Udskriv denne side

Energikonferencen 2020 – ses vi 24. august?

Den nationale Energikonference 2020 afholdes for syvende gang i Esbjerg som dén årlige energikonference udenfor hovedstadsområdet, der tegner de energipolitiske tendenser og mål.

Den nye brede klimaaftale skal bringe Danmark tilbage i den grønne førertrøje. Aftalen indeholder initiativer, der skal lede til konkrete reduktioner på kortere sigt, og investeringer i udvikling af fremtidens grønne teknologier, der giver reduktioner på længere sigt. I alt medfører aftalen sammen med klimaaftalen for affald CO2-reduktioner på 3,4 mio. tons i 2030. Klimaaftalen, de 13 klimapartnerskaber og ikke mindst klimahandlingsplanerne har forligspartnerne og Dansk Industri taget til sig. Partnerskaberne har bidraget med konkrete klimahandlingsplaner med forslag til løsninger og teknologi, der kan sænke Danmarks drivhusgasudledning.

Hvad har det seneste år betydet for dansk energi- og klimapolitik? Hvad består klimahandlingsplanerne af og hvilke konsekvenser har de nationalt og globalt? Hvad bliver de vigtigste opgaver fremadrettet? Og hvilke konkrete initiativer har kommuner, brancher og virksomheder tænkt sig at gennemføre?

Kom og hør en lang række relevante indlægsholdere fra blandt andre Dansk Fjernvarme, Ørsted og Energistyrelsen. Se hele programmet her.

Energikonference 2020 tegner de energipolitiske tendenser og mål. Energikonferencen tager pulsen på energipolitikken sammen med politikere, eksperter og virksomheder. Sammen finder vi svarene på, hvor udfordringerne og mulighederne ligger for fremtidens energiforsyninger og virksomheder.

Tilmeld dig NU (der er i år et begrænset antal pladser).

onsdag den 24. juni

Relaterede artikler

 • Ørum satser på synergi mellem sol og varmepumpe tirsdag den 28. juli

  Solvarme skal integreres med luft-til-vand varmepumpe hos Ørum Varmeværk for at optimere effektiviteten og skabe størst mulig synergi mellem de naturlige energikilder, luft og sol, i løbet af året.

  Læs artiklen
 • Danmark viser vejen for løsning af besætningsskift mandag den 20. juli

  Regeringen lancerer nu i samarbejde med søfartserhvervet en smidig løsning, så af- og påmønstring bliver muligt i Danmark og andre lande i Europa. Samtidig presser regeringen på internationalt for at få flere lande til at gå samme vej.

  Læs artiklen
 • Ny bestyrelse i Maskinmestrenes Forening onsdag den 01. juli

  I dag – onsdag den 01. juli 2020 – starter det nye foreningsår og samtidig tiltræder bestyrelsen, som medlemmerne ved urafstemningen i foråret bestemte den sammensat.

  Læs artiklen
 • Må medarbejdere trodse Udenrigsministeriets rejsevejledning? tirsdag den 23. juni

  Sommerferien står for døren, men muligheden for at komme væk og opleve andre kulturer og et andet klima er begrænset i forhold til, hvad vi er vant til. Nogle fristes måske til at tage en tur op i det svenske eller se, om der går en flyafgang uden for Europa – og dermed trodse det danske udenrigsministeriums anbefalinger. Dette skal man som medarbejder dog passe på med, da det kan få ansættelsesretlige konsekvenser.

  Læs artiklen
 • Bred klimaaftale bringer Danmark tilbage i den grønne førertrøje mandag den 22. juni

  Regeringen og et bredt flertal i Folketinget har indgået en ambitiøs klimaaftale, der sikrer en helt grøn energisektor og vigtige skridt mod en grønnere industri. Aftalen viser resten af verden, at klimahandling og økonomisk genopretning går hånd i hånd. I alt medfører aftalen sammen med klimaaftalen for affald CO2e-reduktioner på 3,4 mio. tons i 2030.

  Læs artiklen