Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

HEGSØ Search & Consulting er etableret af to erfarne maskinmestre - Anders Hegelskov (t.v.) og Brian Sørensen, som til sammen har 45 års erhvervserfaring, heraf 10 år som headhuntere.
HEGSØ Search & Consulting er etableret af to erfarne maskinmestre - Anders Hegelskov (t.v.) og Brian Sørensen, som til sammen har 45 års erhvervserfaring, heraf 10 år som headhuntere.

Maskinmestre jagter nye hoveder

Anders Hegelskov og Brian Sørensen har etableret sig som selvstændige headhuntere, der bistår virksomheder med at rekruttere nye medarbejdere inden for teknik, salg, udvikling og ledelse.

Det rigtige hoved til det rigtige job. Det er headhunterens opgave, og to erfarne maskinmestre med stor rekrutteringserfaring fra internationale rekrutteringsvirksomheder har siden 1. januar 2018 selvstændigt været på rekrutteringsmarkedet som headhuntere og bistår virksomheder med at finde de helt rigtige nye medarbejdere. Som maskinmestre er det særligt medarbejdere med ingeniørmæssig/teknisk baggrund, som HEGSØ Search & Consulting hjælper virksomhederne med at rekruttere.

»Vores baggrund som maskinmestre betyder selvfølgelig, at vi har en særlig indsigt i det tekniske område, og derfor hjælper vi virksomhederne med at finde de rigtige nye medarbejdere, som kan varetage ledelsesopgaver, salgsopgaver og selvfølgelig også tekniske opgaver, som er de områder, vi selv har arbejdet med,« siger Brian Sørensen, der er den ene af partnerne i HEGSØ Search & Consulting.

»Der kan være flere grunde til, at en virksomhed beder os hjælpe med at finde en ny medarbejder. Måske har de først prøvet selv uden det ønskede resultat – enten med et stillingsopslag, via deres netværk eller måske med et andet rekrutteringsbureau. Nu står de så uden en brugbar kandidat og har brug for vores hjælp,« siger Anders Hegelskov, den anden maskinmester og partner i HEGSØ.

Med mere end 45 års erhvervserfaring tilsammen er det et par erfarne maskinmestre, som etablerede HEGSØ Search & Consulting.

Som navnet antyder, er firmaets speciale en aktiv søgning af egnede kandidater.

»Vores opgave er at finde et antal egnede kandidater til et helt specifikt job, så virksomheden har nogle valgmuligheder. Alle de kandidater, vi finder, skal kunne opfylde de objektive krav til stillingen. I sidste ende er det virksomheden, som vælger kandidaten ud fra deres vurdering af, hvem den bedste kandidat er, men alle de kandidater vi præsenterer, kan varetage opgaven,« siger Anders Hegelskov. 

Tidskrævende proces

Mange af de kandidater, som er interessante for virksomhederne, er ikke aktivt jobsøgende. De læser måske ikke stillingsopslag og er ikke nødvendigvis aktive på LinkedIn eller andre platforme.

»Mange af de interessante kandidater er usynlige på jobmarkedet. Vores opgave er at finde dem alligevel. Når vi får en opgave, går vi i gang med at finde et antal egnede kandidater gennem vores netværk og vores netværks netværk. Vi skal altid finde flere kandidater, der alle sammen opfylder kravene. Man risikerer, at kemien ikke er der, eller at nogen springer fra, så der skal være flere kandidater, vi kan præsentere for virksomheden,« siger Anders Hegelskov.

At finde 3-5 kandidater, som præcist opfylder en række specifikke krav, kan være en tidskrævende proces, som ikke alle virksomheder ønsker eller har mulighed for at bruge de nødvendige tidsmæssige ressourcer på. Ved traditionelle stillingsopslag risikerer virksomheden at få rigtig mange ansøgninger, som der skal bruges tid på at vurdere – vel vidende at langt de fleste ansøgere ikke reelt er egnede til stillingen.

»Selv om man får 50 ansøgninger, er der måske kun et par stykker, som kan bestride jobbet. Vi hjælper virksomhederne med at skære hele den meget ressourcekrævende proces væk og tilbyder i stedet at servere nogle egnede kandidater på et sølvfad så at sige,« siger Brian Sørensen.

Læs hele artiklen i Maskinmesteren nr. 6, 2018.

 

torsdag den 14. juni 2018

Relaterede artikler

 • Et maskinmesterjob med masser af kød på mandag den 18. maj

  Jan Nygaard er teknisk chef på Danish Crowns fabrik i Kina, som forædler dansk svinekød til det kinesiske marked. Fabrikken har fuld sporbarhed for alle produkter helt tilbage til de danske svineavlere.

  Læs artiklen
 • Moderne ledelse er livsfarlig mandag den 18. november 2019

  For at bremse de senere års stressepidemi skal virksomhederne skifte fokus fra kortsigtede løsninger til bæredygtige ledelsesformer.

  Læs artiklen
 • Ledere skal være modige torsdag den 24. oktober 2019

  Mange ledere stikker hovedet i busken, når de støder på udfordringer. Men god ledelse handler om at være modig og gå forrest, når det gør allermest ondt.

  Læs artiklen
 • Danmarks største ATES-anlæg taget i brug mandag den 12. august 2019

  Kasper Allerup Petersen har ansvaret for Nyt Hospital Bispebjergs nye ATES-løsning. Teknologien er anvendt i over 20 år i Danmark, men er aldrig tidligere blevet udført i denne målestok.

  Læs artiklen
 • Direkte fra uddannelse til projektledere tirsdag den 23. juli 2019

  To unge, nyuddannede maskinmestre er gået direkte fra skole til job som projektledere hos automationsvirksomheden Sealing System, der leverer palleterings- og robotløsninger til industrien.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.