Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Medie

Lækage på pakdåse sikrer andenplads

Et bachelorprojekt om konsekvenserne af en lækage på en stævnrørspakdåse sikrer nyuddannede maskinmester Marcus Nielsen en andenplads i konkurrencen om årets bachelorprojekt i 2019.

Risikoen for og konsekvenserne af en lækage på en stævnrørspakdåse har sikret den nyuddannede maskinmester, Marcus Nielsen, en andenplads i konkurrencen om årets bedste bachelorprojekt udarbejdet på maskinmesterskolerne og de maritime uddannelsescentret i 2019.

Marcus Nielsen, der har taget uddannelsen på MARTEC i Frederikshavn, har udarbejdet projektet på et containerskib, og bedømmelseskomiteen har i valget af projektet som det næstbedste lagt vægt på, at han har taget udgangspunkt i et særdeles relevant emne.

”Det er samtidig undereksponeret i forhold til dets indflydelse på både skibets driftsøkonomi og miljøpåvirkning samt i værste fald overholdelse af sejlplaner,” hedder det i bedømmelseskomiteens begrundelsen for valget. ”Kvaliteten af projektet er generelt virkelig flot, og Marcus Nielsen skal anerkendes for et solidt og omfattende arbejde i forhold til interviews med relevante stakeholders og research i forhold til skibets besætning og teknisk ansvarlige, koblet med leverandører og eksterne eksperter,” understreger bedømmelseskomiteen.

Marcus Nielsen, nyuddannet maskinmester fra MARTEC, vinder andenpladsen i konkurrencen om årets bachelorprojekt 2019. Marcus Nielsen, nyuddannet maskinmester fra MARTEC, vinder andenpladsen i konkurrencen om årets bachelorprojekt 2019.
tirsdag den 31. marts

Relaterede artikler

 • Forbedret muligheder for erhvervsrejser tirsdag den 26. maj

  Udenrigsministeriet er netop kommet med råd om, hvordan 'nødvendige erhvervsrejser' kan gennemføres. Samtidig kan erhvervsrejsende blive testet for coronavirus før rejse og dermed dokumentere, at de ikke er smittet.

  Læs artiklen
 • Du har fået ekstra ind på din opsparing fredag den 29. maj

  Medlemmer med KundeKapital i PFA Pension kan du glæde sig over, at de i disse dage får ekstra ind på pensionsopsparingen.

  Læs artiklen
 • Nye medlemmer udpeget til Rådet for El- og Gasteknisk Sikkerhed onsdag den 27. maj

  Jytte Skytte fra Dansk Gasteknisk Center er blevet udpeget som medlem af Rådet for El- og Gasteknisk Sikkerhed. Udvælgelsen af Jytte Skytte er sket på baggrund af en indstilling fra Maskinmestrenes Forening.

  Læs artiklen
 • Varsling af ferie? tirsdag den 26. maj

  Ferieloven giver dig som medarbejder ret til 5 ugers ferie om året. De 5 uger bliver opdelt i 3 ugers hovedferie og 2 ugers restferie. 

  Læs artiklen
 • Webinar - Hvordan genstarter vi Danmark? fredag den 15. maj

  Kom til webinar den 19. maj og hør Group CEO i PFA Allan Polack og direktør i tænketanken Axcelfuture Joachim Sperling give deres bud på Danmarks fremtid.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.