Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Webinar - Hvordan genstarter vi Danmark?

Kom til webinar den 19. maj og hør Group CEO i PFA Allan Polack og direktør i tænketanken Axcelfuture Joachim Sperling give deres bud på Danmarks fremtid.

Danmark er ved at åbne op igen efter den største sundhedskrise i nyere tid. Nu står vi foran en økonomisk krise, som ingen kender omfanget af. Krisepakker, konkurser og restriktioner er fulgt i kølvandet på nedlukningen, og det er endnu for tidligt at få et overblik over den samlede regning, der indtil videre har rundet flere hundrede milliarder kroner. På dette webinar kan du blandt andet få en status på dansk økonomi og høre om perspektiver og nye muligheder for en lysere – og måske endda grønnere - fremtid. For selv i krisetid er der måske noget om det gamle ordsprog; intet er så galt, at det ikke er godt for noget.

Group CEO i PFA Allan Polack og CEO i Axcelfuture Joachim Sperling står klar bag kameraet til at gå tre runder med moderator og journalist Nynne Bjerre Christensen, der styrer slagets gang. Vi byder velkommen til 40 minutters faglig og saglig debat, hvor du også får mulighed for at stille spørgsmål.

Runde 1 – status for dansk økonomi

 • Præsentation af panelet
 • Krisens omfang i Danmark v/Joachim Sperling
 • PFA’s initiativer under coronakrisen v/Allan Polack

Runde 2 – perspektiver for dansk økonomi

 • Grøn genstart og bedre udnyttelse af klimapartnerskaber v/Allan Polack og Joachim Sperling
 • Stat, pensionskasser og investeringer v/Allan Polack og Joachim Sperling

Runde 3 – Debat og spørgsmål

 • Debat om perspektiver og muligheder
 • Spørgsmål fra seerne

Tilmelding
Webinaret afholdes tirsdag den 19. maj kl. 17.00-17.40. Du tilmelder dig her: https://www.tilmeld.dk/190520

Hvis du tilmelder dig, vil du efterfølgende modtage en mødeindkaldelse, hvori du finder videolinket til webinaret. Desuden vil du også på dagen for webinaret få tilsendt en e-mail med videolinket til webinaret.

Er du forhindret i at deltage, vil du fra d. 20. maj få muligheden for at gense webinaret HER.

fredag den 15. maj

Relaterede artikler

 • Forbedret muligheder for erhvervsrejser tirsdag den 26. maj

  Udenrigsministeriet er netop kommet med råd om, hvordan 'nødvendige erhvervsrejser' kan gennemføres. Samtidig kan erhvervsrejsende blive testet for coronavirus før rejse og dermed dokumentere, at de ikke er smittet.

  Læs artiklen
 • Du har fået ekstra ind på din opsparing fredag den 29. maj

  Medlemmer med KundeKapital i PFA Pension kan du glæde sig over, at de i disse dage får ekstra ind på pensionsopsparingen.

  Læs artiklen
 • Nye medlemmer udpeget til Rådet for El- og Gasteknisk Sikkerhed onsdag den 27. maj

  Jytte Skytte fra Dansk Gasteknisk Center er blevet udpeget som medlem af Rådet for El- og Gasteknisk Sikkerhed. Udvælgelsen af Jytte Skytte er sket på baggrund af en indstilling fra Maskinmestrenes Forening.

  Læs artiklen
 • Varsling af ferie? tirsdag den 26. maj

  Ferieloven giver dig som medarbejder ret til 5 ugers ferie om året. De 5 uger bliver opdelt i 3 ugers hovedferie og 2 ugers restferie. 

  Læs artiklen
 • Endelighedsklausuler tirsdag den 12. maj

  Ansættelsesforhold afsluttes ikke altid med en ensidig opsigelse fra medarbejderen eller arbejdsgiveren, men relativt ofte med en gensidig fratrædelsesaftale. En sådan aftale vil ofte indeholde nogle ekstra fordele for medarbejderen.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.