Skip to content

OM

MASKINMESTRENES

FORENING

Brancheråd for Sygehuse

Brancherådet for Sygehuse beskæftiger sig med alle emner, der har relation til maskinmestre, der er ansat i hospitalsvæsenet. Rådet er åbent for alle maskinmestre, der er ansat i sundhedsvæsenet.

Brancherådet for Sygehuse afholder et til to årlige møder, hvor samtlige medlemmer deltager.

Brancherådet for Sygehuse drøfter aktuelle emner og temaer i branchen og udarbejder nationale retningslinjer og vejledninger, høringssvar på lovforslag eller udkast til regelændringer fra eksempelvis Sikkerhedsstyrelsen og Sundhedsstyrelsen på vegne af Maskinmestrenes Forening. Derudover er brancherådet beskæftiget med blandt andet overenskomstforhandlinger og arbejdsmiljøforhold.

For yderligere oplysninger kontakt brancherådsformand Svend Christiansen på tlf.: 7842 3101 eller e-mail: svchri@rm.dk.

Besøg de øvrige brancheråd her:

SE DINE MEDLEMSFORDELE HER

Som medlem af Maskinmestrenes Forening har du sikkerhed i ansættelsen gennem overenskomster med arbejdsgiverforeningerne. Derudover kan du få hjælp, rådgivning og juridisk bistand ved løn- og kontraktforhandlinger og meget mere. Klik ind, og læs mere om dine medlemsfordele.

DIN DIGITALE HÅNDBOG FOR MASKINMESTRE

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur

DU KAN ALTID
KONTAKTE OS DIREKTE
OG FÅ PERSONLIG
RÅDGIVNING

TLF.: +45 3336 4920
MAIL: MF@MMF.DK

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.