Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Persondata- og cookiepolitik

Politik om persondata

Maskinmestrenes Forening, herefter benævnt MF, respekterer din personlige integritet, og vi arbejder fortroligt og sikkert med dine persondata.

Ved indmeldelse i MF betror du os dine oplysninger. Personoplysningerne registreres i vores medlemssystem og behandles fortroligt. MF har desuden adgang til at indhente adresseoplysninger fra de Centrale Personregister.

Oplysninger registreres med det formål, at MF bedst muligt kan yde dig rådgivning og varetage dine interesser, så længe du er medlem af foreningen.

Personoplysninger vil blive opbevaret uden tidsmæssig begrænsning, så længe at du er medlem af MF. Ved udmeldelse af MF vil personoplysninger som udgangspunkt blive opbevaret i 10 år, medmindre opbevaringen er påkrævet i henhold til gældende lovgivning.

MF videregiver kun oplysninger til andre parter, når det er foreskrevet i lovgivningen, herunder administration af overenskomster, pensions- og forsikringsvilkår. I disse tilfælde kan MF videregive oplysninger til tredjeparter.

Du har ret til enhver tid ret til at anmode MF om indsigt, berigtigelse, sletning og begrænsning af din personoplysninger samt ret til dataportabilitet.

Når du melder dig ind i MF, skriver du under på, at du er bekendt med de love og vedtægter, der gælder for MF medlemmer.

MF beliggende på Sankt Annæ Plads 16, 1250 København er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger. Vi kan kontaktes på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på, har du ret til indgive en klage til Datatilsynet. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

Politik om cookies

Maskinmestrenes Forening benytter cookies, som er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af vores website ved tilbagevendende besøg. Cookies kan indeholde tekst og tal, men der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies.

Cookiedeklaration

Cookie Beskrivelse Varighed Type
_ga Denne cookie er installeret af Google Analytics. Cookien bruges til at beregne besøgende, session, kampagnedata og holde styr på webstedsanvendelsen til webstedets analyserapport. Cookies lagrer information anonymt og tildeler et tilfældigt genereret nummer til at identificere unikke besøgende. 2 år Analyse
_gid Denne cookie er installeret af Google Analytics. Cookien bruges til at gemme oplysninger om, hvordan besøgende bruger et websted, og hjælper med at oprette en analyserapport om, hvordan wbsite har det. De indsamlede data inklusive antallet af besøgende, kilden, hvor de er kommet fra, og siderne blev vist i en anonym form. 1 dag Analyse
_gat_gtag_UA_111445661_1 Google bruger denne cookie til at skelne brugere. 1 minut Analyse

Vi bruger cookies for at fastlægge, hvem der besøger vores website, samt til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får Maskinmestrenes Forening mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

Hvis du ønsker nærmere oplysninger om dette website og brugen af cookies, er du velkommen til at kontakte os

Maskinmestrenes Forening
Sankt Annæ Plads 16
1250 København

Tlf. 3336 4920
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Kontakt ikon - Maskinmestrenes Forening

Tlf.: +45 3336 4920

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.