Kontakt os direkte og få personlig rådgivning

Tlf.: +45 3336 4920
Mail: mf@mmf.dkFind svar på spørgsmål

Talsmands- ­og tillids­repræsentants­uddannelse

Maskinmestrenes Forening har udviklet en uddannelse for talsmænd og tillidsrepræsentanter, hvis formål er at skabe gode vilkår på arbejdspladsen.

Uddannelsen skal:

  • Øge samarbejdet på arbejdspladsen, medvirke til stærkt samarbejde og rolige forhold.

Det får du:

  • Talsmanden/tillidsrepræsentanten har adgang til rådgivning og sparring med MF´s juridiske ansatte.

Der stilles krav om, at talsmændene og tillidsmændene er gode til at profilere maskinmestre og har god indsigt i Maskinmestrenes Forenings arbejde samt forståelse for økonomi og regnskab. Som støtte for talsmændenes og tillidsrepræsentanternes arbejde har Maskinmestrenes Forening derfor udviklet sine egne talsmands- og tillidsrepræsentantskurser, som de tillidsvalgte frit kan deltage i. Kurserne er gratis for Maskinmestrenes Forenings talsmænd og tillidsrepræsentanter. Øvrige medlemmer af Maskinmestrenes Forening kan deltage mod betaling. Der afholdes desuden jævnligt temamøder og seminarer, hvor talsmænd og tillidsrepræsentanter kan mødes med kolleger på tværs af brancher.

Mener du, at det ville være en god idé at få valgt en talsmand eller tillidsrepræsentant for maskinmestre i din virksomhed, så kontakt Maskinmestrenes Forening på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf.: 3336 4920, der vil bistå med at få en ordning etableret.

Kontakt ikon - Maskinmestrenes Forening

Tlf.: +45 3336 4920

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.