Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

De nye bestyrelsesmedlemmer i MDC: Henriette Ingvardsen (Danske Rederier), Charlotte Ahrendt Steen (Søfartsstyrelsen), Carsten Ellegaard (KRING/Blue Consulting), Klaus Rasmussen (Maskinmestrenes Forening) , Tine Kirk Pedersen (Danske Havne) + Rasmus Elsborg, PJ Diesel, som er valgt som observant.
De nye bestyrelsesmedlemmer i MDC: Henriette Ingvardsen (Danske Rederier), Charlotte Ahrendt Steen (Søfartsstyrelsen), Carsten Ellegaard (KRING/Blue Consulting), Klaus Rasmussen (Maskinmestrenes Forening) , Tine Kirk Pedersen (Danske Havne) + Rasmus Elsborg, PJ Diesel, som er valgt som observant.

Ny bestyrelse i MDC

Fredag d. 25. maj afholdt Maritime Development Center (MDC) generalforsamling, der både bød på afgående bestyrelsesmedlemmer og nye bestyrelsesmedlemmer, melder MDC i en pressemeddelelse.

Det forgangne år har budt på en eventkalender med 33 arrangementer og 1418 deltagere. Organisationens arbejde blev bl.a. afspejlet i modtagelsen af et guldcertifikat og EU’s kvalitetsstempel for klyngeorganisationer.

Generalforsamlingen besluttede ændringer i MDCs bestyrelse og kontingentstruktur
Formanden takkede på generalforsamlingen medlemmerne for deres opbakning og aktive deltagelse i MDCs arrangementer, bestyrelsen for deres arbejde i løbet af året og sekretariatet for deres daglige indsats.

Læs mere.

Udtrædende bestyrelsesmedlemmer:

Per Jørgensen
Peter Olsen
Mogens Schrøder Bech
Bjørn B. Christensen 
 
Indtrædende bestyrelsesmedlemmer:

Henriette Ingvardsen (Danske Rederier)
Charlotte Ahrendt Steen (Søfartsstyrelsen)
Carsten Ellegaard (KRING/Blue Consulting)
Klaus Rasmussen (Maskinmestrenes Forening)
Tine Kirk Pedersen (Danske Havne)
+ Rasmus Elsborg, PJ Diesel, som er valgt som observant 
 
MDCs nye bestyrelse:

Erik Østergaard (formand)
Arnt Møller Pedersen
Torben Ravn
Lars Thrane
Peter Appel
Jacob Svane
Jenny Braat
Nils Wang
Henrik Sornn-Friese
Henriette Ingvardsen
Charlotte Ahrendt Steen
Carsten Ellegaard
Klaus Rasmussen
Tine Kirk Pedersen.
Rasmus Elsborg, PJ Diesel A/S blev tilknyttet bestyrelsen som observatør.

Kilde: MDC

onsdag den 30. maj 2018

Relaterede artikler

 • Aftale om besætningsskift ophører og udfases onsdag den 14. oktober

  Med virkning fra i morgen – 15. oktober – ophører den særlige aftale om håndtering af besætningsskift under Corona-krisen. Maskinmestrenes Forening, Metal Maritime og Danske Rederier har indgået aftale om særordningens ophør og udfasning, så overenskomstvilkårene igen bliver gældende.

  Læs artiklen
 • Det digitale skib onsdag den 07. oktober

  I starten af ugen bød Maskinmestrenes Forening velkommen til et webinar i samarbejde med Skibsteknisk Selskab. 104 maskinmestre og skibsingeniører var samlet virtuelt for at høre om 'Det digitale skib’. 

  Læs artiklen
 • De første 190 søfarende gennem Kastrup Lufthavn efter nyt tiltag fredag den 07. august

  190 søfarende på vej til afløsning i Maersk-flåden i Europa, landede i tirsdags i Kastrup Lufthavn i chartret fly fra Manila.

  Læs artiklen
 • Danmark viser vejen for løsning af besætningsskift mandag den 20. juli

  Regeringen lancerer nu i samarbejde med søfartserhvervet en smidig løsning, så af- og påmønstring bliver muligt i Danmark og andre lande i Europa. Samtidig presser regeringen på internationalt for at få flere lande til at gå samme vej.

  Læs artiklen
 • Søfarende bør prioriteres i tests onsdag den 29. april

  Danske Rederier, Metal Maritime og Maskinmestrenes Forening kommer med fælles opråb til myndighederne om mulighed for coronatest af søfarende, der skal påmønstre. 

  Læs artiklen