Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Energikonferencen 2020 – ses vi 24. august?

Den nationale Energikonference 2020 afholdes for syvende gang i Esbjerg som dén årlige energikonference udenfor hovedstadsområdet, der tegner de energipolitiske tendenser og mål.

Den nye brede klimaaftale skal bringe Danmark tilbage i den grønne førertrøje. Aftalen indeholder initiativer, der skal lede til konkrete reduktioner på kortere sigt, og investeringer i udvikling af fremtidens grønne teknologier, der giver reduktioner på længere sigt. I alt medfører aftalen sammen med klimaaftalen for affald CO2-reduktioner på 3,4 mio. tons i 2030. Klimaaftalen, de 13 klimapartnerskaber og ikke mindst klimahandlingsplanerne har forligspartnerne og Dansk Industri taget til sig. Partnerskaberne har bidraget med konkrete klimahandlingsplaner med forslag til løsninger og teknologi, der kan sænke Danmarks drivhusgasudledning.

Hvad har det seneste år betydet for dansk energi- og klimapolitik? Hvad består klimahandlingsplanerne af og hvilke konsekvenser har de nationalt og globalt? Hvad bliver de vigtigste opgaver fremadrettet? Og hvilke konkrete initiativer har kommuner, brancher og virksomheder tænkt sig at gennemføre?

Kom og hør en lang række relevante indlægsholdere fra blandt andre Dansk Fjernvarme, Ørsted og Energistyrelsen. Se hele programmet her.

Energikonference 2020 tegner de energipolitiske tendenser og mål. Energikonferencen tager pulsen på energipolitikken sammen med politikere, eksperter og virksomheder. Sammen finder vi svarene på, hvor udfordringerne og mulighederne ligger for fremtidens energiforsyninger og virksomheder.

Tilmeld dig NU (der er i år et begrænset antal pladser).

onsdag den 24. juni

Relaterede artikler

 • Ny bestyrelse i Maskinmestrenes Forening onsdag den 01. juli

  I dag – onsdag den 01. juli 2020 – starter det nye foreningsår og samtidig tiltræder bestyrelsen, som medlemmerne ved urafstemningen i foråret bestemte den sammensat.

  Læs artiklen
 • Må medarbejdere trodse Udenrigsministeriets rejsevejledning? tirsdag den 23. juni

  Sommerferien står for døren, men muligheden for at komme væk og opleve andre kulturer og et andet klima er begrænset i forhold til, hvad vi er vant til. Nogle fristes måske til at tage en tur op i det svenske eller se, om der går en flyafgang uden for Europa – og dermed trodse det danske udenrigsministeriums anbefalinger. Dette skal man som medarbejder dog passe på med, da det kan få ansættelsesretlige konsekvenser.

  Læs artiklen
 • Bred klimaaftale bringer Danmark tilbage i den grønne førertrøje mandag den 22. juni

  Regeringen og et bredt flertal i Folketinget har indgået en ambitiøs klimaaftale, der sikrer en helt grøn energisektor og vigtige skridt mod en grønnere industri. Aftalen viser resten af verden, at klimahandling og økonomisk genopretning går hånd i hånd. I alt medfører aftalen sammen med klimaaftalen for affald CO2e-reduktioner på 3,4 mio. tons i 2030.

  Læs artiklen
 • Arbejdsmiljøloven er ændret tirsdag den 09. juni

  I december 2019 blev ændring af arbejdsmiljøloven vedtaget i Folketinget. Lovændringen indebærer, at reglerne er blevet mere forståelige, og at en række sproglige og forståelsesmæssige vanskeligheder fjernes.

  Læs artiklen
 • Forbedret muligheder for erhvervsrejser tirsdag den 26. maj

  Udenrigsministeriet er netop kommet med råd om, hvordan 'nødvendige erhvervsrejser' kan gennemføres. Samtidig kan erhvervsrejsende blive testet for coronavirus før rejse og dermed dokumentere, at de ikke er smittet.

  Læs artiklen