Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Danmark står sammen i krisen

Maskinmestrenes Forening arbejder med de øvrige af arbejdsmarkedets parter sammen for at sikre både virksomheder og arbejdstagere bedst muligt mod konsekvenserne af de nødvendige men vidtrækkende begrænsninger, som regering og folketing i øjeblikket gennemfører med henblik på at reducere smittefaren.

Maskinmestrenes Forening støtter op om de indgåede trepartsaftaler og samarbejder løbende med såvel lønmodtager- som arbejdsgiverorganisationer på at sikre, at Danmark efter den aktuelle - men forhåbentlig også midlertidige - krise kan komme på fode igen.

Maskinmestre er ansat i mange forskellige typer af virksomheder og stillinger. Der er en stor overvægt af privatansatte, men vi har også mange kollegaer i den offentlige infrastruktur og en stor del i internationale job. Vores mangesidede beskæftigelsessituation gør, at der ikke kan gennemføres en løsning efter ”one size fits all”, men at der er behov for mange forskellige løsninger. Dette arbejdes der løbende på at imødekomme og netop i dag er der kommet endnu en større pakke af tiltag, som søger at dække så mange som muligt i den givne situation.

Maskinmestrenes Forening er klar over, at der opstår huller, når man forsøger at dække udfordringerne på arbejdsmarkedet så bredt og hurtigt, som det for øjeblikket er tilfældet, men vi arbejder hele tiden på at sikre, at de huller, der opstår, snarest dækkes ind.

Har du spørgsmål til os i forbindelse med dette, er du meget velkommen til at kontakte os. Sekretariatet arbejder hjemmefra, men driften af foreningen fortsætter. Vi kan kontaktes på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. alle ugens dage i tidsrummet kl. 09.00 – 16.00. Husk at notere dit telefonnummer, hvis du ønsker at blive ringet op.

Kaare Lund Nielsen
Sekretariatschef

Lars Have Hansen
Formand

torsdag den 19. marts

Relaterede artikler

 • Dialog med Rederier ifm. Coronavirus tirsdag den 17. marts

  Søndag den 15. marts 2020 orienterede regeringen om indgået trepartsaftale om midlertidig lønkompensation (hjælpepakke) gældende fra 9. marts til 9. juni 2020.

  Læs artiklen
 • Vinderprojekt sætter fokus på udnyttelse af overskudsenergi mandag den 16. marts

  De to nyuddannede maskinmestre, Emil Damsbo Sander og Joachim Carlsen, har vundet konkurrencen om årets bedste bachelorprojekt for 2019.

  Læs artiklen
 • Coronavirus fredag den 13. marts

  Situationen omkring Coronavirus udvikler sig løbende, hvorfor Maskinmestrenes Forening har følgende anbefalinger.

  Læs artiklen
 • Efterspørgslen på maskinmestre vokser stadig torsdag den 12. marts

  Der er flere maskinmestre på arbejdsmarkedet end nogensinde og fuld beskæftigelse, konstaterede formand Lars Have Hansen på Maskinmestrenes Forenings 148. ordinære generalforsamling.

  Læs artiklen
 • Ny ferielov på trapperne tirsdag den 10. marts

  Den 1. september 2020 træder den nye ferielov i kraft. Men allerede nu kan det være relevant at kigge på sin ferie for resten af året, da overgangsordningen til den nye lov indebærer nogle planlægningsmæssige udfordringer.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.