyafgang uden for Europa – og dermed trodse det danske udenrigsministeriums anbefalinger. Dette skal man som medarbejder dog passe på med, da det kan få ansættelsesretlige konsekvenser.

  Læs artiklen
 • Arbejdsmiljøloven er ændret tirsdag den 09. juni

  I december 2019 blev ændring af arbejdsmiljøloven vedtaget i Folketinget. Lovændringen indebærer, at reglerne er blevet mere forståelige, og at en række sproglige og forståelsesmæssige vanskeligheder fjernes.

  Læs artiklen