Skip to content

PUBLIKATIONER

PUBLIKATIONER

MASKINMESTEREN

Din vej til viden og netværk
‘Maskinmesteren’ indeholder artikler om eksempelvis teknik, teknologiudvikling, drift og vedligehold, energi og energiproduktion, energioptimering, søfart, ledelse, strategi og arbejdsmiljø.

Magasinet har flere tilbagevendende temaer, som nærmere behandler eksempelvis emner inden for forsyning og optimering.

AJOUR

Årets erhvervskonference
Hvert år i november afholdes Ajour i Odense Congress Center, og Ajourmagasinet udgives som optakt til erhvervskonferencen. Her får du overblik over oplægsholderne og de faglige indlæg på konferencen samt en præsentation af de mange udstillere.

Ajour 2021
I 2021 er Ajour-artiklerne inkorporeret i oktober-udgaven af fagmagasinet Maskinmesteren. Læs det HER.

LEDELSE OG UDDANNELSE

Fokus på karriere- og ledelsesveje for maskinmestre
‘Ledelse og uddannelse’ er Maskinmestrenes Forenings specialmagasin for efter- og videreuddannelse samt for ledelse af og for maskinmestre. 

Magasinet udkommer i 14.000 eksemplarer to gange om året og henvender sig til administrative og tekniske ledere i private og offentlige virksomheder.

MASKINMESTER UDDANNELSEN - KVALITET OG RELEVANS

Aftager- og dimittendundersøgelse
I en omfattende undersøgelse undersøger Maskinmestrenes Forening hvert andet år kvalitet og relevans af maskinmesteruddannelsen i forhold til erhvervslivets efterspørgsel.

LØNSTATISTIK

Maskinmestrenes lønstatistik
Vores årlige lønstatistik er et vigtigt værktøj for dig som medlem.

Maskinmestre er generelt højtlønnede, og ledigheden er lav, men med mange individuelle vilkår, særlige arbejdsforhold og ansvarsområder er lønstatistikken et godt redskab i lønforhandlingen.

CERN

CERN Specialmagasin
Igennem 2020 har vi i ‘Maskinmesteren’ bragt en artikelserie om CERN, der er verdens førende forskningsinstitution for partikelfysik. Her udføres eksperimenter i verdens største partikelaccelerator – Large Hadron Collider.

Vi har samlet artiklerne til dig i dette specialmagasin.

 

KARRIEREVEJEN

Din guide til erhvervslivet

Maskinmestrenes Forening udgiver hvert år ‘Karrierevejen’ med artikler om blandt andet karrieremuligheder, jobsøgning, netværk, brugen og betydningen af sociale medier etc.

BLIV MASKINMESTER

Maskinmester – skab en bæredygtig fremtid
Vi arbejder i samarbejde med landets maskinmesterskoler og maritime uddannelser for at udbrede kendskabet til maskinmesteruddannelsen og trække flere unge til de tekniske uddannelser.

ÅRSBERETNING

Vi udgiver en årlig beretning med højdepunkter fra årets løb, resultater fra det forgangne år, kommende trends for det nye år og prognoser fra erhvervslivet og arbejdsmarkedet, lønstatistik og branchefordeling for maskinmestre, interviews med centrale iagttagere og temaartikler om maskinmestrenes særlige hverdag.

Need Help?

I’m Here To Assist You job1

Something isn’t Clear?
Feel free to contact me, and I will be more than happy to answer all of your questions.