Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Energikonferencen 2020 – ses vi 24. august?

Den nationale Energikonference 2020 afholdes for syvende gang i Esbjerg som dén årlige energikonference udenfor hovedstadsområdet, der tegner de energipolitiske tendenser og mål.

Den nye brede klimaaftale skal bringe Danmark tilbage i den grønne førertrøje. Aftalen indeholder initiativer, der skal lede til konkrete reduktioner på kortere sigt, og investeringer i udvikling af fremtidens grønne teknologier, der giver reduktioner på længere sigt. I alt medfører aftalen sammen med klimaaftalen for affald CO2-reduktioner på 3,4 mio. tons i 2030. Klimaaftalen, de 13 klimapartnerskaber og ikke mindst klimahandlingsplanerne har forligspartnerne og Dansk Industri taget til sig. Partnerskaberne har bidraget med konkrete klimahandlingsplaner med forslag til løsninger og teknologi, der kan sænke Danmarks drivhusgasudledning.

Hvad har det seneste år betydet for dansk energi- og klimapolitik? Hvad består klimahandlingsplanerne af og hvilke konsekvenser har de nationalt og globalt? Hvad bliver de vigtigste opgaver fremadrettet? Og hvilke konkrete initiativer har kommuner, brancher og virksomheder tænkt sig at gennemføre?

Kom og hør en lang række relevante indlægsholdere fra blandt andre Dansk Fjernvarme, Ørsted og Energistyrelsen. Se hele programmet her.

Energikonference 2020 tegner de energipolitiske tendenser og mål. Energikonferencen tager pulsen på energipolitikken sammen med politikere, eksperter og virksomheder. Sammen finder vi svarene på, hvor udfordringerne og mulighederne ligger for fremtidens energiforsyninger og virksomheder.

Tilmeld dig NU (der er i år et begrænset antal pladser).

onsdag den 24. juni

Relaterede artikler