Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Webinar - Hvordan genstarter vi Danmark?

Kom til webinar den 19. maj og hør Group CEO i PFA Allan Polack og direktør i tænketanken Axcelfuture Joachim Sperling give deres bud på Danmarks fremtid.

Danmark er ved at åbne op igen efter den største sundhedskrise i nyere tid. Nu står vi foran en økonomisk krise, som ingen kender omfanget af. Krisepakker, konkurser og restriktioner er fulgt i kølvandet på nedlukningen, og det er endnu for tidligt at få et overblik over den samlede regning, der indtil videre har rundet flere hundrede milliarder kroner. På dette webinar kan du blandt andet få en status på dansk økonomi og høre om perspektiver og nye muligheder for en lysere – og måske endda grønnere - fremtid. For selv i krisetid er der måske noget om det gamle ordsprog; intet er så galt, at det ikke er godt for noget.

Group CEO i PFA Allan Polack og CEO i Axcelfuture Joachim Sperling står klar bag kameraet til at gå tre runder med moderator og journalist Nynne Bjerre Christensen, der styrer slagets gang. Vi byder velkommen til 40 minutters faglig og saglig debat, hvor du også får mulighed for at stille spørgsmål.

Runde 1 – status for dansk økonomi

 • Præsentation af panelet
 • Krisens omfang i Danmark v/Joachim Sperling
 • PFA’s initiativer under coronakrisen v/Allan Polack

Runde 2 – perspektiver for dansk økonomi

 • Grøn genstart og bedre udnyttelse af klimapartnerskaber v/Allan Polack og Joachim Sperling
 • Stat, pensionskasser og investeringer v/Allan Polack og Joachim Sperling

Runde 3 – Debat og spørgsmål

 • Debat om perspektiver og muligheder
 • Spørgsmål fra seerne

Tilmelding
Webinaret afholdes tirsdag den 19. maj kl. 17.00-17.40. Du tilmelder dig her: https://www.tilmeld.dk/190520

Hvis du tilmelder dig, vil du efterfølgende modtage en mødeindkaldelse, hvori du finder videolinket til webinaret. Desuden vil du også på dagen for webinaret få tilsendt en e-mail med videolinket til webinaret.

Er du forhindret i at deltage, vil du fra d. 20. maj få muligheden for at gense webinaret HER.

Ca. -5 timer siden

Relaterede artikler

 • Ny bestyrelse i Maskinmestrenes Forening onsdag den 01. juli

  I dag – onsdag den 01. juli 2020 – starter det nye foreningsår og samtidig tiltræder bestyrelsen, som medlemmerne ved urafstemningen i foråret bestemte den sammensat.

  Læs artiklen
 • Energikonferencen 2020 – ses vi 24. august? onsdag den 24. juni

  Den nationale Energikonference 2020 afholdes for syvende gang i Esbjerg som dén årlige energikonference udenfor hovedstadsområdet, der tegner de energipolitiske tendenser og mål.

  Læs artiklen
 • Må medarbejdere trodse Udenrigsministeriets rejsevejledning? tirsdag den 23. juni

  Sommerferien står for døren, men muligheden for at komme væk og opleve andre kulturer og et andet klima er begrænset i forhold til, hvad vi er vant til. Nogle fristes måske til at tage en tur op i det svenske eller se, om der går en flyafgang uden for Europa – og dermed trodse det danske udenrigsministeriums anbefalinger. Dette skal man som medarbejder dog passe på med, da det kan få ansættelsesretlige konsekvenser.

  Læs artiklen
 • Arbejdsmiljøloven er ændret tirsdag den 09. juni

  I december 2019 blev ændring af arbejdsmiljøloven vedtaget i Folketinget. Lovændringen indebærer, at reglerne er blevet mere forståelige, og at en række sproglige og forståelsesmæssige vanskeligheder fjernes.

  Læs artiklen
 • Forbedret muligheder for erhvervsrejser tirsdag den 26. maj

  Udenrigsministeriet er netop kommet med råd om, hvordan 'nødvendige erhvervsrejser' kan gennemføres. Samtidig kan erhvervsrejsende blive testet for coronavirus før rejse og dermed dokumentere, at de ikke er smittet.

  Læs artiklen