Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Maskinmesteruddannelsen - Kvalitet og Relevans

I en omfattende undersøgelse har 216 virksomheder samt 534 maskinmestre, som er dimitteret inden for de seneste tre år, evalueret kvalitet og relevans af maskinmesteruddannelsen i forhold til erhvervslivets efterspørgsel.

Velkvalificerede med stærke tekniske kompetencer, personlig gennemslagskraft og gode samarbejdsevner. Sådan lyder de overordnede vurderinger af nydimitterede maskinmestre i den omfattende aftager- og dimittendundersøgelse, som i december 2019 er offentliggjort fra Maskinmestrene Forening. Sammen med repræsentanter fra blandt andre Dansk Industri, Danske Rederier, TEKNIQ, Danske Erhverv, Uddannelses- og Forskningsministeriet og Danske Maritime samt flere uddannelsesinstitutioner har Maskinmestrenes Forening undersøgt, om maskinmesteruddannelsen leverer kvalitet og relevans, som afspejler arbejdsmarkedets behov. Det vil sige, om de mange nye maskinmestre, der kommer ud på arbejdsmarkedet i disse år, er dygtige nok til det rigtige.

Hundredvis af virksomhedsrepræsentanter og maskinmestre har taget sig tid til at overveje og komme med tilbagemeldinger på undersøgelsens spørgsmål. Maskinmestrene træder ind i innovations- og udviklingsroller og bruger deres tekniske kompetencer til at optimere og effektivisere løsninger for virksomheder og rederier.

Rapporten kan læses elektronisk her på siden eller rekvireres i trykt eksemplar ved henvendelse til Maskinmestrenes Forening, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf.: 3336 4920.

Maskinmesteruddannelsen - Kvalitet og Relevans

Læs Kvalitet og Relevans

 

 

Kontakt ikon - Maskinmestrenes Forening

Tlf.: +45 3336 4920

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.