Udskriv denne side

Energikonferencen 2020 – ses vi 24. august?

Den nationale Energikonference 2020 afholdes for syvende gang i Esbjerg som dén årlige energikonference udenfor hovedstadsområdet, der tegner de energipolitiske tendenser og mål.

Den nye brede klimaaftale skal bringe Danmark tilbage i den grønne førertrøje. Aftalen indeholder initiativer, der skal lede til konkrete reduktioner på kortere sigt, og investeringer i udvikling af fremtidens grønne teknologier, der giver reduktioner på længere sigt. I alt medfører aftalen sammen med klimaaftalen for affald CO2-reduktioner på 3,4 mio. tons i 2030. Klimaaftalen, de 13 klimapartnerskaber og ikke mindst klimahandlingsplanerne har forligspartnerne og Dansk Industri taget til sig. Partnerskaberne har bidraget med konkrete klimahandlingsplaner med forslag til løsninger og teknologi, der kan sænke Danmarks drivhusgasudledning.

Hvad har det seneste år betydet for dansk energi- og klimapolitik? Hvad består klimahandlingsplanerne af og hvilke konsekvenser har de nationalt og globalt? Hvad bliver de vigtigste opgaver fremadrettet? Og hvilke konkrete initiativer har kommuner, brancher og virksomheder tænkt sig at gennemføre?

Kom og hør en lang række relevante indlægsholdere fra blandt andre Dansk Fjernvarme, Ørsted og Energistyrelsen. Se hele programmet her.

Energikonference 2020 tegner de energipolitiske tendenser og mål. Energikonferencen tager pulsen på energipolitikken sammen med politikere, eksperter og virksomheder. Sammen finder vi svarene på, hvor udfordringerne og mulighederne ligger for fremtidens energiforsyninger og virksomheder.

Tilmeld dig NU (der er i år et begrænset antal pladser).

onsdag den 24. juni 2020

Relaterede artikler

 • Weekender og fridage skal stadig tælles med i de 120 sygedage mandag den 25. januar

  Østre Landsret har ved en dom i 2020 taget stilling til, hvordan sygedage efter 120-dages reglen skal optælles for fuldtidssygemeldte medarbejdere – nemlig ved samme optællingsmetode som er anvendt de sidste 70 år, hvor weekender og øvrige fridage tælles med.

  Læs artiklen
 • Maritime overenskomst forhandlinger for maskinmestre er startet torsdag den 21. januar

  Overenskomstforhandlinger med Danske Rederier for maskinmestre går i gang første uge i februar efter en udsættelse på et år som følge af Corona-krisen.

  Læs artiklen
 • Sejlende maskinmestre bør undtages for karantæne tirsdag den 19. januar

  Søfarende der rejser til eller gennem Danmark bør undtages et eventuelt krav om karantæne ved indrejse. Det mener Maskinmestrenes Forening, Dansk Metal og Danske Rederier, som sammen har henvendt sig til justitsministeren.

  Læs artiklen
 • Godkendelse som fagligt ansvarlig mandag den 11. januar

  Efter dialog med Sikkerhedsstyrelsen skal vi her præcisere reglerne for godkendelsen som fagligt ansvarlig på el-området under Sikkerhedsstyrelsen.

  Læs artiklen
 • Ordningen om arbejdsfordeling forlænges tirsdag den 08. december 2020

  Regeringen og arbejdsmarkedets parter er blevet enige om at forlænge trepartsaftalen om den midlertidige arbejdsfordelingsordning på det private arbejdsmarked frem til udgangen af 2021.

  Læs artiklen