Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Advarsel
 • JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 665
Anders Teglgaard Sørensen nyvalgt med 233 stemmer, og Søren Lindblad nyvalgt med 124 stemmer.
Anders Teglgaard Sørensen nyvalgt med 233 stemmer, og Søren Lindblad nyvalgt med 124 stemmer.

To nye ansigter i bestyrelsen

Fem af de nuværende bestyrelsesmedlemmer i Maskinmestrenes Forening blev genvalgt.

Driftsmester Søren Lindblad fra Esbjergværket og Anders Teglgaard Sørensen, der til daglig er maskinmester på Molslinjens hurtigfærger, træder 1. juli ind som nye ansigter i bestyrelsen for Maskinmestrenes Forening.

Det blev resultatet af forårets urafstemningen, der foruden to nyvalg bød på genvalg til fem af de nuværende bestyrelsesmedlemmer. Det er Morten Lyngsaa Madsen, Henrik Amstrup Lauritsen, Peter Buch Dubery, Lars Hansen og Gustav Schmidt Hansen.

Ni kandidater stillede op til tre pladser som repræsentanter for de landansatte. Lars Hansen opnåede genvalg med 156 stemmer, mens Gustav Schmidt Hansen blev genvalgt med 131 stemmer og Søren Lindblad nyvalgt med 124 stemmer. Derimod opnåede Klaus Rasmussen og Søren Thue Pedersen med henholdsvis 119 og 105 stemmer ikke genvalg. Stemmerne på de øvrige landansatte kandidater fordelte sig således: Kenneth Sørensen 104, Anders Hegelskov 95, Lars Ahrendtsen 64 og Søren Lundgren Nielsen 52.

Fem kandidater stillede op til fire pladser som repræsentanter for de maritime/offshore erhverv. Morten Lyngsaa Madsen blev genvalgt med 246 stemmer, Anders Teglgaard Sørensen nyvalgt med 233 stemmer, mens Henrik Amstrup Lauritsen og Peter Buch Dubery blev genvalgt med henholdsvis 146 og 131 stemmer. Torben Hjære Hansen opnåede ikke valg med 75 stemmer.

De syv bestyrelsesmedlemmer er valgt for perioden 1. juli 2018 til 30. juni 2022.

Poul-Henrik Appelqvist blev genvalgt som kritisk revisor og Peter Strini som kritisk revisorsuppleant.

Vedtægtsændringer vedtaget
Bestyrelsens beretning blev vedtaget med 971 stemmer for, 23 nej, 55 blanke og 1 ugyldig, mens regnskabet blev godkendt med 976 stemmer for, 17 nej, 56 blanke og 1 ugyldig. Budgettet blev godkendt med 974 stemmer for, 16 nej, 59 blanke og 1 ugyldig.

Bestyrelsen havde fremsat en række forslag til vedtægtsændringer. De var samlet i fire temaer og blev alle vedtaget. Temaet om redaktionelle præciseringer og ændringer fik 948 ja-stemmer, 59 nej, 42 blanke og 1 ugyldig. Temaet om generalforsamling og forslagsprotokol blev vedtaget med 963 ja-stemmer, 42 nej, 44 blanke og 1 ugyldig. Temaet om bestyrelsen blev vedtaget med 958 ja-stemmer, 47 nej, 44 blanke og 1 ugyldig, mens temaet om formanden blev vedtaget med 963 ja-stemmer, 42 nej, 43 blanke og 2 ugyldige.

I alt indkom der 1.050 stemmesedler. Optællingen er foretaget af Maskinmestrenes Forenings statsautoriserede revisor Keld Hasle Jakobsen fra Beierholm.

fredag den 01. juni 2018

Relaterede artikler

 • Weekender og fridage skal stadig tælles med i de 120 sygedage mandag den 25. januar

  Østre Landsret har ved en dom i 2020 taget stilling til, hvordan sygedage efter 120-dages reglen skal optælles for fuldtidssygemeldte medarbejdere – nemlig ved samme optællingsmetode som er anvendt de sidste 70 år, hvor weekender og øvrige fridage tælles med.

  Læs artiklen
 • Maritime overenskomst forhandlinger for maskinmestre er startet torsdag den 21. januar

  Overenskomstforhandlinger med Danske Rederier for maskinmestre går i gang første uge i februar efter en udsættelse på et år som følge af Corona-krisen.

  Læs artiklen
 • Sejlende maskinmestre bør undtages for karantæne tirsdag den 19. januar

  Søfarende der rejser til eller gennem Danmark bør undtages et eventuelt krav om karantæne ved indrejse. Det mener Maskinmestrenes Forening, Dansk Metal og Danske Rederier, som sammen har henvendt sig til justitsministeren.

  Læs artiklen
 • Godkendelse som fagligt ansvarlig mandag den 11. januar

  Efter dialog med Sikkerhedsstyrelsen skal vi her præcisere reglerne for godkendelsen som fagligt ansvarlig på el-området under Sikkerhedsstyrelsen.

  Læs artiklen
 • Ordningen om arbejdsfordeling forlænges tirsdag den 08. december 2020

  Regeringen og arbejdsmarkedets parter er blevet enige om at forlænge trepartsaftalen om den midlertidige arbejdsfordelingsordning på det private arbejdsmarked frem til udgangen af 2021.

  Læs artiklen