Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

HEGSØ Search & Consulting er etableret af to erfarne maskinmestre - Anders Hegelskov (t.v.) og Brian Sørensen, som til sammen har 45 års erhvervserfaring, heraf 10 år som headhuntere.
HEGSØ Search & Consulting er etableret af to erfarne maskinmestre - Anders Hegelskov (t.v.) og Brian Sørensen, som til sammen har 45 års erhvervserfaring, heraf 10 år som headhuntere.

Maskinmestre jagter nye hoveder

Anders Hegelskov og Brian Sørensen har etableret sig som selvstændige headhuntere, der bistår virksomheder med at rekruttere nye medarbejdere inden for teknik, salg, udvikling og ledelse.

Det rigtige hoved til det rigtige job. Det er headhunterens opgave, og to erfarne maskinmestre med stor rekrutteringserfaring fra internationale rekrutteringsvirksomheder har siden 1. januar 2018 selvstændigt været på rekrutteringsmarkedet som headhuntere og bistår virksomheder med at finde de helt rigtige nye medarbejdere. Som maskinmestre er det særligt medarbejdere med ingeniørmæssig/teknisk baggrund, som HEGSØ Search & Consulting hjælper virksomhederne med at rekruttere.

»Vores baggrund som maskinmestre betyder selvfølgelig, at vi har en særlig indsigt i det tekniske område, og derfor hjælper vi virksomhederne med at finde de rigtige nye medarbejdere, som kan varetage ledelsesopgaver, salgsopgaver og selvfølgelig også tekniske opgaver, som er de områder, vi selv har arbejdet med,« siger Brian Sørensen, der er den ene af partnerne i HEGSØ Search & Consulting.

»Der kan være flere grunde til, at en virksomhed beder os hjælpe med at finde en ny medarbejder. Måske har de først prøvet selv uden det ønskede resultat – enten med et stillingsopslag, via deres netværk eller måske med et andet rekrutteringsbureau. Nu står de så uden en brugbar kandidat og har brug for vores hjælp,« siger Anders Hegelskov, den anden maskinmester og partner i HEGSØ.

Med mere end 45 års erhvervserfaring tilsammen er det et par erfarne maskinmestre, som etablerede HEGSØ Search & Consulting.

Som navnet antyder, er firmaets speciale en aktiv søgning af egnede kandidater.

»Vores opgave er at finde et antal egnede kandidater til et helt specifikt job, så virksomheden har nogle valgmuligheder. Alle de kandidater, vi finder, skal kunne opfylde de objektive krav til stillingen. I sidste ende er det virksomheden, som vælger kandidaten ud fra deres vurdering af, hvem den bedste kandidat er, men alle de kandidater vi præsenterer, kan varetage opgaven,« siger Anders Hegelskov. 

Tidskrævende proces

Mange af de kandidater, som er interessante for virksomhederne, er ikke aktivt jobsøgende. De læser måske ikke stillingsopslag og er ikke nødvendigvis aktive på LinkedIn eller andre platforme.

»Mange af de interessante kandidater er usynlige på jobmarkedet. Vores opgave er at finde dem alligevel. Når vi får en opgave, går vi i gang med at finde et antal egnede kandidater gennem vores netværk og vores netværks netværk. Vi skal altid finde flere kandidater, der alle sammen opfylder kravene. Man risikerer, at kemien ikke er der, eller at nogen springer fra, så der skal være flere kandidater, vi kan præsentere for virksomheden,« siger Anders Hegelskov.

At finde 3-5 kandidater, som præcist opfylder en række specifikke krav, kan være en tidskrævende proces, som ikke alle virksomheder ønsker eller har mulighed for at bruge de nødvendige tidsmæssige ressourcer på. Ved traditionelle stillingsopslag risikerer virksomheden at få rigtig mange ansøgninger, som der skal bruges tid på at vurdere – vel vidende at langt de fleste ansøgere ikke reelt er egnede til stillingen.

»Selv om man får 50 ansøgninger, er der måske kun et par stykker, som kan bestride jobbet. Vi hjælper virksomhederne med at skære hele den meget ressourcekrævende proces væk og tilbyder i stedet at servere nogle egnede kandidater på et sølvfad så at sige,« siger Brian Sørensen.

Læs hele artiklen i Maskinmesteren nr. 6, 2018.

 

torsdag den 14. juni 2018

Relaterede artikler

 • Facebook som rekrutteringskanal mandag den 04. februar

  Det landsdækkende konsulenthus Ballisager har netop offentliggjort Rekrutteringsanalysen 2018. En analyse, der undersøger virksomhedernes rekrutteringsproces, holdninger og præferencer.

  Læs artiklen
 • 1.400 maskinmestre fokuserer på fremtidens teknologi torsdag den 29. november 2018

  Maskinmestrenes Forening afvikler den årlige erhvervskonference, Ajour 2018, torsdag og fredag i Odense.

  Læs artiklen
 • Dit nye hus skal 3D-printes onsdag den 28. november 2018

  Danmarks første 3D-printede hus står indflytningsklar, og fremtiden vil byde på meget mere 3D-print-teknologi i byggeriet, hvor den gamle betonkanon kan blive afløst af robotstyret betonprint.

  Læs artiklen
 • Balance i ledelse tirsdag den 27. november 2018

  Det er ledelsens opgave at sammensætte de medarbejdere, som skaber størst mulig udvikling og værdi på bundlinjen, og bringe deres kompetencer i spil.

  Læs artiklen
 • Digital transformation udfordrer ledere mandag den 26. november 2018

  Virksomheder skal i dag kunne agere i nye digitale økosystemer, som gør op med de gamle værdikæder. Digitale visioner handler om meget mere end at benytte det nyeste it-udstyr.

  Læs artiklen

OBS! MMF.dk benytter sig af cookies for at kunne virke optimalt. Klik "OK" for at acceptere.