Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Wilhelmsen Tarago er et af de tre skibe med 25 MW Wärtsilä Hybrid Scrubber System, der bruger havvand til at fjerne SOx fra udstødningsgassen.
Wilhelmsen Tarago er et af de tre skibe med 25 MW Wärtsilä Hybrid Scrubber System, der bruger havvand til at fjerne SOx fra udstødningsgassen.

Ny Wärtsilä-aftale sikrer overholdelse af MARPOL

Wärtsilä og Wilhelmsen Ship Management har underskrevet en 5-årig aftale om vedligehold af udstødningsrensningssystemer installeret i tre skibe, der forvaltes af Wilhelmsen Ship Management.

Aftalen sikrer, at skibene er fuldt MARPOL-kompatible og kan opfylde Den Internationale Søfartsorganisations (IMO) nye, strengere svovlgrænser, som træder i kraft 1. januar 2020. 

Alle tre skibe har et 25 MW Wärtsilä Hybrid Scrubber System, som har fleksibilitet til at fungere i både åben og lukket sløjfe med havvand for at fjerne SOx fra udstødningsgassen. I lukket kredsløb anvendes yderligere reagens i kombination med havvand. 

Aftalen mellem Wärtsilä og Wilhelmsen Ship Management blev underskrevet i december 2017. De tjenester, der er omfattet af denne aftale, omfatter årlige revisioner og sikkerhedstests for at sikre løbende MARPOL-overholdelse, kalibrering af systemet for kontinuerlig emissionskontrol (CEMS) og vandovervågningssystem samt operationelle kurser for fartøjernes besætning. 

- For Wilhelmsen Ship Management, der opererer bæredygtigt, er det helt afgørende at sikre MARPOL-compliance. Denne aftale med Wärtsilä sikrer, at vi gør det på en korrekt og dokumenteret måde for at opfylde myndighedernes krav. Derudover giver aftalen os mulighed for langsigtet forudsigelighed af omkostninger og mere fokus på vigtig shipping management, "siger Jon Helge Ulstein, Vessel Manager hos Wilhelmsen Ship Management. 

- Wärtsilä har til formål at muliggøre bæredygtige samfund med intelligente teknologier. Vi ønsker at opbygge bevidsthed om bæredygtighed og levere løsninger, der hjælper kunder med at reducere eller eliminere emissioner. Aftalen med Wilhelmsen Ship Management gør netop det ved at sikre, at fartøjerne overholder de strenge svovlgrænser fastsat af IMOs standard. Derudover giver aftalen Wilhelmsen Ship Management forudsigelighed i skibets vedligeholdsomkostninger, siger Glenn Holid, salgschef hos Wärtsilä Moss. 

Wilhelmsen Ship Management er en af verdens største tredjeparts skibsforvaltere med en portefølje på mere end 450 fartøjer og 9.200 søfarende. Wilhelmsen Ship Management forvalter sin portefølje fra fem kontorer verden over og har et crew-netværk på 18 bemandingssteder i 12 lande. 

MARPOL - International Convention for the Prevention of Pollution From Ships - er den vigtigste internationale konvention om forebyggelse af forurening af havmiljøet fra skibe. Som defineret i IMO's forskrifter reduceres den globale grænse for svovl i brændselsolie, der anvendes af skibe, fra det nuværende 3,50 procent m/m til kun 0,50 procent m/m fra den 1. januar 2020.

mandag den 04. juni 2018

Relaterede artikler

 • Lydløse Ellen sejler kun på el onsdag den 12. februar

  Ærøfærgerne har søsat Danmarks første rene el-færge – Ellen – som dermed viser vejen til en CO2-neutral skibsfart. Men den unikke færge har kostet mange lærepenge at gøre sejlklar.

  Læs artiklen
 • Kursen er sat mod halvering af skibsfartens CO2-udledning mandag den 21. oktober 2019

  I 2050 skal skibsfartens udledning af CO2 være halveret. Det stiller krav om både teknologisk udvikling, nye forretningsmodeller og politiske aftaler, som sikrer, at den maritime omstilling sker på lige vilkår.

  Læs artiklen
 • Færgefartens Formel 1-team tirsdag den 20. august 2019

  Molslinjen er et af verdens førende hurtigfærgerederier. Strategien er at holde den tekniske ekspertise i rederiet, og det skaber rige faglige udfoldelsesmuligheder for maskinmestre.

  Læs artiklen
 • På vej mod en grønnere skibsfart torsdag den 11. juli 2019

  Cecilie Henriksen har i sit bachelorprojekt undersøgt mulighederne for, at TORM kan reducere sin CO2-udledning med 50 procent inden 2050 og på den måde opfylde kravene fra IMO.

  Læs artiklen
 • Nye Crew Transfer Vessels skal sejle i to meters bølgehøjde mandag den 27. maj 2019

  Jo længere havmøller kommer til havs, desto større Crew Transfer Vessels er der brug for. MH-O&Co og Granly Diesel har samarbejdet om nye transportfartøjer, som kan operere i op til to meters bølgehøjde.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.