Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Energikonferencen 2020 – ses vi 24. august?

Den nationale Energikonference 2020 afholdes for syvende gang i Esbjerg som dén årlige energikonference udenfor hovedstadsområdet, der tegner de energipolitiske tendenser og mål.

Den nye brede klimaaftale skal bringe Danmark tilbage i den grønne førertrøje. Aftalen indeholder initiativer, der skal lede til konkrete reduktioner på kortere sigt, og investeringer i udvikling af fremtidens grønne teknologier, der giver reduktioner på længere sigt. I alt medfører aftalen sammen med klimaaftalen for affald CO2-reduktioner på 3,4 mio. tons i 2030. Klimaaftalen, de 13 klimapartnerskaber og ikke mindst klimahandlingsplanerne har forligspartnerne og Dansk Industri taget til sig. Partnerskaberne har bidraget med konkrete klimahandlingsplaner med forslag til løsninger og teknologi, der kan sænke Danmarks drivhusgasudledning.

Hvad har det seneste år betydet for dansk energi- og klimapolitik? Hvad består klimahandlingsplanerne af og hvilke konsekvenser har de nationalt og globalt? Hvad bliver de vigtigste opgaver fremadrettet? Og hvilke konkrete initiativer har kommuner, brancher og virksomheder tænkt sig at gennemføre?

Kom og hør en lang række relevante indlægsholdere fra blandt andre Dansk Fjernvarme, Ørsted og Energistyrelsen. Se hele programmet her.

Energikonference 2020 tegner de energipolitiske tendenser og mål. Energikonferencen tager pulsen på energipolitikken sammen med politikere, eksperter og virksomheder. Sammen finder vi svarene på, hvor udfordringerne og mulighederne ligger for fremtidens energiforsyninger og virksomheder.

Tilmeld dig NU (der er i år et begrænset antal pladser).

onsdag den 24. juni

Relaterede artikler

 • Maskinmestrenes Forening har rundet 14.000 medlemmer torsdag den 12. november

  ’Det er glædeligt at se, at medlemsvæksten fortsætter, men det er ikke et mål i sig selv. På 10 år er antallet af medlemmer steget med 50 procent, og det er jo fordi, at samfundet og erhvervslivet har brug for maskinmestre’, siger formand Lars Have Hansen til dagens gode nyhed.

  Læs artiklen
 • Er ansættelsesklausulen gyldig? tirsdag den 27. oktober

  Den 1. januar 2016 kom der nye regler for konkurrence- og kundeklausuler, der blandt andet skærpede gyldighedsbetingelserne for klausulerne.

  Læs artiklen
 • Klynger uden klynken fredag den 02. oktober

  De 14 nye viden- og erhvervsklynger er nu på plads. Med en geografisk fordeling i hele Danmark ønsker man at gøre vejen mellem forskere og virksomheder kortere.

  Læs artiklen
 • PRESSEMEDDELELSE: Maskinmestrenes erhvervskonference 2020 afholdes ikke mandag den 21. september

  Efter den seneste udvikling med COVID-19 har bestyrelsen i Maskinmestrenes Forening valgt ikke at holde årets største erhvervskonference i år. Dog vil foreningen gennemføre en del af konferenceprogrammet online.

  Læs artiklen
 • Sletning af E-mails i opsigelsesperiode kan medføre bortvisning tirsdag den 15. september

  E-mails, som medarbejdere sender og modtager i forbindelse med udførslen af arbejdet, er som udgangspunkt virksomhedens ejendom. Derfor må en medarbejder ikke uden videre slette hele sin indbakke, når medarbejderen fratræder sin stilling.

  Læs artiklen